Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Internetā noplūduši dati par "Čili picas" klientiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Annushkins
A
Tieshi gribeeju sev netaa pasuutiit picu - tagad peec shit-aada chee-pee varu droshi suutiit, jo vismaz tagad pastiprinaas droshiibu. :) Chuu chuu!
experts
e
e-pica adminam liki - uzlika visai lapai zemu persmision, ta vieta,lai to izdaritu ar vienu direktoriju.atradisu savu vardu saraksta,rit DVi uz galda bus mana vestule.
Nesapraša
N
Nu baigā jau noplūde ... baigie "slepenie" dati ... dažiem jau pat ģimene nu jau apdraudēta. Nez kas tad ir tie dati ... slepenais vārds un uzvārds, slepenais personas kods vai nekur nederīgs kartes numurs. Tas viss taču tāpat pieejams gan internetā, poliklīnikā, u.c. man pie kājas, ka kāds uzzina manu vārdu un personas kodu ... tas nav nekas slēpjams
WALA
W
par IT vari nemācīt - ir gana daudz nolauzts šajā jomā, bet prastu teksta failu es neiešu saukt par datu bāzi (sorry - esmu spītīgs ;) )!!! Excel tā arī ir un būš manās acīs saraksts, tabula vai tamlīdzīgi, bet ne datu bāze. Un runājot par DBVS, tad es pirmkārt padomātu par MySQL, Postgres, Oracle, MSSQL utml. nevis Access.
WALA
W
Linux cienītais - linux fans !!!!
hkl
h
Apple fans?:D
Paija
P
Tas nu gan pazemojoši, ka katra ēstuve prasa klienta personas kodu un citus privātus datus klienta kartei it kā un tad nopludina info... Pretīgi.
mzgd
m
Tannim ar Čiļuhu nav nekāda sakara.
Predicador
P
ai mīn, vidusmēra žurnis jau nespēj apjēgt, ka faila tipam piekārtotā ikona nekādā veidā nav konkrētā faila īpašība.
Predicador
P
> kopš kura laika CSV datnes ir "excel fails"? kopš tā, kad M$ office sāka uzmesties tām par defaulto vērēju un piekārtot savu excelisko ikonu. :) daudzi softi mēģina uzmesties par saimniekiem pēc iespējas vairākiem failu tipiem. kad precīzi tas notika, nepateikšu - jau krietnu laiku M$ nelietoju.
!
!
Es Čilli picas vietā uztrauktos par komercializēto servisa pavērsienu, kas notika līdz ar dalībnieku maiņu uzņēmumā. Ir jūtamas izmaiņas uz slikto pusi,
zaagjis
z
Kā ko iesāksi - ir tak vel pāris picu cepēju firmas, kuri protams grib vairāk klientu. Šī ir viena iespēja sarīkot sms kampaņu vai spam kampaņu un iegūt pāris klientus sev. Protams šīs darbības nav likumīgas, bet es domāju, kad kādi tomēr to arī izdarīs.
shitaa
s
var jau bļaut, bet reāli pilnīgi nevienam bez paša Čili nevajadzīgs fails. ko tu iesāksi ar 1000 nesistemizētām personām par kurām tu vienīgais zini ka tās ēd picu!?
N.R.
N
kopš kura laika CSV datnes ir "excel fails"?
who cares
w
Tu jauc lietas. Datu bāze ir arī saraksts uz papīra. Formāts nav svarīgs. PS. Access nav datu bāze, bet datu bāzu vadības programma...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas