Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Godmanis: pēc postpadomju telpas un skandināvu bankām Latvijai bijis maz patstāvības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Darbs
D
Redzams darbs vienam čaklam žurnālistam Lapsas kungam. Lapsas kungs, Jums tiek dots temats: izpreparēt Godmaņa kunga darbību pirmās un otrās premjerēšanas laikā. Savāciet materiālus, to ir daudz, saliekiet pa nodaļām, piesauciet komentatorus. Mums vēl dzīvā piemiņā Godmaņa kunga darbība. Paskatīsimies, kā Lapsas kungs, slavenais žurnālists mums to pasniegs. Gaidām, Lapsas kungs, Jūsu darbu. Jūs taču esiet objektīvs?
aksels
a
Ko te vispār runāt,viss 20 gados sačakarēts tik tālu,ka vai Krievijā jāstājas atpakaļ...
boņuks
b
Nu tāda ir tā mūsu "demokrātija"...mazākie nekauņas sēd Saeimā, bet lielākie brauc uz Briseli...Bet vajadzētu gan visiem tagad atsēdēt cietumā. Rubikam ar Godmani - požizņenno un katorgā!
Neatkariiba
N
Ai-jai-jaaaa...,tral-laaaa-laaaaaaa...,nevairoja Patstaaviibu!!:))
niks
n
Pēc tevis godman cietums ilgojas.
Māris
M
Krāsim atkal nākamo sociālā budžeta miljardu?
Visupirms-bizness!
V
Vismaz vienā jautājumā Godmaņa un Šķēles viedokļi sakrīt (sk..Šķēles interviju raidījumā "Kas notiek Latvijā?"): jāsamazina ir PVN viesnīcu biznesam! PVN 21% likme maizei var pagaidīt?
k
k
Tevi , godmani, neieredz tūkstoši ! Un ir par ko!
Jete
J
Lai tā taupības krāsniņa aizveras!!!
J
Pirmo reizi ticis par premjeru Gogmanis sagrāva krievu laikos izveidoto ražošanu un lauksaimniecību. Otro reizi premjerējot Godmanis aplaimoja valsti ar Parex aferu. Ko vēl vajag Godmanim? Briseles labumu pamaz? Oligarhi gatavo apvērsumu un viņš sagatavo augsni?
Lāčplēsis
L
Tavs tautas līders ir Kangarovichs!!!!
jautājums
j
Tad ,protams , doma ir pareiza.
Lelle
L
Jo ātrāk tiks gāzts Dombrovskis, jo ātrāk te ienāks ārzemnieki, jo ātrāk šie paņems pie dziesmas valsts izlaupītājus, jo ātrāk te sāks parādīties investori, jo ātrāk tauta tiks uz kājām...vismaz sākumā ārzemnieki neļaus nevienam badā nomirt, būs vismaz normāli soc. pabalsti un jaunas darba vietas šajā bēdu ielejā. Ar 40,Ls pabalstu ārzemnieki pat pāris dienas neizvilktu, bet tos pašus lielākajai daļai bez darba palikušo nedod, vienalga pie kā piesiesies kretīni, sak, dzīvo kā nu gribi vai mirsti nost! Visiem lopiem ar $ūdainu mietu pa muguru un uz restotiem būriem prom...
čiepa
č
Pilnīgi nesaprati manu domu! Mana doma bija, ka krīze spiež mūs optimizēt ierēdniecību, kurai ir tieksme pašatražoties. Un ka tas ir ilgtermiņa ieguvums no krīzes. Valsts pārvaldes reforma- uzdevums Nr 1! Tas, ka tiek sakārtota izglītības sistēma, medicīnas pakalpojumu sistēma arī ir labi. Tur daudz pārspīlējumu, un protams ir sāpīgi to visu apcirpt, lai atbilstu mūsu iespējām. Bet nevienam nekaitēs, ja kādu laiku mums būs dārgāka kafija vai importa šņabis. Vai importa kurināmais. Tas liktu ar saimnieka aci paraudzīties uz mūsu pašu iespējam. Ne iet vieglāko ceļu- aizņemties svešu naudu un vnk "noēst", bet pašiem atbildīgi piedrukāt savu! Neprotam izmantot savus vietējos resursus. Man tā liekas.
Lelle
L
www.gupaa.wordpress.com : Lūdz noteikt aizdomās turamos Parex lietā 2010.gada 28.janvārī Biedrība “Grupa A” ierakstītā vēstulē ar paziņojumu ir nosūtījusi iesniegumu LR Ģenerālprokuratūrai ar lūgumu noteikt aizdomās turamās personas, kurām arī piemērot Kriminālprocesa likumā paredzētos drošības līdzekļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas