Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Grasās likvidēt divus armijas orķestrus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rikitiki
r
...šito gad būs laba mirstamība-bez darba nepaliks!!!
...
.
Radies jautājums- vai piedaloties starptautiskajās operācijās izdosies kko ietaupīt?
Andris
A
Visi šie cilvēki orķestros ir mācījušies, lai profesionāli varētu pildīt savu dienestu savās vienībās, jeb militārajos orķestros. Ko viņi teiks savām ģimenēm? Vai par to kāds arī domā? Pagaidām izskatās, ka valsts nemaz nedomā par cilvēkiem. Vēlas tikkai atlaist cilvēkus neiegūstot jaunas darba vietas. Kur te ir taisnība.
vasis
v
Nu tad beidzot! Kaut arī nebūtu krīze to sen jau vajadzēja izdarīt. Sauszemes spēku orķestris Daugavpilī, lai arī visi SzS atrodas Ādažos! Misijas grūti nodrošināt a te 100 cilvēki (vesela rota) pūš taures uz kopējā 5000 armijas lieluma fona.
ihaha
i
Varbuut labaak atteikties no paaris iereednhiem, kuru meeneshalga ir vairaaki tuukstoshi, tad arii orkhestriishiem sanaaks?
rējējiem
r
Man ir tikai viens jautājums. Kāds ir bruņoto spēku mērķis un galvenais uzdevums? Uzturēt orķestrus? Būvēt sporta halles pašvaldībām (pat tur, kur nav nevienas NBS viensības)? Var jau spiest armijai gādāt par visu un visiem, taču tad lūdzu neceriet, ka mums tik tiešām arī būs armija...
Vinets V.
V
Zirgu! Manu balto zirgu!
Teo
T
Nepieciešamība taupīt ir uztverta kā komanda iznīcināt! Labāk vairs nevar pateikt.Un kāpēc uz iznīcināšanu visvairāk velk visu,kas saistīts ar kultūru? Visas cerības uz jauno ministru.
MP3
M
18. novembrī armija varēs maršēt fonogramas pavadībā
bona
b
šaja krizes laikā,,,,ierobežojumi,naudas tēriņu lietās,attiecas...uz visa veida izklaidi,arī mūzikas trokšņu,radītājiem,izpildītājiem,tā saucamajiem...dažāda veida,nosaukuma... orķestriem
ucs
u
šajā krīzes laik'ā visu izklaidi...ierobbežot,likvidēt,pariet tikai uz pašdarību...paši pelna paši tērē...
balelins
b
.. tie orkestri varbut nav slikti.. bet tomer vini pasi varetu but aktivaki.. lai cilveki vinus redz. Varetu spelet sad tad vecriga.. ari turistus pievilinatu.. kaut kadus koncertus mezaparka.. un naudu par biletem izlietot orkestra vajadzibam. TIEM ORKESTRIEM VAJADZETU BUT PASIEM AKTIVAKIEM, jo godigi sakot kaut ka par viniem vispar ir maz zinu.. bet varbut es kludos.. KAPEC DOMA LAUKUMA NEVARETU RIKOT KONCERTUS AR MILITARA ORKESTRA PIEDALISANOS?
momo
m
Nu ja visa mūsu armija vien no orķestriem sastav. Protams, tagad būtu prātīgākais atlaist karavīrus un saglabāt orķestrus, armija kam mums domāta - mūzicēšanai?
Randy
R
Shaadi armijas orkjestriishi Latvijai tieshaam nav vajadziigi. To vietaa paaris rotas kas izgaajushas Afganistaanas un Iraakas ruudiijumu - tas buutu daudz veertiigaak. Shaadi puuteejansamblji tas ir tas pats kas caurkritushaa Mineta Veldres zirgu sardze.
t
t
ļoti žēl varbūt var rast kādus līdzekļus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas