Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Izvēlei vēlētājiem pietrūkst argumentētu diskusiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris - drakons
d
Visi cilvēki nepieder pie tiem, kam interesē tiki "vienkāršas lietas". Un kuras tad ir tās "margināļu un šķeltnieku" partijas, ko Diena atbalsta, nevarētu pateikt konkrēti? Cik zinu, Šleseru atbalsta, maksimums, 25%, bet, pēc citiem aprēķiniem, 8%, tad pārējie ir tie "margināļi un šķeltnieki", un tie 8 - 25% ir tie, kam interesē tās "vienkāršās lietas"/
FZSS
F
Aizgāju uz TP priekšastādīšanos-sāka un beidza ar opijistisku nlp,akurāt kā agrāk LPP.Pfēē...
Karamba
K
Patiesībā tās argumentu diskusijas, kas dabīgi ir pilnīgi meli ( palasiet ko solīja t.s. partijas agrāk ), ir gluži liekas, tapēc, ka vidējais vēlētājs diemžēl, ir mazizglītots, dzives rūpju saliekts indivīds, kurš labi ja pamana kādu ģīmi Tv nozibam, un tas arī viss. Reāli ņemot, tāda dienalv lasītāju auditorija ir maza saujiņa gudrinieku,balsošanas vairākums patreiz tup diezkādā nostūrī un domā kā rīt maizi nopirkt.Pieņemu, ka vadoņi apzināti degradē sabiedrību ar info un iespēju trūkumu, jo kā rāda agrākās vēlēšanas, bailīgs, neinformēts, eksistenciāli apdraudēts vēlētājs ir teicami manipulējams elektorāts.
ha
h
Piemēram, Krasts vareetu atbildēt uz Rīcības partijas uzdoto jautājumu kāpēc kopā ar Ždanoku balsoja PAR Lisabonas līgumu???
drakons
d
Tautai nav nepieciešamas nekādas argumentētas diskusijas. Cilvēki bieži vien pat nezina, kas ir premjers, kas ir ministrs un kas ir pilsētas vadībā. CIlvēki interesējas par savu darba vietu, algu, cenām un citām vienkāršām lietām. Ja politiķis spēj šajās kategorijās cilvēkus uzrunāt, uzvara garantēta. Tāpēc arī Šlesers ir priekšā. Dienai - kā jau margināļu un šķeltinieku partiju atbalstītājai īsit nav ko likt pretī. Tikai politoloģiskas žāvas par to, ka ir sūdīgi.
izbijis valsts patriots
i
Kamēr nav mainīti spēles noteikumi valstī -- nav iespējama diskusija. Ja gribi iet balsot ,tad esi tik laipns un arī kaut ko mēģini uzzināt par cilvēku vai partiju----kuram tu atdod savu balsi.
ty
t
Tas viss ir blēņas. Nekādu diskusiju netrūkst. Kas jau grib, tie diskutē - vienmēr kādu openentu atrod. Tikai tas viss ir pupu mizas, kas neko nemaina esošajā situācijā un izvēlē. Tā kārnā kundze var diskutēt ar Veiko un Tabūnu ( es domāju to sociopātu)...
Lelle
L
Nekādas diskusijas sabiedrību nepaglābs no neliešiem, ja šī sabiedrība neizdarīs spiedienu uz programmās solīto solījumu pildīšanu. Kā nu tagad oranžo solījums - diviem vecākiem uzaudzināt trīs bērnus ir izpildāms, varam skaidri redzēt. Un kur bija oranžie ierindas biedrīši, kas klusējošā vairākumā ļāva realizēt šo noziedzīgo politiku pret tautu, kura joprojām tiek īstenota, tikai jau ar JL tupaku rokām-apkrāmē māmiņas, bērnus, invalīdus, pensionārus...bet Rīgas mutanti joprojām turpina parazitēt uz tautas kakla.
dzeris
d
Piekrītu tam, ko teica "riņķī apkārt" - ja cilvēks neko neredz un nedzird, nekāds diskusijas tam nelīdzēs. Bet, vispār, nožēlojami skatīties tās diskusijas, tādus intelekta demonstrācijas, varbūt, labāk arī neredzēt. Kaut arī, būtu man teikšana, es visu pārējo reklāmu, izņemot diskusijas, aizliegtu, lai, kā teica krievu cars Pēteris, "katrs savu muļķbu uz āru parāda".
sviests
s
Es piemēram nebalsošu, un nevis tāpēc ka man pietrūktu informāijas, bet gan tāpēc ka neviena no partijām nepārstāv manus politiskos uzskatus, man vienkāši nav par ko balsot. Nu un katrā gadijumā reklāmas jau nu nav tas formāts pēc kā būtu jāizdara sava izvēle, arī tie smukie teksti diskusijās ir slima suņa murgi.
riņķī apkārt
r
Tiem, kuri nedzīvo uz Mēnes savu pašvaldību vēlēšanās taču vajadzētu saprast par ko balsot arī bez reklāmas
Veiko Spolītis
V
Ar lielāko prieku (!) - bet ar aicināšanu LTV & LR vadībai pavāji:) Tā vietā LTV vadība, piemēram, iecerējusi nopelnit ar reklāmu, jo pirms Panorāmas LTV1 2.min reklāma maxā Ls7000.....paskatiesv partiju vēlēšanu monitoringu, un sapratīsit - asimetrija mežonīga!
?
?
"Lai izdarītu izvēli pirms gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, balsstiesīgajiem iedzīvotājiem trūkst argumentētu publisko diskusiju par visu vēlēšanās startējošo politisko partiju piedāvājumu." Taču nekas nav mainījies, jo *nekad* nav noticis "publisko diskusiju par visu vēlēšanās startējošo politisko partiju piedāvājumu." Kādēļ medijas par to līdz šim ir klusējušas un tikvien beigu beigās ieteica par kuru partiju balsot?
Viss pareizi
V
Kādastur argumentētas diskusijas? Visu pārējo pretendentu retorika sastāv no vienas vienīgas Šlesera gānīšanas.Primitīvi, smieklīgi un nožēlojami. Nabadziņi pārbijušies un Diena to skaitā.
hosa
h
Veiko Spolīti;kandidātu uz Eiropu-studijā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas