Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Zatlers Ņujorkā tiekas ar Abasu, ebreju kopienām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
v
v
god-man soros-soros alus-sula knab-bank msg, vip, rip www.saulspeks.info www.saulspeks.info www.saulspeks.inf o
v
v
RIETUMNIECISKAAS VERTIBAS IR SUUDS KADREIZ MES SMEJAMIES PA TTUPAJIEM AMERIKANJIEM TAGAD KKO LIDZIGU MEGJINA PANAKT ARI LATVIJAA god-man soros-soros alus-sula knab-bank msg, vip, rip www.saulspeks.info www.saulspeks.info www.saulspeks.inf o
Latvietis
L
Godatais dzeri vai esi jevreij vai žīds?
na zametku
n
Piedod, dzeri, laikam sapratu - tavai sirdij tuvāki ir nevis Latvijas žīdi, bet no Baltkrievijas iebraukušais Suharenko, kurš sinagogas atklāšanā uzrunu teica krieviski un Zatleru nosauca par premjeru.
na zametku
n
Pēteris Krupņikovs, lai viņam vieglas smiltis, teica, ka viņš radis sevi latviski saukt par žīdu. Franks Gordons, grāmatas "Latvieši un žīdi spīlēs starp Vāciju un Kieviju" autors, arī. Ko nu, dzeri, Krupņikovs un Gordons tev iznāk antisemīti?
VIENS HITLERS
V
jau bija!!!Bet latviesiem dros vien par maz!!!Antisemitisms interneta un policija neko nedara!!!
Gordons
G
Neaizstāvi, te žīdus (jeb varam arī lietot okupācijas laikā no krievijas atvesto formu - "ebrejus"). Iztiksim bez tavas palīdzības.
p
p
Kopš kura laika žīds latviešu valodā ir lamuvārds? Cik atceros, latviešu draugs Franks Gordons tajā vārdā nekā ļauna nesaskatīja.
c
c
Incanti, kas varētu būt Zatlera ieguldījums Tuvo Austrumu miera procesā?
andris B.
a
Valsts ir šķirta no baznīcas. Ja baznīca (telpa) pilda tikai sakrālas funkcijas, tad nesaprotu kāpēc valstij būtu jāatbalsta dažu fanātiķu vēlme nodarboties ar senatnīgiem rituāliem, valkāt dīvainus talārus un vēl likt, lai to dara tiem, kam tas ir pilnīgi sveša lieta.. Ir vēlme nodarboties ar reliģiskiem kultiem? Nav problēmu, bet par savu naudu. "...zināmā Mozus leģenda par pasaules radīšanu nav nekas cits, kā pūļa vājai spriešanai domāta alegorija," - to nav teicis kāds mūsdienu "antisemīts", bet angļu zinātnieks Gernets jau pirms 330 gadiem.
trusis nejaukais
t
tas bija vispārināts piemērs, analoģija. nevienā brīdī neapgalvoju, ka visi ebreji (vai latviski sakot - žīdi) ir zagļi un/vai mani apzog.. šī tēma goes on forever, jo tas ir nenormāli izdevīgi ebrejiem, vienmēr ir uz ko kratīt ar pirkstu un nostāties cietēja lomā.
zvirbulēns
z
paši sevi necienam, izturamies kā vergi, tāpēc arī mūs izmanto un nicina. -------------------- O, jā! Tas nu kā āmen baznīcā!
dzeris - andris B.
d
Un, kāpēc daudz vairāk naudas tiek atvēlēts Aglonas svētkiem , katoļu baznīcai? Kāpēc baznīcai atdod daudzus īpašumus? Kāpēc tas tevi nemaz nesatrauc, bet, taisni tā sinagoga?
andris B.
a
Neviens politkorektais tā arī nespēj sakarīgi paskaidrot kāpēc sinagogu remontēja par valsts naudu. Vai vispār drīkst ieguldīt budžeta naudu privātā īpašumā?
dzeris - trusis nejaukais
d
Visi ēbreji ir zagļi, un tevi apzog? No otras puses - latviešu u.c. tautu vidū zagļi nav? Ja divi ēbreji zagļi - tātad, visi ēbreji zagļi? Dzelžaina loģika, trusi nejaukais...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas