Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ilzei Brands-Kehris piešķirts Francijas augstākais apbalvojums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
niknais
n
Un starp citu, viņa NAV vienīgā latviete, kas saņēmusi šo apbalvojumu - kā pirmajā komentāru lappusē kāds apgalvoja.
Vita
V
Vienīgais, kas mani uztrauc, ir tas, par kādu naudu Latvijā visi šie n-te mistiskie ''pētnieciskie institūti'' Latvijā funkcionē un, kāds ir to sniegtais REĀLAIS labums valstij, tās pilsoņiem? Atvainojiet, bet kādas ''etniskās studijas''? :-))) Kādas ''cilvēktiesību studijas''? :-))) Kas šajā ziņā Latvijā no šīs sievietes darba uzlabojies? Man šķiet, tagad katrs Latvijas politikāņiem tuvāk ticis diletants ieceļ sevi par ''Latvijas tāda un tāda institūta'' direktoru, uztaisa programmmu - fikciju ar noteiktas zinātnes ietvaros zināmu, taču plašākai sabiedrībai nepazīstamu terminu savirknējumu - burbulējumu, kas it kā rada iespaidu par zinātnisku, ļoti nozīmīgu un sabiedrībai vajadzīgu darbu. Realitātē tās ir vienkārši pilnīgas muļķības. Liekēdība par valsts un kaut kādu noteiktu ideoloģiju popularizēšanā ieinteresētu fondu naudu, kas slēpjas aiz smalkiem nosaukumiem un tiek pavairota ar ''tāda un tāda institūta ''eksperta'' '' viedokli medijos. Gribu konkrēti zināt, ko šī sieviete, kura pat nespēj savu uzvārdu latviski godam uzrakstīt, darījusi Latvijas labā? Un vai viņas darbošanās ''institūtā'' vai ''pētījumu centrā'' gadījumā nav notikusi par manu - nodokļu masātāja naudu? Ja kāda sieviete grib patiesi kaut ko savas vasts labā darīt, tad, pirmkārt, viņai vajag sākt ar savu vīru - iemācīt viņam kristīgās R-pasaules pamatvērtības, ka zagt ir slikti un par valstij izshēmotu naudu skaistas kurpītes un ceļojumus viņai kauns, nevis prieks pieņemt. Ordenis, protams, ir nekas vairāk kā kārtējā fikcija ''cienījamā tēla'' un ''nozīmīgā darba'' popularizēšanai sabiedrībā. Nu tak konjunktūra. Roka roku mazgā.
KAIMINS
K
Ja Francijas valdība būtu gatava savākt Brandu-Kehri uz Parīzi. Tad es pat noziedotu šādai lietai. Es labprāt cienīšu un godāšu Brandu-Kehri. BET no tāluma.
niknais
n
Kas tas par tādu transvestītu - Ilzis Brands-Kehris?...
LOL
L
OMG, tumsonu bars...
Typical french
T
What can you expect from the French - experts of collaborationism. French Governement voluntarily delivered the French Jews to Nazis. They respect only the strong, and those in power. And they mumiliate the weak - Jews (during ww2), Latvians (by awarding Kehris now). It is despicable that Jacques Chiraque has befriended with Mr Putin - a man who, in all likelyhood, is behind the bombing of appartment buildings in Moscow in 1999. A murderer, in other words.
pedants
p
Brands-Kehris? Perversija valodā.
drakons
d
Sorosīte.
mulkitis
m
Latvijai vina ir anonimaaa - Nekas. Jo mes vinu nezinam.
WC
W
No kurienes n''akusi ši kundze , nudien nezinu Zinu vien to ka ši ir Ojāra Kehra sieva. Kā vienu sauc tā otrs izskatās.
Gatis
G
Ja jau viņa ir Kompartijas CK darboņa laulene tad es vairs par viņas darbību Latvijā nebrīnos.
en colere
e
Do not confondre - Your Excellency the French ambassador in Latvia. The anger expressed here in these comments is not because Latvians are racists or xenophobes. It is because once again, "allies" are supporting those who have raped this country, or those who have profited from these actions.
Schreder-Putin-Shirak
S
Using the famous phrase of the French president, we can say: France "did not use the good oportunity to shut up!"
vēl labāk
v
Nākamā franču leģionāre acīmredzot būs Ždanoka.
Vishy
V
French Embassy in Riga = Les Misérables

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas