Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Ģenerālprokurors: Šlesers prokuratūrā nav vērsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
experc
e
velamais turpmako notikumu scenarijs - radissongeita organiski parveidosies par slesergeitu un tas idins beidzot pazudis no skatuves...
Pelēkais Vilks
P
Vai tomēr "žurnaļugas" nevarētu turpmāk pasargāt Latvijas sabiedrību no ļeščinska murgiem? Gana daudz jau posta nodarīts radot publicitāti šim cilveka izsmieklam!
Reņģēdājs
R
Kā tik "aizmirstie" par sevi neatgādina, - viens piemaujoties pie stūres, nosēžot, otrs ar pērkonskaļu noklausīšanās pirdienu ..
Buba
B
Pareizi Šleser, - nav ko darīt tai Ģenerālprokuratūrā, pieprasi vismaz ANO drošības padomes ārkārtas sēdi!
Trinity
T
Interesanti vai tas vienkārši ir Šlesera mēģinājums atgādināt par sevi sabiedrībai, ka viņš "nevaid miris" vai arī tas ir viens elements kādā lielākā spēlē? Piemēram, "operācija - prezidents".
Dīzelis
D
Šleserim noklausās. Aboltiņa apmāta greizsirdību . Straume kurš izgājis no cietuma teica kad runāšot , kad šo uzaicina un TV aizmirsa par ko runājis. Politiķis Latvijā tā jau ir slimība.
...
.
Vai tik Šlesers šādus paziņojumus medijos nav palaidis ar nodomu? Laikam pārāk ātri un neapdomīgi pasteidzās ar Zatlera kā sava kandidāta nosaukšanu un izvirzīšanu atkārtotai ievēlēšanai prezidenta amatā. Man domāt, ka tas viss ir tikai daļa no lielākas spēles!
...
.
Šlesera pīle! :)
KLM
K
jo vairāku gadu garumā Latvijas viesnīcās tiekot noklausītas ārvalstu amatpersonu sarunas (A.Šlesers) ....................................... ............................................................ ......... Ja vairāku gadu garumā pilsonis, pie tam deputāts, neziņo par šo drausmīgo noziegumu varas iestādēm, iespējams šis pilsonis sirgst ar aizturi domāšanā, jo garīgi vesels cilvēks par noziegumu ziņotu nekavējoši, neriskējot tikt apcietinātam par neziņošanu, kas pielīdzināma nozieguma slēpšanai..
Terorists
T
Vai tad tagad SAEIMĀ sēž arī šizofrēniķi.Aizej nu vien paārstētiejies un pasaule kļūs gaišāka un prātiņš bez bībelītes atgriezīsies.
Vai tad
V
šito meli nav jāiesūdz tiesā par melošanu???
Danco lāci
D
Danco lāci, muldi lāci ... saiminieks Tev maksās! Bet kas tavs saiminieks ... kāds trubas meistars? Bet meistars no kura trubas gala?... no šejienes vai no turienes? Ā, kas tad tur! Viss viens pīpis!
Jaunatradies Žirinovskis!!!
J
Nu, ja Krievijas galmam var būt savs klaunīgais āksts, tad kādēļ gan ne mums te Latvijā... mūsu pašmāju Žirinovskis! Bezmaksas sensacionālais amizīrs !
PB
P
Kārtējo reizi pārliecināmies - politiķim galvenais daudz melot un daudz solīt. Tāpēc jau normāli, kulturāli cilvēki politikā nemaz nevar nonākt - tautiņa tic meliem un solījumiem.
Fiksais
F
Drizāk interesanti vērot prokuratūras bezdarbību šī stipri apšaubāmā kadra virzienā.Kāpēc prokuratūru neinteresē šī žipera darbība jurmalgeitā un citos ne pārāk legālos darījumos? Kā beidzās stāsts par vēlēšanu likuma pārkāpumiem? Nevēlēšanās vai impotence?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas