Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Iem nākamajā gadā iecerējusi atlaist divus tūkstošus policistu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivars
I
Murniece laikam runaja par savu ielikteni Velšu? Viņš tacu atzinies ka jauniba pipejis zaliti! Iespejams ka ta zālite vēl tiek lietota?
xmm
x
Интересно, что в Латвии самое большое кол-во заключённых в Европе на человека. Возникает вопросс - а нужно ли увольнять столько полицейских, если у нас столько патологических преступников? Не приведёт ли это к печальным последствиям.
re-re
r
Var droši atlaist pusi no lielpilsētu poličiem, jo tie tik un tā nodarbojas tikai ar izspiešanu un kukuļņemšanu.
k.u.d.
k
Es aizstāvēšu, es! Man ir steks vienmēr līdzi. Katrs agresors kļūs par upuri un lūgsies, lai šamo atlaiž.
vinigreta
v
Protams, un būtu jāatlaiž 2500, nevis 2000!
policija
p
Nabaga ļeļļe, kas tevi, tādu čužu gan aizstāvēs?
policijas arodbiedrības
p
Tam tā ir jānotiek, jo policistiem ir jāsaņem normālas algas strādājot 8 stundas- kā visi valstī, nevis 24 stundas noguļot, bet grašus saņemot. To slaistu baru atlaižot varēs nodrošināt vienreiz CILVĒCĪGAS algas un policistiem vairs nebūs bads jācieš, jo nedzīvojam taču Āfrikā.
Ko
K
Ko sūn-veidīgais lohs gorās ekrānā, ja sūna varonīgi aizmīzis no policijas izdienas pensijā, a?
Tātad
T
No DARBA (ne amata!) policijā 2012.gadā tiks atlaisti 2 000 policistu, liecina iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces (Vienotība) teiktais žurnālam Sestdiena. “Jā, atlaišana būs. Taču tas varēs notikt tikai nākamgad. Līdz 6.jūnijam izstrādāšu projektu, kā tas darāms. Skaidri jāsaprot, kurās jomās var atlaist un kur ne. Tā, piemēram, laukos inspektoru nedrīkst aiztikt, tur jāliek klāt cilvēki. Operatīvos darbiniekus, protams, neaiztiksim. Taču mums ir Objektu apsardzes pārvalde, kur ir ap 800 cilvēku, — tie nav policisti, tie ir apsargi,” klāsta ministre. Viņa arī norādīja, ka centrālais aparāts policijā ir pietiekami liels. “Mums arī nav vajadzīgs tas, kurš sēž kā Ministru kabinetā un tirgo narkotikas. Droši vien pietiek arī sliņķu, kuri atnāk uz darbu, noguļ savu maiņu un dodas mājās,” teica ministre. Pēc viņas teiktā tā bijusi liela kļūda pirms 2 gadiem, samazinot budžetu, neatlaist 2 000 policistu, kā tas tika plānots. “Mums tiešām bija žēl. Tātad palika 7500,” atzina Mūrniece. IGAUNIJĀ ir 3 500 policistu...bet ATKLĀTO noziegumu % ir krietni AUGSTĀKS, nekā Latvijā! Ja ņem policijas PROPORCIONALITĀTI uz iedzīvotāju KOPĒJĀ skaita - tad Latvijā policijā vajadzētu būt 5 000 gab.
letiņš
l
Viņa arī norādīja, ka centrālais aparāts policijā ir pietiekami liels. +++++++++++ Ko nozīmē šis teikums? Ka centrālais aparāts netiks samazināts? Tad kāda jēga reformai? Samazinās tikai darba rūķus? Jānoņem formas visiem palīgdienestiem, visiem kuri ikdienā ar tiešo policijas darbu nenodarbojas, jālikvidē poliklīnika, autobāze, administratīvā pārvaldes, saimnieciskie dienesti, analīzes , kontroles, plānošanas dienesti, jāatbrīvojas no visām funkcijām, kas policistam nav jāpilda. Centrālais aparāts jāsamazina vismaz uz pusi, jālikvidē biroji. Pietiek ar iecirkni - pārvaldi- VP priekšnieku.
anonīmais šakālis
a
Otrkārt jāsamazina tās štata vietas, kuras radušās netakarīgās Latvijas laikā. To ir kļuvis vairāk, jo milicijas laikā nebija tik daudz pārvaldes, biroju, priekšnieku un puspriekšnieku. Arī funkcijas jānogriež, tā pati vēstniecību apsardze, lai sargā paši.
anonīmais šakālis
a
Pilnīgs stulbums ir samazināt tās štata vietas, kuras stāv tukšas, jo tukšas ir tās vietas, kur daudz un pamatīgi jāstrādā, bet visādas kantora papīrkrāmētāju vietas tukšas nemēdz stāvēt.
Noveerotaajs
N
Vai ttik tiehhaam policists ir cilveeks - ko tad trauceeja tas cilveeks policists citiem cilveekiem13.janvaarii ieviest kaartiibu Valstii un nolikt pie vietas tos tautas zagljus.
replika
r
jāizmanto šī iespēja, lai policijas rindas pilnībā atbrīvotu no latviski nerunājošiem LPSR milicijas speciālistiem, kuru policijā joprojām ir ļoti daudz un ar kuriem policijas vadība neizprotami ilgi auklējas. Interesanti, kādā valodā šiem speciāliestiem tiek dotas pavēles un citi uzdevumi.
Opis no poličiem!
O
Reorganizāciju vajag kā ēst! Mūrniecei taisnība, bet pretspars būs liels:mēs esam aizmirsuši, kas ir intensīvi strādāt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas