Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Galīgie rezultāti: Kurzemē uzvar Lemberga pārstāvētā ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Balsoju Kurzemē. VIENOTĪBA citureiz nepametiet to novārtā, par tik šķidru sarakstu nevarēju nobalsot. Gandrīz uz Rīgu devos līdz apsēdos un sāku citus sarakstus skatīt, tie arī - tādi nekādi. Kamdēļ Kurzemi novārtā atstāj?
vidzemniece
v
ir gan šai tautai nākotne, gan jau nākošajās vēlēšanās ies labāk.Diezgan grūti uzreiz tikt galā ar veselu odžu midzeni. Kurai tautai vēl tā jācīnās.Esam gana gudri. Kopumā esmu apmierināta un man ir atgriezusies ticība rītdienai.
ZZ
Z
Skumji. Re ko mūsu lumpeņiem nosaka pareizi lozungi. Iepriekšējās vēlēšanās ar loungiem vinnēja TP, šoreiz ZZS, jo sauklis bija perfekts. Nav šai tautai nākotnes.
Vija - juta
V
Taisnība! Man pašai vienam otram pirms vēlēšanām izdevās ieskaidrot, ka Lembergs nekad nebūs premjers, un, ka viņš pats to labi zin un saprot (viņš arī nevēlas!), tāpēc tik smaidīgs, uzspēlēti vienaldzīgs ar smīnu ūsās! Nu nekas ar SC arī nesanāks, jo šorīt dzirdēju, kādas muļķības gvelza Urbanovičs! Kā pavesta un pamesta vecene, kas izliekas par nevainīgu jaunavu, kuru visiem jālūdz un tad jāļauj padomāt, vai viņa grib vai nē!
mjā....krā
m
Un vecais Kalniņš arī uzvarējis: atrada pareizo partiju, kur atsēdēt nākamos 4 mūža gadus!
juta
j
laikam daļēji piekrītu! Lembergs bija vajadzīgs ZZS, lai tie tiktu Saeimā, jo daudzi tiešām domāja, ka balso par to nekrietneli1 Pēc tam ZZS atpelnīs ar aivaram domātiem lēmumiem u.c.FUIIIIIII! Varbūt labāk Vienotībai padomāt par sadarbību ar SC, lai pilnīgi atbrīvotos no oligarhu ietekmes? Citādi nekas nemainīsies1 Atkal būs mutanti, atkal kādu nozari izčakarēs tāpat kā cukura ražošanu, u.t.t.
krā
k
Vienīgais uzvarētājs šajās vēlēšanās ir Aivars Lembergs. Apsveicu! Kvēls sveiciens visiem tiem Muļķu zemes iemītniekiem, kuri cerēja ieraudzīt „vislabāko saimnieku” premjera krēsla, smagi strādājot, lai ieceltu Latviju saulītē! Viņam šis krēsls un darbs vajadzīgs kā zivij lietussargs. Hūte ir gana gudra, lai saprastu, ka labāk ir būt pirmajam džekam sādžā nekā pēdējam lielpilsētā. Viņš nekad neriskētu zaudēt savu popularitāti un „zilo govju” nedalīto mīlestību. Gan jau viņam bija smalki izstrādāts atkāpšanās plāns gadījumam, ja ZZS vēlēšanas uzvarētu... Viss priekšvēlēšanu teātris bija virzīts uz to, lai ZZS iegūtu pēc iespējas vairāk mandātu Saeimā. Un tagad tik jūs redzēsiet, kādus likumprojektus ZZS bīdīs cauri nākamos 4 gadus... Uzmanieties, Vienotība, un citi koalīcijas partneri! Valdībai un Saeimai prognozēju smagu cīņu starp Kremļa un Lemberga interesēm. Latvija — kā ierasts — paliks pēdējā plānā. Bet socioloģijas pētniekiem iesaku papētīt, kā Lembergam un ZZS izdevies iegūt tik lielu atbalstu pašvaldībās. ZZS taču nav nekāda sakara ar zemniekiem, līdz šim tā Latvijas laukus ir tikai putinājusi.
nasca
n
Balsoja par mazāko ļaunumu - visu vainu par budžeta griešanu uzvēla (uzņēmās) Vienotība, par "treknajiem gadiem" - TP, bet visās valdībās klātesošā "dīvainīšu" (piem. Emsis, Ūdre, Ščerbatihs, Līdaka u.c. ) ZZS kompānija izpeldēja tīra un balta. Tomēr tā neētiski balsojot domāt par mazāko ļaunumu, jo tas ir tas mērenais vidusceļs, tas vidējais visiem un visām varām kalpojošais latvietis. Šajā gadījumā - ZZS. Nekļūdās tas, kurš neko nedara. ZZS nekļūdās.
ventišs
v
tag Kuuraeem būus,...Puzē ZZS bjigmaņa ,ļemburga.... b o r d ee l s
x
x
ja jau zemgalee eelerte sakauj shkjeeli, tad sheit lembergs - aaboltinju :)
jurmalnieks
j
Protams,ka kurzemnieki, diemzel, veleja par Lembergu, jo vini ir iespaida par atjaunoto un sakartoto Ventspils pilsetu, tacu butu jabut ari kaut kadai moralei, kaut kadai godaprata, taisnibas izjutai siem kurzemniekiem kuri veleja par Lambergu un ir japzinas, ka Lembergs ir zagli, bledis, kuram ista vieta ir saput cietuma.
vidzemniece
v
Te nu bija lepnie, gurie un kādi tik vēl ne kurzemnieki.Izrādās, ka īsti pāķi, ievēl zagļa Lemberga partiju. Nevarēja atdot savu balsi Vienotībai?Oligarha stutētāji. Grib, lai zaglis rakājas pa valsts naudu.
celotaja
c
Aivar proties un atjauno KURZEMES HERCOGISTI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas