Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Godmaņa valdība lēmusi par lielāku atbalstu jau strādājošiem vēja parkiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Produkts
P
Kā cirtīsim sunītim asti- pamazām, vai uzreiz?
Lelle
L
Ja godīgi, tad tās inspekcijas jālikvidē arī. Ne jau kontroles funcijas tiek veiktas, bet šo inspekciju vadonīši izspiež kukuļus no uzņēmējiem. Daudzas funkcijas ar likumu var jānodod pašvaldībām, cilvēkiem būs, vismaz pieejams pakalpojums, citādi jau uz šodienu ir krasi samazināta valsts pakalpojumu pieejamiba rajonu centros un uzņēmējiem jābraukā simtiem km tālu lai saņemtu kaut niecīgāko papīreli vai konsultāciju.
Pikselis
P
Bet ko lai dara, ja draugi grib no vēja taisīt naudu?
zigis
z
Steidzigi atcelt sadus MK noteikumus.Nevienu santimu nepaaugstinat veja generatoru razoto energiju.!!!!
Ēriks
Ē
Vājprāta valstī,vājprātīgas izdarības,un,ta tas turpināsies,līdz laikam,kamēr tautas vairākums nebūs sapratis,ka visi šie zaglīgie rebju taisītāji nebūs padžītino "siles",bez likuma pieņēmšanas,kas vieņiem aizliegtu pat tuvoties valsts amatiem..
auma
a
Mūsu valsts murgainā likumsakarība: pingvīni liesē, bet Šķēles "ģimenīte" un citi astoņkāji pieņemas svarā. Pingvīnu vaukšķīši rej (arī inetā), bet varas un kapitāla saaugums=augonis - mierīgi turpina izzagt valsts paliekas.
AD
A
Vispirms man nav skaidrs, kur un kam "tagad viena kilovatstunda elektroenerģijas maksā trīs santīmus". Vismaz man Latvenergo nākas maksāt 7,43 sant/kWh. Es ļoti priecātos, ja man to pārdotu tikai par 3 santīmiem. Kas attiecas uz Ekonomikas ministrijas raustīšanos no viena lēmuma uz otru, bez šaubām, šeit būtu jāprasa paskaidrojums Gerhardam. Absurds, lai neteiktu vairāk, ir tas, ka Latvenergo pārdod pats sev vēja elektrību par palielinātu cenu. Tomēr būtiski ir tas, ka vēja enerģijas (kas pretstatā krievu gāzei ir enerģija, kurā nav jāmaksā par kurināmo un, kurai nevar aizgriezt kranu) apguvē Latvija ir SMAGI atpalikusi. Lielu "ieguldījumu" šeit ir devusi, ja ne speciāli organizēta, tad katrā ziņā sekmēta dezinformācijas akcija, kurai pateicoties, (piemēram, Ofers 05.04) var pilnā balsī klaigāt, par "neefektīviem" iekšzemes enerģijas avotiem.
klusais
k
Saeimu vajadzēja laist vaļā , taču stāvoklis ar budžetu to diemžēl neļauj darīt. Drīzāk vajag aktivizēties visādiem žurnālistiem racējiem un pludināt šādus gadījumus presē , gan jau pašvaldību vēlēšanas būs pirmais indikātors arī shēmotājiem..
Godmanis noziedznieks
G
Godmanis ir ne tikai roklaiža, bet arī noziedznieks.
A13
A
Cik ātri visa pozīcija nomierinājās, kad to gerhardu iebāza par satiksmes ministru. Skata pēc atlaida šoferdēlu, gan ar kompensāciju, un viss...
dzeris
d
Tagadjau esmu gandrīz vai pārliecināts, ka nelaist vaļā šo saeimu bija muļķība, cik simtus miļjonu zaudējumus tā vēl paspēs nodarīt?
...dusma
.
TP & Co sačakarē pilnīgi visu kur vien viņi pieskaras. Tā ir kā slimība Latvijai. Laikam nonāksim tik tālu ka tautai būs jāiet gājienā, lai visu to sastrādāto atceltu.
Viesulis
V
Varbūt kompetentajām iestādēm vajadzētu painteresēties, kā šis lēmums iet kopā ar Latvijas atrašanos dziļā caurumā. Maniprāt, tas ir klaji pretvalstisks lēmums, kura pieņēmējiem, īstenotājiem un labuma guvējiem vajadzētu sēdēt uz apsūdzēto sola par apzinātu katniecību pret valsti sevišķi smagos apstākļos!
klusais
k
Te pamatā ir pamatos šķērsām salaistā likumdošanas virzīšanas shēma komplektā ar oligarhu vadītajiem politiski ekonomiskajiem procesiem pēdējo padsmit gadu laikā. Šo lietu kaut kā varētu mainīt tāds sīks likums, ka ir iespēja pārskatīt pretrunīgus likumus un ,ja var pierādīt to neatbilstību valsts interesēm ,tad tos atcelt , atceļot arī visādas kompensācijas šo likumu izshēmotājiem - piemēram šinī gadījumā atcelt tarifus , paralēli ignorējot pseidobļāvienus par zaudējumiem no vēja enerģijas ražotāju puses, tas pats ar hesiem... un citām sashēmotām lietām.
dzeris
d
Un tas vēl viens pierādījums TB "mugurkaulam" un kam tā kalpo. Un tāpat būs arī SM.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas