Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ja radīsies nepieciešamība, Slakteris gatavs atcelt gaidāmo atvaļinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hela
H
Nu aizvāciet tak to jokdari-ākstu no partijas pirmajam rindām un iedodiet kāda apkopēja amatu Saeimas mājā - varbūt tur veiksies labāk un tā arī būs very pretty taupība ;o)
d2
d
Pilnmēness laikā daži pieņem nelīdzsvarotus lēmumus - naktī blandās apkārt, sēž Saeimā, muld, bet no rīta neko neatceras.
Ex
E
Es balsoju par to ka no atvaļinājuma atpakaļ var arī šams nerādīties :) Vienvirziena biļete uz .. hmm... kautvai Sidneju pie ķenguriem... .D Jej bogu lētāk sanāks latviešiem šis pasākums...
vutele
v
gulbīti padusē un uz bermudām prom
Pikselis
P
Tā stāstiņa par "treniņa" interviju vietā jau gan vajadzēja izdomāt ticamākus melus. Un vēl apgalvot, ka Latvijas televīzijai to bojis aizliegts rādīt! Vai tiešām TP vairs nav neviena, kas spēj kaut cik loģiski domāt? Ja tā turpināsies, valsts patiešām bankrotēs!
vilis
v
VAI OKTOBRĪ ATVAĻINĀJUMA LAIKĀ SLAKTERIS NEBIJA KOPĀ AR ĢIMENI?
Oskars
O
LABĀK LAI BRAUC un NOSITAS.
Snieper'sEye
S
Kad Dienu kāds nosauc par spekulatīvu un dzeltenu, Diena parasti apvainojas tāpat kā Andris Šķēle... BET -- vai ir vērts no 2 dienām izspiest tik garu ziņu? Vai tieši tajās 2 dienās kaut kas tik svarīgs notiks, lai Slaktera valstij pietrūktu? Darbs būtu žurnālistisks, ka lasītāju tiktu informēti, cik svarīgas attiecīgās tieši tās 2 dienas valstij, un tieši tad, lūk, sliktais Slakteris ATVAĻINĀJUMĀ (!!!) ... Vai man tagad būtu jāpārdzīvo kā lasītājam, ka tā strādājošam laikrakstam pie cenas būs augstāks PVN? Vai Polijā demokrātija jau mirusi, kopš tur prese maksā PVN 22% likmi? ... :)
bet ja nopietni
b
Nevar buut ka slakteris ir idiots un kretiins. Vinjsh ir gandriiz gjeniaals aktieris (Borats + Mr. Biins + drusku arii Zhirinovskis), bet diemzheel chekas aktieris. Idiots kljuudaas tikai varbuutiibas teorijas robezhaas, bet shis "idiots" jeb "kretiins" visu veic 100% preciizi, vissliktaakajaa laikaa, vietaa un veidaa. Bez tam idiots nevareeja buut pasaules rekordists uudenssportaa un regulaari uz Rietumvalstiim izbraucosha persona PSRS laikos. Tas noraada ka viss kas notiek - notiek stingri peec Maskavas chekas instituutos sastaadiita plaana. Protams ka tas viss attiecas arii uz paareejo varas bandu, kuras sastaavdalja vinjsh ir.
nu jaa
n
Muuzha atvaljinaajuma pieshkjirshana ar pilnu pansiju slakterim jau dazhus gadus atpakalj buutu ljaavusi ietaupiit dazhus miljardus latu... bet skopais maksaa divreiz...
2 dienas
2
Kaut kas nenormāls - mēs esam gatavi brukt virsū cilvēkam par to, ka viņš paņem atvaļinājumu uz 2 dienām
xxx3
x
Zeni ko jus, nekada atvalinajuma vins nebrauks, vinu pat ar koku neaizdzis! Jo ir pienacis loti svarigs bridis, KOMISIJAS IZVEIDOSANA KAS RAUDZISIES KA TIEK TERETI SVF 13 MILJARDI! TAUTAS PARTIJA ka visgodigaka Latvija ORGANIZES SO KOMISIJU! SUDRABA no TP un SLAKTERIS no TP jau sak rosities!
Andrejs
A
Neticu, ka Slakteris ir kaut kāds ministrs. Manuprāt- viņš ir tikai draņķīga marionete TP režisētā leļļu teātrī. Kāds paredzēts šīs izrādes fināls- to droši vien zina tikai tās autors, kurš acīmredzami nealkst publikas gaviles un notikumus vēro, veroties televizora ekrānā.
Tāuntā
T
A cik atvaļinājumi gadā viņiem ira? Neskauž jau, bet kā kādi mēsli, tā visi vai uz slimības lapas, vai atvaļinājumā. Nupat, kad Vašku vajadzēja iepazīstināt ar lietas materīāliem, divus mēnešus nevarēja, jo viņš bija atvaļinājumā ārzemēs. Pirms tam trīs mēnešus nevarēja, jo viņš bija uz slimības lapas un viņam nebija spēka kaut kur ierasties vai kaut ko izlasīt.... Incanta valsts, vārdu sakot.
jo
j
Biss!Biss!Bravisssimmo! Veel vienu interviju!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Slakteris gada nogalē dodas atvaļinājumā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas