Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ģenerālprokuratūra atsaka sākt kriminālprocesu par Juraša un Strīķes publiskiem izteikumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Nevajag tik stulbi apsaukāties. Mēs bērnībā teicām, kas uz citiem saka, tas pats tāds.
Latvijas - Hondurasas apvienot
L
Ģenerālprokuratūra strauji iesaitās dubļu cīņās...:)) Līdz šim bija ģenerāprokuratūras juridiskā pērle - jauns termins "kritiskā masa", nejaukt ar atomenerģētikas terminu. Situācijā ja nav pietiekamu apsūdzības pierādījumu, bet poilitisks vai materiāls pasūtījums ir veikts, iespējamie pārkāpumi tiek apkopoti pēc svara. Papīra masai saniedzot 1,1 kg apsūdzāmais tiek notiesāts Jaunais ĢP lēmums, kad publiskiski tiek veikta apmelošana, kura balstās uz apmelotāja pieņēmumu - ir pietiekami, lai uzskatītu ka, ka nav gūti pierādījumi apmelojumam ir nošpikoti no kādas Latīņamerikas sprieduma :)) Izradās ka ne tikai KNABĀ bet arī ĢP ir daudz klaunu
jurists
j
āksti. Ja Juraša un Strīķes teiktajam nav pierādījumu, tātad - tā ir neslavas celšana Vilnītim. Te nav vidējas situācijas. Te ir tā - vai nu Vilnītis vainīgs, vai nu šie abi ceļ neslavu. Ja viņu apgalvojumi neapstiprinās, tad kā ģenerālprokura var atteikt uzsākt kriminālprocesu par neslavas celšanu?
Arturs
A
A jūs Vilnīti paprasiet Dombrovskim, kapēc viņš sev par juridisko padomnieci paņēmis ģimenes biznesa nīkuļojošu padomnieci par superalgu - sandru Bukāni. Dombrovskim tas ir interešu konflikts - pieņemt darbā ģimenes biznesa partneri !!!
Sniper'sEye
S
Kaut ne KNAB priekšnieks, kaut tikai LR pilsonis (Vilnītis) tika publiski apmelots, jo pierādīt pretējo nav iespējams, bet apmelotājus prokuratūra atsakās sodīt! Savādi gan. Jebkurš cits pilsonis gan dabūtu trūkties.
KLM
K
kādi ir jūsu minējumi?:) (par Zelmu Birznieci) ................................................. ................................................ Spriežot pēc komentāriem agrāk - cilvēks, kurš pilnībā izbaudījis Sibīrijas sniegus. Un kas galvenais - neraksta izmantojot niku, bet parakstās ar savu vārdu un uzvārdu. Un tas rada cieņu.
daarta
d
ne par tēmu, bet es kādreiz gribu uzzināt , kas pa īstam ir Zelma Birzniece...:) Man ir divas versijas, viena - Aivars Ozoliņs vai ....? kādi ir jūsu minējumi?:) p.s. bet tas KNAB Vilnītis ir tikai kārtējais oligarhu atraugu vilnītis... cerams, ka pēdējais:)
JOHN
J
ĢENERĀLPROKURATŪRAS ĻOTI KOREKTS UN PAREIZS SECINĀJUMS.
koijots
k
Nav gūti pierādījumi pierādījumiem, ka būtu bijuši pierādījumi par pierādījumiem, kuri nav gūti.
>>>
&
Tā jau ir. Ja ierosinātu lietu, tad atklātos daudz kas un trijotne būtu nepievilcīgā gaisotnē. Vienotība ļoti cenšas savus aizstāvēt. Kurš vēl teiks, ka spēka struktūrās nestrādā politiski angažētie.
!
!
Cirks, šoreiz ar ĢP iesaistīšanos ekvilibristikā.
Janka
J
"nav gūti pierādījumi"nu ja, deputātu liecības nav ņemamas vērā, kā jau visu nepieskaitāmo....
KLM
K
līdz ar ko izdarītajā nodarījumā nav konstatēts noziedzīga nodarījuma sastāvs ................................................... ................................................ Nu vienkārši kolosāli - KNAB vadītājs Vilnītis, jurists, nav spējīgs pat apjēgt - kas ir noziedzīgs nodarījums ! Kolosāla reklāma KNAB vadītājam !
nnn2
n
es neatbalstu vilniti,bet tas cirks knab ir apnicis un visu laiku,kas nepatik strikei un vilkam,lai ar kurs butu prieksnieks,atceresimies pirms vilnitis kluva par prieksnieku,ka strike ar vilku cinijas pa to kreslu... vinai(trikei)sava laika ar loskutovs nebija labs,ta pat ka JL,bet beigas saka cildinat,varbut jaalauj Vilnitim vizmaz pusgadu normali pastradat(ko vins gadu vairak esot amata nav izdarijis),pielaus kludu kadu,lai tad iet uz visam debespusem,bet tagad sanak stradat nelauj ,divi histeriki strike un vilks,tagad ar juras tik blauj visadus melus ,pasi ar nestradaa.. varbut jaatlaiz visi sie varoni
Buba
B
Kā jau gaidīja kampēji, meierkalns vilnīti atmazgājis un cirks turpināsies ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas