Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: "Zaļie" kongresā kritizē Ēlerti un Tautas partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Un
U
Zemkopības ministrs nr.1 Godmaņa valdībā bija Dainis Ģēģers un viņa vietnieks bija mūsu MĪĻOTAIS šķēle (ja jau daudziem tik ļoti riebjas ZZS!) Cukura rūpniecība tika likvidēta TREKNĀ Gundaru Bērziņa no tp vadībā - Jēkabpilī 1.likvidēja ...
annamarija
a
V.Sileniek! Nerunā caur puķēm! Kuri ir tie, kas aizliedz ar baltkrieviem runāt? Un kā var aizliegt?!
....
.
Lielā talka ir viena lieta, tomēr labāk būtu visu gadu uzturēt tīrību. Jāmaksā cilvēkiem lai to dara patstāvīgi. Tagad kaut ko savāc, notiek riktīgs burziņš, nav jau slikti, bet pēc dažām dienām sākas viss no gala jo jātīra atkal.
Sirmais
S
Zaļie ir valsts ittīstības bremzes,politiskā domāšana sākas un beidzas kā iemācīt bebriem negraust kokus Rīgas parkos.Doma,ka bebriem nav vteta Rīgā zaļiem nav pieņemama. Būvēt un attīstīt nedrīkst nako AES bīstami,TES vaiTEC kūpēs dūmi,Audzēt cūkas ,bet smirdēs taču ,Jūrmalā nebūvēt neko, lai aizaug ar krūmiem varbūt tūristi brauks glabiņos spēlēt.Kurzemē mežus nevajag cirst ,nabūs kungiem kur medņus šaut . Par Elerti, domāju viņa pareizi dara .nevajag cilvēkus atdot jums saplosīšanai. vienkārši ir jāsaudzē cilvēki no samazgām kas pār viņiem gāzīsies.
Kā tad
K
ZZS reitings aug. Ja JL ministri Kampars un Repše neko nedarīs, lai būtiski samazinātu tautas nabadzību, tad 2. oktobra vēlēšanās daudzi cilvēki balsos par ZZS.
ciniķis
c
Atbildību no partijām ir jāprasa atbilstoši kompetencei. Domāju par lauksaimniecības sagraušanu un cukura nozares pārdošanu Dāņiem pie atbildības jāsauc tieši ZZS, tāpat kā par projekta, kur paredzēts pilnībā likvidēt Latvijas zivsaimniecību sagriežot kuģus metāllūžņos. Reāli, tur ir jāveic sarežģīta izmeklēšana, lai noskaidrotu, cik kurš saņēma kukulī par attiecīgo lēmumu pieņemšanu un kur šo naudu ir "noguldījuši", lai to var atņemt un ieskaitīt valsts budžetā. Un tā pēc šī principa jāņem pie dziesmas katra partija, kas ir vadījusi kādu ministriju. Bet kamēr šie ir pie varas un kamēr viņiem ir kabatas ģenerālprokurori, kabatas KNAB priekšnieki, kabatas Augstākās tiesas priekšsēži, izrēķināšanās likumā noteiktajā kārtībā un taisnīguma atjaunošana nav iespējama. Tamdēļ vienīgā iespēja ir tā, ka neviens no viņiem vairs netiek ievēlēts, tiek nomainīti viņu ielikteņi visās tiesībsargājošās iestādēs un tad tikai var sākties. Viņi paši to labi zina, ka kamēr viņi lemj tiesībsargu priekšnieku amatus viņiem nekas nebūs, kā tikai viņi būs nobīdīti, tā ar viņiem būs cauri. Tā, ka, ja nu ļoti ir apnikuši šie zagļi un izpaupītāji, tad katrs var izdarīt vienu mazu darbu, lai uzsāktu viņu norietu - vēlēšanās neņemt rokā nevienu sarakstu, kur ir šīs personas. Ja par viņiem balsos tikai viņi paši un viņu radinieki, tad sorry, ar to būšanai pie varas un tālāk rullēšanai nepietiks.
mja
m
Re kā paslaik JL vāc kopā TP atbiras. Vienotībā tādu ir daudz, tātad valsts ekonomiskā politika paliks nemainīga.
imants
i
Kāda sprauga starp uzvārdiem? TP= uzņēmēju partija. - Andris LPP/LC = uzņēmēju partija - Ainārs LZZ = uzņēmēju partija - Aivars Babris tagad veido uzņēmēju partiju Elerte izveidoja uzņēmēju partiju.... Ušakova komanda - uzņēmēju partija (krieviski runājošo) TB/LNNK + VL = uzņēmeju partija LSDSP =uzņēmēju partija - Dinevičs Visas šīs partijas vienmēr būs ļoti vienotas nodokļu politikā, mazas niansītes par labu personālajiem biznesiem Visām šīm partijām par partiju "kļūdām" un krīzēs izraisīšanu makas nabagi un sociāli neaizsargātie Neviena no šīm partijām nekausies par darba vietām, jo tas ir konkurence ar partiju vadītāju ārzemju partneriem Visas šīs partijas tikai aizņēmsies un maksās savus parādus sponsoriem, bankām. Tad kāda sprauga? Nav tacu piedāvājumu citai politikai nodokļos, uzņēmējdarbības plašai attīstībai un darbavietu radīšanai, reālai valsts enerģētiskai un ekonomiskai neatkarībai
jurists
j
Nožēlojami, ka Latvijā nav īstas Zaļās parijas, tik vien kā Lemberga pakalpiņi.
nebalsosu!
n
ZZS partija ir nulles partija, pieslienas vadosajiem, lai mierigi guletu aizvenii. Un pirms velesanam izlien saulitee! Citaa laikaa vinus ne redz, ne dzird! Nav ne savas stajas, ne mugurkaula, un tas zalums un zemnieciba tikai taa lai balsis zvejotu piekarta, bet reala darba tur nav!
Zuze
Z
Ja Ēlerte vēl klusē kā partizānis, tad skaidrs, ka viņa šajā gāganu orķestrī cer uz pirmo vijoli. Un neklausīsies nevienā, jo to viņa vispār neprot.
Dollija
D
Ļoti nesolīds komentārs. Kaunieties!
Zalie lemberga dollari
Z
Zaļie stipendētie dollari, tos ko Emsism bija jadala... atceraties ka atrada to koferi pilnu ar dollariem. 10,000 un Emsis teica ka pirks traktoru ar to naudu.ak vai, ak vai, bležu partija.
Šitie ir zaļi tikai ar lembe
Š
šitie ir zaļie tikai ar lemberga dollariem. viņi kopā ar Kalviša valdibu izvaroja latviju. laiks viņus ielikt vestures miskastē.
Vērotājs.
V
Es esmu cilvēks kurš nav pieslējies nevienai politiskai partijai,bet ko es rakstīju,es zinu. Gan jau arī jums reiz atklāsies šīs melnās dāmas īstā seja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas