Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Godmanis: Lietuvā pabalstus maksā tikai trūcīgajiem, nevis visiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karmena
K
Kad I.Godmanis vēl nebija Briselē, bet vadīja LC ekonomikas komisijas un arī es mēdzu vēl apmeklēt šādus LC pasākumus (vēl pirms LPP pievienošanas), par šo netaisnību teicu gan mutiski, gan arī rakstiski. Toreiz man atbildēja, ka labāk situētie taču varot šos bērnu pabalstus ziedot labdarībai. Man gan kaut kā likās neloģiski, ka pabalstu Ls 7 vai Ls 5 maksā cilvēkam, kam alga ir jau tukstošos skaitāma. Un vēl pabalstu apsaimniekošanas izmaksas... Ir tik daudz gadu pagājis. Brīnums, ka Godmaņa kungs beidzot šo "sīkumu" atcerējies.
liluu
l
nu ja tad sev vairaak kabataa varees iegruuzt!
jautrais
j
drīz jau imunitāte beigsies..
Birra
B
A zini ka, Godmani , ko Ķīnā dara ar zagļiem? Tev at saviem draudziņiem no PLL ir smagi pavecies.
interesanti
i
Ivar :) Vai Tu vēlies atņemt tos LVL 100 par darbu mēneša garumā???
anonīmais šakālis
a
Kas traucē pacelt PVN kokakolai, citiem saldinātiem surogātiem, neveselīgai pārtikai, kosmētikai? Kāpēc pensionārus uztur no darba ņēmēju sociālajām iemaksām, bet citi (uzņēmēji, dividenžu guvēji, kapitāla pieauguma ieguvēji, advokāti, citi kas saņem honorārus bez soc. nodokļa) pensionāru uzturēšanā nepiedalās? Tā ir kliedzoša netaisnība, ka darba ņēmējs vienīgais uztur pensionārus, kuri sociālajā budžetā nav iemaksājuši ne santīma, ka darba ņēmējs uztur visus citus, kuri soc budžetā neko nav maksājuši. Ja kāds kautko saņem no soc budžeta, tam jābūt proporcionāi iemaksātajam visa mūža garumā, viss pārējais jāmaksā no valsts pamatbudžeta. Kad tiks pārtraukta negodīgā iespēja pašam kautko iemaksāt soc budžetā, lai pēc tam negodīgi saņemtu pensiju vai pabalstu? Blēžu sistēma!
anonīmais šakālis
a
Tik vienkārši - paceļam kopējo nodokļu slogu no smieklīgajiem 30% no IKP uz 40%. Zviedrijā ir ap 50% no IKP. Tad vēl mūsu ēnu ekonomika , kas sastāda vēl vienu ar nodokļiem neapliktu IKP . Taču bandītu valstī neviena valdība pie tā negrib ķerties, zin tik kā samazināt pensijas , nogriezt algas budžetniekiem un pacelt nodokļus mazturīgajiem.
Piekrītu
P
Saraino kuili, vai NAV kauns MULDĒT pargudrības, ja PATS novedi valsti līdz BANKROTAM, a? LIETUVĀ bija GUDRĀKI vadītāji nekā tu ...LOPS! ------------------------- Mūlāps un LV izzadzējs no lpp/lc laikam aizmirsis ka jau 1993.gadā dažas dienas pirms 5.Saeimas vēlēšanām avīze „Latvijas Jaunatne” stāstīja, ka Godmanim ir ne tikai villa ārzemēs, bet viņš no valsts kases piesavinājies 160 miljonus latu. Godmani protams pēc šīs publikācijas neievēlēja. Tātad Godmaņa villas un miljonus ar lielu troksni impotentie tiesībsargu kantori meklē jau 20 gadus... ha-ha-ha! .
t
Saraino kuili, vai NAV kauns MULDĒT pargudrības, ja PATS novedi valsti līdz bankritam, a? LIETUVĀ bija GUDRĀKI vadītāji nekā tu ...LOPS!
kshs
k
vienu vecuma marasma ietekmētu runu jau dzirdējām Aglonas svētkos. Šī ir jau otrā, gan par citu tēmu, bet tomēr. tā tagad augsti stāvošiem pensionāriem kļūst par tradīciju?!
archivārs
a
Pirms 8 gadiem pavīdēja un izgaisa informācija,ka 85% no visiem pabalstiem saņem turīgākie nevis nabadzīgākie Latvijas iedzīvotāji. Ēlerte,Raudseps,Ozoliņš,Paiders,Daukšte un citi "sabiedrības sargsuņi" izlikās neko nepamanījuši un nekomentēja. Tiem,kas pēdējos desmit gadus dzīvojuši kaut kur čukčos,atgādinu,ka likumus šajos gados saskaņoja Lembergs un Šķēle savstarpējās tikšanās,bet noformēja stipendiāti Saeimā.Ne Dombrovskis ar 14,ne Godmanis ar desmit balsīm tos ietekmēt nevarēja.Lai to saprastu,pietiek ar aritmētikas zināšanām otrās klases līmenī.
puaro
p
Jā, savādi, ka vislabākās idejas, kā pārvaldīt un stiprināt valsti, šiem cilvēkiem rodas tieši tad, kad to valsti vairs nevada. Kur tad bija visas te proponētās gudrās idejas, kad divas reizes vadīja valsti? Kur?
Lelle
L
Bet te Tu, maita, esi 90% par trūcīgiem padarījis...vēl muti vārsta kretīns!
Lucifer
L
Mes esam truciga valsts, Pilnigs zabaks Godmanis ar saviem politikju odrankju draugem i jau nezina realitati sai valstij Godamnis parstav Satanu un vinu englei Luciferu kuri vada so valsti.
jet
j
Atkal desmitnieka!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas