Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Žirinovskis Rīgā - par nepilsoņiem, aizbraucējiem no Latvijas un Kononovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
heheh lai priecajas, ka vispar krievu valoda bija pazinojums, nevis, ka tas bija ka pedejais. hehe un ari viesnica sasveicinajas angliski? Varbut vairak apbedinats, ka vinu neatpazina-ka neka Zirinovskis= lielaka skabarga dibena :D P.S. sorry, Vladimir. Welcome to Latvia :)
Lāčplēš
L
gUDRS UN SLīPēTS VECIS,tak protams daudziem letiņiem nepatiks viņa teiktais, ja neņem vērā muldēšanu par russeņu valodas statusu un nepilsoņu vaimanām, tad pārējais ko saka ir absolūti pareizi.Māte Latvija is izčakarēta visos caurumos un anglosaxši kāri čura virsū lejot zelta lietutiņu , bet latviets tik priecajas un priecājas, ka viņam ir NATO lietussargs.AH, ibioš matiš, tak sentēvi būtu sen uz sūdakšām uzduruši šītos valdnieciņus un tautu pie smaga darba pielikuši, lai izdzītu netikumu .
tantuks
t
Cik ilgi viņš te rēgosies?
lasiitaaja
l
Paga, kas notika ar to Zhirinovska soliijumu pashrociigi uzlabot krievu demografiju, seejot pa beernam katraa gubernjaa? Vai kaads par to arii uzprasiija? Kaa jau parasts ar poliitikjiem--izlielaas un tad nespeej pildiit!
lasiitaaja
l
Zhiidi ir par daudz gudri, lai pienjemtu Zhirinovski. Vinja maate krieviete, taapeec vinjs neskaitaas zhiids. Taa tautiiba no laika gala tiek mantota pa maates liiniju.
Lāčplēš
L
Mjā, interesanti,ka parasti latviešu interesēs darbojās žīdi ,ka GODMANS, Ķilis,Roberts Zīle,Lieģis, Ojārs Rubenis,Vulfsons,VVF un vel sazin kādi sajaukteņi un russeņus parasti parstav arī žīdi,kā Boriss Cilēvičs, Židānoka, Dolgopolovs,Plīners un te atbrauc no Russijas runāt russu tautas vārdā arī žīds.Nu visu tautu intereses parasti vienmēr un visur aizstav vislabāk žīdi.SVEICIENS BRāļIEM CIONISTIEM.Visu zemju cionisti apvienojaties antikrista cauruma!!!!
Birkenbaums
B
Māte itkā Duņka, bet fantiks tīrs žids. Aŗī viņš ir žīds un to viņam vajag teikt acīs!
uldis
u
TICĒT KRIEVIEM ..... TAS IR SEV SEJĀ IESPĻAUT ! NEVIENS LĪGUMS NEKAD NAV TICIS PILDĪTS !!!!! VIENI MELI , CINISMS UN TERORISMS
uldis
u
KĀPĒC KRIEVIJĀ ĶĪNIEŠU VALODA VĒL NAV VALSTS VALODA ??? LIELĀKĀ UN VARENĀKĀ NĀCIJA VAR AR ARMIJU ATNĀKT PALĪGĀ SAVIEM ĶĪNIEŠIEM .....
Pelēkais Vilks
P
Santehnikis 28.05.2010 22:38 . Kas ir cilveks 5.bilde zilaja kostima? =========== Žirika sieva.
opa
o
Tikai ANO sankcioneta musu iedzivotaju tiesibu aizstaveshana ar valsti veiktu nekavejoshu dekolonizaciju,shai mafiozajai kremla gangrenas nelabajai smakai daris galu
lūriķis
l
Māte krieviete ,tēvs jurists:)
sviests
s
Kur šitādi idioti rodas? Baigais krievs te atradies,žīds visīstākais,kura uzdevums ir kārtējo reizi duļķot ūdeņus! Kurš tad nezin viņu paņēmienus!
Andrievs
A
Ja gribēja krievu valodu, vajadzēja braukt ar vilcienu.
Andris
A
Patīkami lasīt ,tad nu beidzot sākiet saprast , kādēļ tā bagātā zeme ir tik drausmīgi atpalikusi.,jo krievi ir tādi kādi viņi ir.bijuši 40. gadā šeit ienākot.,pabarot paši sevi vēl aizvien nevar ,jēdzīgu ražojumu arī nav tautai ar 140 milj.iedz. ,intulektuālais pacēlums par tiem 70 gadiem ,to jau sāk izjust arī eiropā, gandrīz nekāds.Man būtu kauns ,ja es būtu KRIEVS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas