Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Igaunijas miljonāram Osinovskim plaša Latvijas politiķu "kolekcija"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
valdis
v
Noizllasitaa raksta secinaams,ka korupcija pastaav un pastaavees muusu varas augstaakajos eshenlonos to ,laikam,nekad nevarees izskaust,jo kaa saka nauda nesmird.
jā, tā "padomju tauta"
j
- tā jau vairs nav tā pati okupētā (un tad no okupācijas "atbrīvotā") Latvijas tauta. .Tā "padomju tauta" jau ir vien tāds kangarveidīgo un okupantu mišungs - tikai ar nedaudziem Sibīrijā izdzīvojušiem, no ārzemēm pārnākušiem vai mežos neizšautiem Brīvās Latvijas pavalstniekiem un to pēcnācējiem... Diemžēl!
  • 0
  • 0
sin
s
teicama dzeltenās preses žurnālistika! lūk, tā jāstrādā dzetenajiem žurnālistiem!
Nieva
N
Palasot komentus, sajuuta kaa trakomaajaa un kremla trollu fabrikaa...
pamela
p
Nu bet vai kādam ir milzu izbrīns par šiem faktiem?Vai tad nosauktie "politkretīni" velti ieņem amatus kurus ieņem?Vējoni ne jau par latgaļu akcentu iesēdināja Bērziņa beņķī.Tagad es pat esmu pārliecināta,ka Bērziņš diez vai būtu sliktāks par Vējoni?!Tās jau vēl odziņas,jo mēs VĒL nezinām ar ko šie LV varturi čupojas Krievijā !!Tapēc jau te ir tāda rozā LPSR ar kuli kaklā ko atver ES naudai,bet morāle un vilka daba no PSRS laikiem.Vējonis ZERRO,valdībā pāris normālu ministru.STAGNĀCIJA !!!
palīgi
p
Nebūs nekāds brīnums, ja izrādīsies, ka puika ir no Igaunijas krieviem un par daudz saskatījies filmas par karu. Daļai krievu visi vāciski runājošie asociējas ar fašistiem, un tos, kā viņiem zināms, vajag močīt?
latvanim
l
Tu laikam raksti no Aptiekas ielas, skars visu pasauli un tavas vecās apakšbikses ieskaitot, lai pabiedē Ķīnu , nav māksla uzbrukt vājākiem
ivars
i
Okupanta gēns-krievs lien visur kā ute un tad kauc,ka viņus apbižo
mežoņis
m
Yss labi.Būs jānosūta materiāls ar apollo un Tvneta atbalstīto komentu saturu pret visu krievisko.Lai šie publicē Tv ēterā.Esmu pārliecināts,ka tieši šī komentētāju objektīvā attieksme apgaismos tos krievus,kuri vēl nezina kādiem vārdiem šos aiz muguras ķengā drosmīgie latviešu tautas anonīmie varoņi.
Pasūtītājs....
P
Cik ilgi valsts nodevējam atļaus skraidelēt uz Maskavu.
pārdomās
p
Troļļi tinās prom jau laikus, pirms vinus atkož Drošības Policija!
Anatolii
A
kad paklausās kādas problēmas nodokļu iekasēšanā ir pašai Krievijai, tad saproti atšķirību starp Krieviju un Eiropu. Krievijā vispār 70% firmu neuzrāda reālās naudas plūsmas, kaut kādus nodokļus maksā tikai katrs 6 iedzīvotājs. Visi viesstrādnieki neko nemaksājot, tikai ar pastu nosūta naudu uz mājām (Visusāziju). Ja sašķobīsies naftas cena, sašķobīsies arī pensiju sistēma, jo tā tiek pilnībā dotēta... pasarg dies kas tur vēl notiks
zuzanna
z
Pag... te tak nekāda sakara nav ar Igauņu partijām! šeit paši Igaunijas krievi parasktās zem petīcijas, ko kāds izveidojis! Pričom te nacionāļi? Ja Latvijas krievi lidzīgā situācijā izveidos petīciju un solidarizēsies ar valsti, es būšu pirmais kas piecelsies kājās un aplaudēs! Nudien nesapratu loģiku tevis teiktajā
hghhggghg
h
Igaunijā nekas nedeg! Kad krievi Latvijā 1919-tajā līda, brāļi igauņi mums palīgā nāca, pa abiem kopā sasitām utis lupatās! Kad Bermonts avalovs un fon Golz Latvijā nāca, Igaunija bruņuvilcienu palīgā sūtīja! Par Eestiem. Mana cieņa igauņu tautai! Estiņi ir mūsu brāļi.
Maxata
M
Starp citu atdot Krimu Ukrainu pārliecināja gan ES, gan ASV, ka tikai lācis nomierinās, bet izrādījās, ka lācis, kā jau lācis, ir liels un ar saviem izmēriem atbilstošu apetīti.
Lakatiņi
L
Domāju,ka Latvijas varas iestādēm jādara viss,lai aizliegtu 9.maija okupācijas svētkus un to dzeršanu pie pieminekli....jau šovakar ir ziņa,ka okupanti,jau Tallinā jau pieteikuši divus mītiņus,lai prasītu sev privilēģijas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas