Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Igauņu deputāts: Krievija uzvedas kā nelīdzsvarota persona

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bezdievis
B
Ļoti gudrs politiķis. Mums tādu vajadzētu vairāk!
Jozefs Šveiks
J
Pat grūti nokomentēt - precīzi pateikts - ne ko pielikt - ne atņemt!
kaka
k
100 gadus jaagaida buus lai banaanu pseidodeputaati ko taadu paar luupai paarlaistu. driizaak nolaiziis laacim olas.
delegāts
d
Tunne Kelams, starp citu, bija Igaunijas Pilsoņu kongresa priekšsēdētājs.
mojito
m
Elagu Eesti!! Varbut Latvijas politikiem deretu doties uz intensiviem pashapzinjas celshanas kursiem pie Estinjiem... Kam nav sanaacis, noklausaties 'Svjata Vatra' dziesmu - Revolutsioon (YouTube)
politikis
p
Ta var tik precizi un tik parliecinati raksturot Krieviju un sodiena valdosos krievu nacistus viens izglitots, pieredzejis politikis no Igaunijas, kadu, diemzel, nav Latvija. Igaunijas politikis ir trapijis desmitnieka, precizak un tiesak neviens lidz sim nav raksturojis kremla un Krievijas sovinistisko, nacistisko politku kad tiek piekopta Plutina un vina sievas vai vira Lacuka vadiba.
lux
l
Pilnīgi piekrītu autoram. Tikai žēl, ka Latvijā ir Urbanovičs un Šlesers, kuri gatavi par grašiem līst uz vēdera šā milža uz māla kājām priekšā. Pilnīgi precīza ir autora pēdēja rindkopa. Ar Kreiviju kā ar nelīdzsvarotu indivīdu. lielie partneri, jāsmejas. Ugunsgrēku nespēj savaldīt. CILVĒKUS ZOMBĒ Kirils baznīcās, marodieri ja arī parādījušies un zog, ko var. Latvijai tāpat kā Igaunijai nekādā veidā nevar kaitēt stingrāka nostāja attiecībā uz Krieviju. UN TĀ VARZA, KAS ŠEIT arī pārāk nebūtu jāņem vērā, kaut vai attiecībā uz valodas likumu. Pašiem latviešiem gan arī jābūt ar stingrāku mugurkaulu. Pagaidām tikai uz dzimteni aizbraukt aizmirsušo " atbrīvotāju" pēcteču varza rīko apšaudes bolderājā, šauj uz autobusiem, brauc bez biļetes, sit pieturās stiklu, par sļausīšanos un rupjībām citu reizi. Es tā gribētu "norkat" veco naida cirvi, bet šie ļautiņi ik dienas atgādina, kā pārvērtusies Latvija un latvieši pēc viņu " atbrīvošanas">
Žanis Izraels Ucibuciņš
Ž
====Tikai ne par Krievijas atbalstīto latvi Urbanoviču,======Es gaidu kad urbanovičam pārplīsīs purns, jau tagad viņa purns nelien teļļukā.
pekainis
p
nu lauķe ar pāris klašu izglītību man tūlīt rādīs pareizo ceļu.
lauķe
l
Vai neesi pats apmaldījies ? Tavs būris tak ir pie Kremļa Miškas!
pekainis
p
T.Kelams vienkārši arī ir apmaldījies laikā. nav jau vairs bušs amerikas prezidents, nav jau tur vairāk nevienam dibenu jālaiza. tagad amerikas prezidents ir obama un viņš paskatījas maciņā un saprata ka ar uzbraucieniem krievijai ir bikīt jāpiebremzē. tā kā dārgais T.Kelams, visi tavi pūliņi pa tukšo. tikai vari baltijas nacionālistiem uzkurināt asinis, jā un gruzīnu arī. tikai tas no pasules kārtības neko īpaši lielu nemainīs.
cits tantuks
c
Redzēju,kā vienu vakaru uz liela laukumā Maskavā izgrieza rokas un poliči iegrūda melnajā bertā progresīvu,jaunu bijušo Krievijas vicepremjēru tikai par to ,ka viņš grib tādu demokrātiju,kāda ir Baltijas valstīs un uz to viņam ir tiesības pastāvēt.Tikai ne par Krievijas atbalstīto latvi Urbanoviču,es zinu,viņš par daudz pinās nevietā ar aizdomīgiem kaimiņiem.
!
!
Ideāli pateikts!
Viesulis
V
Man vienmēr ir patikuši estiņi - vienmēr pasaka, ko domā, nelien krievu lācim dibenā kā visādi Atslēdznieki, nepārdod un neapzog savu valsti kā Hūtes un Bārdaiņi un ir nokļuvuši letiņiem stipri priekšā daudzās dzīves jomās - arī ekonomikā. Mums būs vajadzīgi gadi, lai atkal igauņus panāktu!
o ja!
o
und par cik lidzsvarotiem vispar var saukt tos okupacijas laikaa nelikumigi savestos un 4 maija meligimafioza chekistu un komunistu bandu rezhima puslegalizetos mezhonu barus,kuri patstavigi piesauc seksu ar maati un katra teikuma sakumaa un beigaas mauro vardus ,kas apzime viriesha dzimumlocekli vai vieglas uzvedibas sievieti. DDD

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas