Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Ījabs uzskata, ka pašreizējā koalīcija nespēs izveidot rīcībspējīgu valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vot
v
Ījabs reizēm sarunā galīgi šķērsām.Tā bija arī pirms vēlēšanām.
ĪIjabam
Ī
Āboltiņa traucē Zatleram veikt tās reformas ko iecerējis ! Vai tad nav saprotams ??? Es pilnīgi atbalstu Zatleru , jo viņš vēl ir godīgs , nav tik samaitāts , kā Āboltiņa ! Viņas laiks ir pagājis , to taču daudzi redz !
Cirvis
C
Zatlers "ve"l ir godigs, vai ari "jau" ir godigs. Cik atceros cetrus gadus atpakal kad Zatleru ieveleja neviens vinu par godigu neuzskatija:)
  • 0
  • 0
Pelēkais Vilks
P
Klausīties "politījabu" spriedelējumos ir pavisam zemē nomests laiks.
haha
h
Zatlera kungs ir uzņēmies darīt lietu, uz kuru, vismaz pēc manām domām, nav spējīgs... ---------------------- Man, savukārt, liekas, ka Ijābs nav spējīgs novērtēt, ko Zatlers ir uzņēmies darīt. Vienkārši tāpēc, ka nekad nav darījis to, ko Zatlers dara.
FIGI
F
Zatlers : Kas es esmu? Jā, Ījabs malacis - ļoti diskrēti atver acis aklajiem, pat muļķi saprast sāk! Zatlers: Bet, kas tad es esmu?????
iksa
i
Kad bēbis cenšas izskatīties pēc politikas giganta, tad notiek tā kā ar Zatleru. Uzķeras uz visiem plikajiem āķiem, ko Vienotība izmet. Un pēc tam apvainojas, ka atkal nav sapratis, saprasts un sapraties.
Diemžēliņš
D
Nevis šī koalīcija, bet šī Saeima, kā izskatās, nekādās kombinācijās nebūs spējīga neko jēdzīgu izveidot.
!!!
!
Izskatās, ka jāatnāk ne tikai politiķu jaunai paaudzei, bet arī politologiem. Kā var uzskatīt Zatlera partijas rīcību par diletantisku, ja viņi no Vienotības prasa tikai to, lai tā pilda to, par ko parakstās deklarācijā, bet Vienotība jau nākošajā dienā apgalvo, ka deklarācija ir fufelis un tajā norādītais nav sasniedzams. Tas liecina tikai par to, ka tieši Vienotība raujas pie siles bez jebkādiem mērķiem kaut ko mainīt par labu. Kā var nesolīt.
Igors
I
Tev 100% taisnība ! Zatlers un viņa komanda būtu tīrie auni , ja pazemīgi ļautu sevi pazemot dažām kareivīgi noskaņotām dāmām un kauties kāriem puišeļiem ar visām viņu intrigām. Kā var strādāt ar tādiem kopā valdībā , ja jau tagad viņi spļauj virsū visam , ko paši paraksta !
  • 3
  • 1
Ministry of Truth
M
Nu ko, ja Zatlers nespēj, bet Ušakovs negrib, kā mēs to redzējām, tad varbūt Ījabs parādīs, kā tās lietas darāmas. Lai nāk Ījabs kā bezpartejiskais premjers. :)
mnjaaa
m
Kā jauna diena, tā jauns Ījaba pareģojums. Un tas ne kas, ka galīgi viens ar otru neiet kopā. Pirms neilga laika paziņoja, ka šai koalīcijai nav iemesla nesastrādāties ilgi un laimīgi.
He he.... > Ijābiņam
H
beidz nu te jenotu solvītes dziesmiņu dziedāt.... he he... jo šorīt labi dzirdēju pa rādio kā šī rudā mamzele mēģināja Zaptes tēvu (nav jau man tas zaptenieks arī simpātisks, bet rudās uzbraucieni bija vienkārši nekaunības kalngals) iemīt smiltīs.... hi hi... jo tieši ši Vienotības rižene ir visas mūsu valsts lielākā nelaime, jo viņai svarīgi, lai visi dancotu pēc viņas stabules, lai gan pašai samazgas galvā kā jau kultuŗpreču tirgotājai padomijā.... ha ha....
He he...> Ijabiņam
H
Vai kā Vienotības siles tesmenītis satraucies (ka nenorauj pienu!)....hi hi... nabadziņš.... he he... Atgādināšu, tieši vēlēšanās Vienotības jenoti dabūja pa kāju un tagad to smirdošo jenotu uz pusi mazāk parlamentā.... he he... bet rižā - vecā beka vēl izrādās kā liela siles saimniece un tauko dumrovski rausta kā tādu lupatu lelli , lai pati ierāptos zaeimas spīķera amatā.... hi hi... būs stipri rēcīgi, ja veči zaeimā nolems aizklātā balsošanā šito rižo uzpūtīgo un negausīgo zosi izbalsos.... ha ha...
  • 3
  • 2
Ijābiņš- He,he
I
Tu labāk ej strādā,citādi izskaties,kā pieņemts darbā Diena.lv par štata komentētāju.Nelasies te ,kā nopietns komentu cilvēks,bet pamuļķis,kas nepārtraukti atkārto vienu un to pašu,kā trakie ,kas nonākuši psihenē.
  • 6
  • 1
Pasauks
P
Ījābu,un uzreiz viss būs izveidots.
Milda
M
Laiks noņemt Vienotības intriganti riženi un tās zembruņču dumrovski no trases un nosaukt cienījamu cilvēku par MK vadītāju. Lai tas izdodas Prezidentam!
  • 1
  • 0
hm
h
Paliek neērti klausīties šī "eksperta" vienveidīgo pļāpāšanu. Viņa līmeni rāda kaut vai tas, ka pie katras izdevības izmanto vienu un to pašu pašvako trumpu - Zatlera neveiksmīgi pieminētos tankus...
  • 1
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas