Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte
Premjera kandidāts Aldis Gobzems ir spējis nedēļu pie valdības veidošanas sarunu galda noturēt visus sešus labēji centriskos spēku

Gobzema izredzēm izšķirošā nedēļa

KPV LV premjera kandidāta Alda Gobzema izredzes izveidot valdību kļūs zināmas šīs nedēļas vidū. Līdz tam politiskie spēki plānojuši noskaidrot, vai bez neatbildētā jautājuma par premjera kandidāta iespējām saņemt pielaidi visu līmeņu valsts noslēpumam ir vēl kādi nepārvarami šķēršļi to dalībai Gobzema veidotajā valdībā. Vispirms jau tas ir jautājums par lēmumu sagatavošanu un sadarbības koordinēšanu, ja netiek veidota koalīcijas padome. Vēl būtiski vienoties par veidu, kā varētu notikt ideoloģiski atšķirīgu politisko spēku interešu saskaņošana. Gobzems sestdien pēc partiju sarunām bija pārliecināts, ka "nedēļas beigās būs skaidrība par jauno valdību".

Top komentāri

Dens
D
Nav mums Latvijā politiskie līderi ar labu reputāciju, harismu un politisko jaudu. Par Gobzemu viss ir skaidrs, ar tādiem riskiem, t.sk., reputācijas, izveidot valdību tuvojas 0. Jautājums, kur, lai ņem šo Saulvedi, kuram šis uzdevums būtu pa spēkam ??
solon
s
Ne jau no Gobzema vai prezidenta ir kkas atkarīgs. Latvijā visu nosaka pie varas esošā noziedzīgā SISTĒMA. Šis teātris ir tikai acu aizmālēšanai. Aktīvas rīcības imitācijai lai tauta domā, ka noris demokrātisks process.
Zolitūdes upuru tuviniekus "uzmeta"
Z
Zolitūdes upuru tuviniekus Gobzems ļoti nesmuki "uzmeta"
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas