Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

GudrasGalvas.lv: jauna interneta vietne pirmsvēlēšanu laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
annele
a
balsotu par tiem,kuri beidzot sakārtotu komunālo saimniecību,lai 4 patērēto kubu vietā man nav jāmaksā par 6-kura partija to var nsakārtot? Varbūt kāds atsauksies?
annele
a
balsotu par tiem,kuri beidzot sakārtotu komunālo saimniecību,lai 4 patērēto kubu vietā man nav jāmaksā par 6-kura partija to var nsakārtot? Varbūt kāds atsauksies?
rembo
r
Vienīgā pareizā reakcija,ignorēt vēlēšanas un nedot iespēju koka galvām atkārtoti čakarēt tautu vēl četrus gadus .Tie partiju solījumi nav spļāviena vērti,paskatieties pagātnē, partijas par to nes politisku atbildību. Vai nav smieklīgi?
pensionēts skolotājs
p
kad reizi gadā no tramvaja izkrīt viens vīrietis, visi satraucas. bet kad no dzīves mēslainē ik gadus aiziet desmitiem un simtiem jauniešu, tad ērtāk ir pievērt acis? mani sliktā nozīmē pārsteidz valsts atbildīgo dienestu bezdarbība, kas pilnīgi nekrītiski attiecas pret narkotiku izplatību un propogandu sabiedriskajā telpā. mazdēls, pa vasaru ciemos atbraucis pastāstīja, ka vidusskolā viņa klasē vairāki bērni sistemātiski lieto alkoholu un narkotikas un ballītēs mēģina pierunāt lietot arī viņu. bet kad viņš par to ieminējies klases audzinātājai, tad viņa nosarkusi ka vēzis un atrunājusies "kurš nu katram var līdzi izskraidīt" un "vai nu tik traki būs". viņš man parādīja pēdējo mēnešu Twitter publiskos ierakstus kur redzams, ka uzdarbojas vesels slānis aģitētāju PAR NARKOTIKĀM, kas labprāt iesaistās sarunās, piedāvā informāciju kas un kā, un bagātīgi daļas ar savu pieredzi un pat saitēm uz narkomānu-narkodīleru tīkla lapām. vārdu sakot, visa tā narkotiku padarīšana tiek iztēlota par baltu un pūkainu un nevainīgu nodarbi. lietotāji ir bez kādas vainas, bet ražotāji tieši otrādi -dara labu darbu. šajā blicē darbojas sabiedrībā pazītami ļaudis, mediju un izklaides nozares darbinieki Jurģis Liepnieks, Juris Kaža, Mičulis un arī vairāki anonīmie profili. vai tiešām šāda aktīva propoganda jauniešu auditorijā atbilst valsts interesēm? ja valsts no vienas puses ķer un soda narkotiku ražotājus, bet no otras puses sabiedriskajā telpā notiek aktīva narkotiku propoganda, tad problēma kļūst neatrisināmā. kā caurā sietā ūdeni nesot. kura partija uzņemsies atbildību iet cīņā pret mūsu jaunatnes iznīcināšanu?
lapsa >>Tija
l
Jums ir taisniba ka biezi ienak interneta vietne kads un saraksta rupjibas vai kaut kadas nesakarigas frazes. Bet paskatisimies kas notiek Delfos tur citreiz ir pat 1000 komentaru, Diena pat ne puse, ja prasis e mail adreses bus labi ja desmit komentaru. Neviens politikis neteres laiku un neliks savu profilu maz apmekleta internet vietne. Ideja nomirs pat nesakusies. Pie tam butiba loti laba ideja.
Tija
T
es gan nebrīnos, ka tiek prasīta kaut kāda identitāte (izmēģināju, bet ziniet, pat draugiem.lv, facebook vai twitter ne vienmēr tā identitāte ir nosakāma), kā lai citādi tiek galā ar tiem anonīmajiem "varoņiem", kuri savu varonību spēj izrādīt tikai rupjībās... normāli, ja sarunai pretī pieprasa seju, nevis anonīmu būtni. atbalstu. un man tā gudro galvu lapa patīk!
x
x
Neteiktu ka ta ir tuksa laika nosisana, JAU SEN bija nepieciesamas kads forums kur satikties tautai un politikiem, piemeram tauta varetu uzprasit kas ir primarais uzcelt Gaismas pili un varbut zaudet Latviju vai necelt Gaismas pili so naudu novirzit tautas paedinasanai un izglabt Latvijas valsti. Bet sai interneta vietnei jabut demokratiskai nevis ar e mailu adresem, lai si vietne butu tautas plasi apmekleta un politiki ieintereseti tur ievietot savus profilus.
autoriem
a
Tukša laika nosišana
lapsa
l
Doma ir laba pat loti laba, varetu pa tieso politikim uzdot jautajumu un parejie cilveki to varetu izlasit, bet nedomaju ka plasi izmantos jo lai rakstitu komentu janorada e mail adrese utt..
....
.
Šī ir neslēpta Providus slēptā reklāma :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas