Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ja Segliņu ievēlēs par TP līderi, viņš varētu atstāt ministra amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tā būs
t
Un tad ienāca Kristiāna...
Sids 69
S
Novēlu visai TP uzkāpt Everestā un zemē pa īsāko ceļu.Uz neatgriešanos.
pmlks
p
tai vilku barā, domāts Tautas posta (TP) grupējums, lielāko daļu sastāda pašlabuma meklētāji statisti un kordebaleta dejotāji, kuri pie pirmās izdevības pārmetīsies da jebkur, kur tik šos ņems pretī. Pagaidām vēl vēro, bet tiklīdz būs skaidrs, ka pašvaldību vēlēšanās nekas nespīd, tā prom būs - gluži tāpat kā pagastveči muka no JL, kad saprata, ka sile iet gar degunu! :)
pmlks
p
oraņžajiem štata komentētājiem pašlaik fotogrāfs-beļašu pārdevējs vada politmācības stundu par to, kurš un kādiem vārdiem jānolamā!
Andrew
A
Ritiigi universaals - Emulators pat nobal vinja priekshaa:)runaajot par Seglinju...nedomaaju ka tai vilku baraa sho nu kaads godaas kaa baigo vadoni..neticu
Jencis un Āvuls
J
Vai oranžajiem komentiem nekas vairs nav sakāms? Būtu interesanti palasīt kādu aizstāvības runu.
frukts
f
Saku trīsreiz: ha! TP izperinās citu kandidātu, bet Segliņam pat neatvainosies.
Interesanti
I
Citāts: M.Segliņš Dienai ir pieļāvis iespēju pāris mēnešus pēc ievēlēšanas, ja tas notiks, aiziet no darba valdībā. A, ko viņš darīs tos divus mēnešus valdībā, konkrēti Iekšlietu ministrijā?
GuPu
G
Liekas, ka Slakteris Iekšlietu ministrs vēl nav bijis ? Laiks būtu mēģināt. Citas ministrijas jau " ir vadījis". Tāds universāls zellis.
aigars
a
Mums taču pirms vēlēšanām tautai kautkā acis jāaizmālē...........................
alias
a
Šodien, piemēram, Segliņš bezsakarīgi runā par nelabojamiem noziedzniekiem, kuriem piespriests mūža ieslodzījums, bet pēc 20 gadiem viņi tik un tā var tikt apžēloti un vaimanā, ka tas nav loģiski, jo šādi noziedznieki nelabojas. Atkal tukši runā un neko nedara! Pēc labākajiem TP paraugiem! Segliņa kungs, vai Jūs esat iesniedzis grozījumus likumā, kas nosaka, ka bērnu slepkavām, izvarotājiem un nežēlīgiem slepkavām tiek piespriests mūža ieslodzījums bez apžēlošanas tiesībām? Neesat? Un kāpēc neesat? Vai tāpēc, ka esat kārtējais tukšais muldētājs? Vai tāpēc,ka patiesībā Jūs tas vienkārši neinteresē? Starp citu, ar šādām izmaiņām likumdošanā Jūs patiesi celtu savu un TP reitingu. Vai tiešām nav neviena PR cilvēka, kas to pasaka priekšā?
ZBL
Z
Ceļapītera kungs ir naivs vai tikai izliekas? Andris kādu ceturto reizi atgriezīsies , lai strādātu? Turklāt viņš jau gluži kā ēbreju tautas anekdotes varonis jau visu laiku atvadās, bet prom nekur nav gājis. Drīzāk jau patiešām pūcei aste sāks ziedēt nekā TP atmetīs savu melīgumu un politbiznesa netikumus. TP ir kā tāds korupcijas golems.
Kino
K
Segliņš varētu filmās par karu tēlot vācu armijas virsinieku. Tā kā, ja TP izjuks, darbiņš Rīgas kinostudijā viņam vienmēr atradīsies. Starp citu, kad Segliņš veica pārbaudi policijas iecirknī, visi simts cik tur policistu bija darbā, bet pamanot ierodamies Segliņu, visi aizmuka un paslēlās, kurš nu kur, tikai trīs drosmīgākie palika iecirknī.
vienalga
v
Man ir galigi vienalgi vai sisi vecis ies inspektet policiju vai edis savu punkisus
vai
v
šis lecīgais tēviņš, kam prāta vietā nekaunīgas ambīcijas, labāk nevarētu atstāt Latviju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas