Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Gadu veco bērnu smagi sakoda ģimenes suns

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā nonācis gadu un trīs mēnešus vecs bērns, kurš cietis no suņa kodumiem un guvis smagus sejas un galvaskausa bojājumus. Bērnu sakodis ģimenes suns - vācu aitu sugas dzīvnieks.

Meitenīti ieveda slimnīcā trešdien pēc diviem dienā. Mediķi bērna stāvokli raksturoja kā nopietnu. Bērna vecāki ārstiem skaidroja, ka viņu suns lielākoties dzīvo ārā, taču nakšņo iekštelpās. Nelaimīgajā dienā suns bijis mājā arī dienas laikā. Sešus gadus vecais dzīvnieks strauji nācis pretī bērnam, taču, kāpēc bērns sakosts, vecāki nevar izskaidrot. Iespējams, ka notikušā apstākļi vēl tiks precizēti, jo vecāki bija “ārkārtīgi satraukti”, Dienai norādīja mediķi. Bērns šobrīd elpo pats un vairs nav pieslēgts pie mākslīgās elpināšanas sistēmas.

Ģimene ir no Rīgas rajona.

Iepriekš Bērnu slimnīcā stāstīja, ka meitenīte guvusi plašas, plēstas un dziļas brūces sejas, pieres un galvas matainajā daļā. Meitenīte šobrīd atrodas intensīvās terapijas nodāļā pēc vairāku stundu garas operācijas, kuras laikā tika uzliktas vairāk kā 20 šuves. Suņa kodumi ir bijuši īpaši nikni, jo bojāts ir arī bērna galvas kauss  arī galvas smadzenes.

Ārsti paziņojumā presei norādījuši, ka mājdzīvnieki un viņu uzvedība mēdz būt neprognozējama un lai novērstu iespējamas traumas bērniem mediķi atkārtoti brīdina, ka svētku uguņošana nereti rada paniku mājdzīvniekiem un viņu uzvedība mēdz būt neprognozējama, tāpēc tos uz brīdi ieteicams uzturēt slēgtās telpās.

(papildināta ar 2.rindkopu) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas