Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Getliņu aitas rudenī nokaus, nākamgad pirks atkal un vairāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
purveklis
p
galvenais košerēta kaušana un viss būs čikeniekā, komrādi!
cc
c
juus nekad neeat bijushi laikam getlinjos?taa izskataas..smaka ir sajuutama jjjjau divus kilometrus no turienes,bezveejaa..gravji,kas gar celju--uudens tajos ir pretiigi bruuni melnaa kraasaa....smaka necieshama tur!!!kaa var nebuut kjiimiski piesarnjojumi? kad atkritos gaazh visu peec kaartas? krasas,lakas,gumiju,halogeenaas spuldzes utt..tasir kaarteejais reklaamraksts..un veel tads aspekts feins..ziniet,cik cilveeku liikju ir tajos atkritumos? gribas pajautaat,piemeeram bomzhi,sievietes ,kas veel var dzemdeet..kautkaa neesmu maniijis,ka staigaatu gar miseneem ar beernu ratinjiem :)tur ir pilns ar jaundzimusho liikjiem,tad veel visi kakji,sunji,kurus saimnieki neved kremeet,kad miilulis beigts,arii paarstraades uznjeemumi--galjas un darzenju,savus puvekljus tur ved..tad veel slimniicas strutojoshos parseejus vecos un abortu paliekas arii ved :))) varetu turpinaat sho sarakstu..labu apetiiti visiem,jeera cepeti edot :DDD
Bo
B
To »: Interesanti būtu uzzināt, cik tās aitas nodzīvotu pašas par sevi. Varbūt tieši tāpēc viņas arī steidzas nokaut, kāmēr tās nesāk mirt moku pilnā nāvē pusmūža vecumā. To .: Tur taču tiek gāzts jau gandrīz 40 gadus, no tiem puse ir krievu laiki. Kurš krievu laikos šķiroja kaut vai tās pašas baterijas? Tur noteikti ir atrodamas pilnīgs visas indes megakoncentrācijās, pat radioaktīvas. Nebrīnīšos, ka tajos Getliņos pat raķēšu degvielu lēja.
.
.
baterijas ir bīstamais atkritums un viņam, vismaz pēc idejas, getliņu poligonā brīvā dabā mētāties nevajadzētu. cik man zināms, visam tam mēslu kalnam kāds metrs mālu ir uzmīcīts virsū, un tikai uz māliem ir savesta zeme, kurā tad arī aug zāle. nez vai zāle var tik biezam slānim izgrauzties cauri.
Bet aitām nieres ir. Ja jau runa par nokaušanu, tad vēl dzīvas. Iespējams, Getliņu zāle ir daudz pārbaudītāka kā jebkuras citas ganības, labības lauks, tomātu audzētava utt.
Bo
B
Katram toksinam ir sava īpaša iedarbība. Kadmija oksīds iedarbojas, piemēram, uz cilvēka nierēm (nāvējoši). Ja zālei būtu līdzīgas nieres kā cilvēkam, tā arī nobeigtos.
Jokdaris
J
Nebēdājiet Jūs visi tik ļoti - kam lemts nomirt no saindētas desas, tas nenoslīks.
Ja tas atkritumu kalns un tā augošā zāle būtu tik ārkārtīgi toksisks, tad zāle tur nebūtu vis sulīgi zaļa, bet nokaltusi brūna. Tas, ko tur caur zāli var ieēst, ir daudz mazāk toksisks kā pieliek pašai desai klāt. Toksīni, ko vējš ar putekļiem dzenā, nu tas vispār psc, Rīgā tad pa ielām vienīgi gāzmaskās, lūdzu, staigā.
Bo
B
Vejš un putekļi tas ir vēl mazākais ļaunums. Kadmijs, piemēram (bateriju sastāvdaļa) skaitas īpaši toksiska viela, kurā izplatās caur gruntsūdeņiem. Tāpat dioksīni no eļļām. Zāle iesūc sevī gruntsūdeņus, un aitas to apēd. Cilvēku var nogalināt pat mikrogrami (0,000001 g). Pirms kādiem 70...80 gadiem militāristi apsvēra iespēju lietot kadmiju kā masu iznīcināšanas ieroci. Bet te kāds taisas to uz galda pasniegt. Dažus gadus atpakaļ lasīju ka Itālijā nācies nokaut un sadedzināt vairākas desmitus govju, tikai tāpēc, ka kāds zemnieks izleja traktoreļļu zemē. Dioksīni caur gruntsūdeņiem nonācā govju gaļā un vet. dien. to atklāja, jo tur cilvēki vaktē šādas lietas.
sivēns02
s
Bildē var redzēt, pļava atrodas blakus neapbērtam atkritumu kalnam. Vējš putekļus ienes zālē. Aita apēd putekļus un vēl elpo putekļus. Atkritumos ir viss iespējamais, jo šķirošana nav pilnīga. Putekļos pa bišķim sadzīves ķīmija, pa bišķim dienasgaismas lampas, pa bišķim eļļas, baterijas.
Vo
V
Interesanti, paskaidro man dilentantam, kur tad tās aitas tos dioksinus un smagos metālus tā ņēmušas? Vai tiešam pie metalurģijas kombināta dzīvojušās?
...
.
joperesete! Steiks no 100% getliņu aitas! Īstie un neatkārtojamie Getliņu tomāti! ja jau tur ir tik labi - moka virsū kādu kartona dzīvojamo māju ciematu uzbliest!
MIx
M
nu, nu... Lūdzu bez vispārinājumiem. Man ir cits ieskats. Gan politikas, gan desu brūvēšanas jautājumos gribu būt lietas kursā. tādēļ arī mainu savus paradumus, piemēram, atsakos no gaļa slietošanas kā manā dzīve neiederīgas lietas.
Bo
B
Modernās (rietumu) sabiedrībās cilvēkus ļoti interesē abi šie jautājumi, jo no tiem ir atkarīgs mūža ilgums un sociāla labklājība.
sic!
s
Pats rīsi slavēdams un vēl bērniem dosi. Ne velti saka: kā taisa politiku un DESAS nav jāzin...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas