Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Igaunijā šorīt sala rekords; svētdienas naktī Latvijā - pat līdz mīnus 32 grādiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
:)
Armands
A
Globaalajiem tuvredziigajiem un CO2 koncentraacijas izmainjas nesaprotoshajiem jaatgaadina, ka viens no glob sasilshanas scenaarijiem iekljauj Golfa straumes izsiikshanu un videejo temperatuuru pazeminaashanos visaa Eiropaa. Ceru, ka tas veel nav saacies...
Viesis2a
V
Tiem, kas temperatūru mēra ar dzīvsudraba termometru (...dzīvsudraba stabiņš noslīd....), ir jāatceras, ka dzīvsudraba sasalšanas temperatūra ir - 38,83 C un zemākas temperatūras ar to izmērīt nevar . Var lietot piem. spirta termometrus un tad rakstīt ...un spirta stabiņš noslīd zem piem. -40 C :)
??
?
urra 13:08 Lai tik kāds vēl iepīkstas par globālo sasilšanu! Ne santīma globālajai birokrātijai! Tiešām dumjš vai izlicies? :) Globāla sasilšana nebūt nenozīmē, ka ziemā Latvijā būs +10 C! Tas nozīmē, ka ir neraksturīgi biežas temperatūru svārstības, kad diennakts laikā temperatūra var nokristiet pat par 15 grādiem un pats galvenais, ka mainas visas Eiropas laika apstākļi jo sasilšana ietekmē ledus kušanu polos un siltas straumes ietekmē auksts ūdens no ledus kāšanas!
Sara
S
Globalas sasilsana blezu piramidu saka buvet, kartejo reizi zidi. Ka pirmais tas buvniecibas meistars bija ASV zids Als Gors. Zidi saprata, ka ar bankam bus ierobezojumi, ka no Vacijas ir noslaukta nauda maksimali, par putnu gripu izdevas izkrapt milijardus, bet par cuku gripu neizdevas, jo pasaulei uznaca krize un vissi saprata, ka magnati megina nozagt naudu, bet cilveki nepadevas sai bledibai un nu ir jabuve jauna pirmaida, ka no pasaules iedzivotajiem nozagt milijardus un ta ir globala sasilsana un ar to saistita santaza, terors pret cilveci.
sise
s
Skaista bilde. :)
urra
u
Lai tik kāds vēl iepīkstas par globālo sasilšanu! Ne santīma globālajai birokrātijai!
kraa
k
he, riigas siltums atguus ieprieksheejo gadu miinusus ar uzviju.
to astrologs
t
sākās gan
astrologs
a
Mūsu puslodē sākas aukstuma cikls. Ziemās būs līdz -40!
rvs
r
Globālā sasilšana rullē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas