Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Īrijas tiesa liek Latvijas valstspiederīgajai vest bērnu atpakaļ uz Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tina
t
taadas protams ,ka sii slampa var palikt Latvijaa un domaat par savaam Guci kurpem.bet mates kas velas pabarot bernu ,jo tevs ir alkaholikis un negrib stradaat un gaida ,kad mate pelniis naudu un sutiis ,lai uzdzivot uz berna rekina,taa ir iista mate,kas domaa par berna nakotni.
monitors
m
Matei pat nebija iedots valsts advokaats un parkaaptas visas vinas cilveka tiesibas.SEIT IR TIKAI POLITIKA(LATVIJA UN IRIJA) NEVIS BERNS.....KAPEC MES ESAM IESTAJUSIES EIROPAS SAVIENIBA????????????????????????????/// Par cilvēktiesību pārkāpumu, liegtas tiesības uz taisnīgu tiesu - sūdzību uz ECT. Ja sūdzībai būs pamats, Īrija maksās kompensāciju mātei. Tikai vajag labu cilvēktiesību speciālistu, lai sastāda sūdzību, Latvijas speciālists būs lētāks. Varbūt, ka izdodas vienoties par honorāru kā kompensācijas procentiem. Uz priekšu!
Ilze
I
Un kur tad māte būtu to bērnu likusi Īrijā tusējot, ja tēvs nebūtu rūpējies? Miskastē vai ledusskapī?
Liva
L
Garīgi slimas ir visas šīs emigrantu mātes. Ne jau bērna intereses šai sievietei ir galvā, tāda slampa kas urzreiz pēc dzimšanas pamet savu bērnu un aizbrauc uz citu valsti jo, redz, šeit viņai nav tik lielas algas lai sev Guči kurpes nopirktu, vispār nav tiesīgas par mātēm saukties. Nav NEVIENA iemesla, kas var attaisnot sava bērna pamešanu, bērns ir jāatdod tēvam.
biete
b
ko, dzīvojot īrijā, jau esi aizmirsusi latviešu valodu?
tina
t
Irijas augstaka tiesa 18.maija tiesas seedee solija ,kad tiks lemts jautajums vai beerns tiks uzklausits 20 .maija vai nee.taja vietaa ,lai pazinotu so lemumu irjas augstaka tiesa ar viltu ievilinaja tiesas zale eekaa,sakot ,kad buus kaarteja tiesa ari meitu,bet nelaujot ne meitai ne maatei neko bilst nolasija spriedumu. Kad berns plkst 11,00 jaatdod tevam,pat nelaava savak prieks berna personigas mantas un atvad'ities no maates...berns kliedza un raudaja ,ka negribeja braukt uz Latviju un negrib pie teva. un tika izrauts berns no maates rokaam,bet visiem bija pie kaajas,kas vai latvijas beerns-meesls.??? Matei pat nebija iedots valsts advokaats un parkaaptas visas vinas cilveka tiesibas.SEIT IR TIKAI POLITIKA(LATVIJA UN IRIJA) NEVIS BERNS.....KAPEC MES ESAM IESTAJUSIES EIROPAS SAVIENIBA????????????????????????????
monitors
m
cik uz šito nopelna juristi, advokāti, tiesneši un citi liekēži/// Tev laikam kārtīgi advokāti nav gadījušies.
monitors
m
Viss pēc likuma. Latvijā piešķirs aizbildniecību mātei un tad viņa varēs meitu vest uz Īriju, bet kādu laiku - līdz Latvijas tiesas spriedumam nāksies padzīvot pa Latviju. Saprotams, bērna tēvs pārsūdzēs spriedumu visās instancēs, paies divi gadi un tad jau bērnam būs 7 gadi un Īrijas tiesa viņu varēs uzklausīt. Mierizlīgums starp vecākiem šķiet ir optimālāks risinājums.
es
e
Ja bērna tēvs neuzskata par vajadzīgu precēt bērna māti, tad mātei nevajag tādu rakstīt bērna dzimšanas apliecībā, lai vēlāk nav problēmas.
borcinsh
b
...Irijaa , tas ir - liikums ! un uzreiz gribetos pajautat : ko var iedot shis Tevs savam bernaam Latvijaa? ( ari kad pazaudes darbu ! ) vai nebus talaak tam bernam - "salauzsta dziive" ?
Ieva
I
Par ko ne? Ir aitas, atradīsies arī cirpēji.
alpaks cukurgalva
a
nu vot ta.
hvz
h
cik uz šito nopelna juristi, advokāti, tiesneši un citi liekēži

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas