Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Iekšlietu ministra amatam jau četri kandidāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krējumelis
k
Der tikai tāds kandidāts, kam līdz šim nav bijis nekāds sakars ar mūsu "miličiem" , lai varētu to bandītu midzeni izpurināt.Vajadzētu lūgt palīdzību no Vācijas vai ASV , kādu speciālistu ,kas palīdzētu mūsu jaunajam ministram izveidot policiju, nevis nožēlojamu PSRS milicijas hibrīdu.Visus kas vecāki par 40 gadiem ir jāatlaiž, es domāju priekšniekus, uz darba darītājiem tas nav aktuāli.Ir jāatrod pienācīgs finansējums, kārtīga policija to ātri atpelnīs likvidējot kontrabandu un citas nelikumības ko pašlaik organizē, nevis piesedz mūsu "likumsargi".
zvirbulēns
z
Tu jau izskaties vistizlākāis republikā - traks suns, kuru labos tikai izrūnīšana (bet,šķiet, arī tas nelīdzēs, jo ir jau noticis fakts).
Z
Z
tu domā to ķuzi, kurš oficiāli paziņoja ,ka sportisti - narkomāni un to izplatītāji netiks sodīti,jo tas traucēs viņu karjerai? Tu domā to,ķuzi,kurš piesdz policistu noziegumus un neveicot parbaudes atbild, ka pārkāpums nav konstatēts?
Neo
N
I. Ķuzi par ministru.
Vells
V
Pulks kā iekšlietu ministrs neapšaubāmi ir lieliskākā kandidatūra, kādu "vienotība" varēja izdomāt! Iestādē, kur bada dēļ menti jau sāk šaudīties un zagt uz ielām labāks variants, kā caurkritis pupeļdrikselis, nu kur vēl labāk! Tagadējā jau ir kā aktrise no nodeguša pāķu teātra, bet jenoti ir šovmeņi līdz kaula smadzenēm. Ja ir štruntīgi, kāpēc neuztaisīt vēl štruntīgāk. Lembergs piedāvāja Straumi? Adekvāts kandidāts, sistēmu zin, ļoti mierīgs, izturēts, bet baidos nekļūdīties. Jenotiem tāds NAV VAJADZĪGS. Viņu ministra galvenais kritērijs ir KLAUNS! Galvenais piemērs kristovskis
tantks
t
Tikai generali par ministru,neviss cilvekus bez saprasanas ko dara. Lidostas bijuso prieksnieka neatbilstibu amatam noteica divu dienu laika,bet iestureja. Ar policista izglitibu un generala pakapipar ministru. Citadi ari es deretu sim amatam.
Cieti!
C
Mūrniecei jāstrādā! Tas, ka tagad parādās visādas nelāgas lietas liecina par to, ka iešļietu sistēma sakārtojas! Klusums un miers liecināja, ka zagšana un visādas cūcības ritēja pilnā sparā! Tas, ka vecie buki par varītēm centās piebeigt sievišķīti, arī liecina, ka visiem labāk patīk miers un klusums, kur roka roku mazgā.
lauķis-Lux
l
Zemniekiem jau nu arī tāds pļurk! arī vien iznāk! Vecus āžus vien izvirzīt, kuriem taču bija dotas bija visas iespējas jau sen lietas vērst uz labu, bet uz bedri vien gājis!
to Nu gan!
t
Bet varbūt Ēlertei un Co tas ir izdevīgi? Ko mēs zinām?
Nu gan!
N
4 kandidāti un visi četri nekur neliekami! Te ir nepieciešams vīrs ar dzelzs ķepu, lai savaldītu izlaisto policiju un vismaz pāris gadi, lai iemācītu viņus būt POLICISTIEM, un obligāti profesionālis. Ja ieliks kādu no šiem "kandidātiem", šļūksim lejā no kalniņa!
garāmgājējs
g
O.Pulku par ministru-garām.
Rebe
R
Es nemanīju, ka rakstā kandidātu vidūt būtu rodami Slaktera vai Šlesera uzvārdi, bet jums laikam ka tik papļurkstēt par iemīļotu tēmu
es
e
Viennozīmīgi Ādamsons,citu kandidātu vienkārši nav..
Juhans
J
Vaškēvičš
dombrovskis
d
visas diskusijas liekas,kamēr pie kandidātu vērtēšanas nav ķērušās tik absolūti nepartejiskas un neitrāla organizācijas kā ķep... fu delna un providus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas