Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Imants Kalniņš par Zatlera rīcību: Ja nav man, lai nav nevienam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ņemot vērā I.Kalniņa intelektuālo m
ņ
neko citu nemaz nav iespējams sagudrot, kā vien - ja nav man...
Igors
I
Imant , Imant , vai Tu tiešām nespēj saskatīt starpību starp Ventspils mēra iespējām un Latgales pilsētu mēru iespējām ? Varbūt mūsu kaimiņiem sokas labāk tieši tāpēc , ka viņiem ir valstiskāka domāšana , nevis tikai savas "muižas " tēla spodrināšana ?
Imants
I
Kalniņš jau lietussargu protestu laikā izcēlās ar nicīgu attieksmi pret tautu. Un, vai nav dīvaini, ka dižā nacionālista stāja zuda tiklīdz TB/LLNK zaudēja ietekmi. Tikai aklie un kurlie notic, ka šim skaņdarim tautas intereses ir nozīmīgākas par paša sagribētiem labumiem.
#
#
Nožēlojams ērms tas Kalniņš. Laikam naudiņa aptrūkusies sēžot mājās.
.......
.
Diemžēl, Kalniņš nebija ne par kapeiku labāks politiķis kā Zatlers, Abi vienādi, kad sāk spriedelēt , šausmas pārņem. Jācer, ka ne viens ne otrs TV ekrānos vairs neblamēsies....
Imants
I
Kalniņš nodemonstrē totālu diletantismu valststī notiekošo procesu izpratnē un sev raksturīgo pavājo morāli, kā arī sekmīgi apgūto Lemberga demagoģijas prasmi un cinismu. Būtu labāk nodevies nošu virknēšani.
Imant,
I
Tas par maz teikts....totāls diletantisms..iedomājaties,ja imants muzicē,tad Imants lūdzas, lai tauta paplaukšina,vai pašūpo uz augšu paceltas ķepiņas un tad viņš jūtās kā dievs debesīs,bet ja Prezidents Zatlers jautājuma izšķiršanai paprasa lēmumu no tautas,kas būtībā arī ir īstā vara jebkuros jautājumos,iedomājaties,ka Imants un tas dumiķis,kas sniedz savu prasību tiesā, aizliek kāju,sprunguļus tautai ,īstajai ,augstākajai un vienīgajai varai,lemt kādu neskaidru jautājumu.Tas ir tāds kā spļāviens savai tautai un sev pašam,jo tu spļauj pret vēju,jeb totāls juridisks idiotisms.
  • 1
  • 0
rere
r
kā komponists lielisks, BET vēl trakāk kā darbošanos politikā vērtēju to korāna tulkošanu un uzspiešanu latviešiem. Arī par mošejām jau vecais ir aizrunājies. Kā gan tik latvisks , domājošs cilvēks tik zemu nokrita?
pie visa vainīgs ir alahs, kas pret
p
pasauli nav RADĪJIS
  • 0
  • 0
Viedoklis
V
Ja šo rakstu esiet uzrakstījis partijas uzdevumā tad to var saprast, bet nevar attaisnot.Kāpēc Jūs tā nemīlat godīgus cilvēkus?
vilis
v
Labs skatījums,tikai lai bērītis labāk vilktu vinam jāuzlaiž reizēm ar pātagu,lai neslinko.
:o)
:
"“Ar vislielāko piepūli nevaru saskatīt, ka šie trīs nosauktie cilvēki vainojami pie stāvokļa ekonomikā”, pauda komponists." - ar Kalniņu, izskatās, ir pavisam traki: vecuma marazms un aklums. Ja nevar saskatīt, kur šlesers iedzina valsti ar savu pedāli grīdā, pie kā noveda šķēles un lemberga veiktā valsts nozagšana un nozagtā noslēpšana ofšoros, tad Kalniņa stāvoklis ir bezcerīgs...
vairis
v
nu vispār jau ja paskatās naudas plūsmas tad pat visi 3 oligarhi kopā nespētu pavilkt pat ne nedēļu valsts budžeta, tātad kur viņiem lidz desmitiem gadu ilgai valts izlaupišanai?:) tā ka ari tur imantamtaisniba. ir jau vienkārši saukt no tribīnes- ķeriet zagli un norādit ar pirkstu uz vienu. un pārejie tūkstoši atviegloti uzelpo, jo ne jau uz viņiem rādija:)
  • 0
  • 1
nazis
n
Ignoreejat taas Imantdienas un miers. Ar ko viens Eiropas nomales liimenja muzikants ir tik iipashs? Taads pats kaa Vents Armands Krauklis - pilniigs nulle. Par taadu Kalninju neviens vispaar nezin tepat Lietuvaa un Igaunijaa, par taalaakaam zemeem nerunaajot. Latvieshiem jaabeidz buut kautkaadiem fetishistiem un pieluugt iedomaatus elkus.
vairis
v
vienreiz jau teicu un tieši tev:) nu i nebrauc, kuram tu tur esi vajadzigs? un ne jau imants viņas rīko, viņš tikai piedalās:)
  • 0
  • 1
vai, kā tas vairis te savu ārdīšano
v
vairo - gluži kā Kalniņa sargsuns, kaulu gaidot! -Vairis Nevairis-
Mērnieks
M
Pietuka Krustiņa un Ķenča runas krustojums. Mistērija,maģija,mirāža u.c. darbības ar "m".
nomenklatūrists
n
kamēr saeimā sēdēs pamuļķi ar muzikālo dzirdi, tikmēr tiešām nekas nemainīsies! 5 sievām taču ēst gribas, alimenti jāmaksā! tie, kuri nespēj savu privāto dzīvi sakārtot, tie nespēj arī neko labu sabiedrībai dot! novaciet šos vecos sapelējušos krāmus ar viņu izmisīgiem centieniem iespraukties saeimā!
to Vairis
t
grēks nekad neskauž
  • 0
  • 0
vairis
v
un tev skauž? nespēj pat vienu sievu dabut? vai uzturēt? kāds tam sakars ar viņa teikto? patiesiba jau nemainās no tā vai to raksta uz pergamenta vai tualetes papīra:)
  • 1
  • 1
Maruta
M
Mulkis, tu Kalniņ tomēr esi. Pārdevis dvēseli par spožām naudiņām un glaimiem, bet nedomā, ka citi arī tādi. Saeimu atlaida tāpēc, ka tur sēž korumpēti nelieši - apmēram puse. Saeima. kas ar savu lēmumu mēgina apturēt KRIMINĀLNOZIEGUMU izmeklēšanu, ir atlaižama un tiesājama. Par tādiem kā Tu tautā saka - kā maksā, tā vēkšķ. Žēl, protams. Bet tāpat kā Menuets, tā arī latviešu tauta tādas prodažnajas škuras ignorēs, arvien vairāk. Un pelnīti.
vairis
v
nu tad varbut to pusi-vienotibu un nacionālistus ari vajadzeja atlaist? pārejie lai strādā
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas