Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jakāns par Repši: vienam no mums būs jāaiziet

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
Bet tu gudreniek padoma ko raksta, vai tiesam aces aizmaleti ta ka neredzi patiesibu, VID sen vaidzjea reorganizet un zulikus izdzenat luk ta.
peace
p
" vienam no mums būs jāaiziet" Gluži manas domas, atā, atā, Dzintar!
Pardomas
P
Kurs Tev, Jakan, tic? Cerams, ka ne tik tev vienam bus jaaiziet, bet kopa ar tevi, visai tavai klikei. Jo ka zinams - roka roku mazga. Tapec sistema ir jaiztira maksimali kartigi.
Tas
T
Ģeniālas tās "Piezīmes par kaķu pilsētu" :D 1933. gads...
Vientulais vilks
V
Tavi apmelojumi ir aiznesusi nebutiba vairaku cilveku dzivibas. Lai tu butu muzam noladets
Karamba
K
Nav jau jābūt einšteinam, lai saprastu , ka pēc budžeta plānots nomest valdību, un tādas " figūras" kā Jakāns atstāt pakalpot politmafijai.Ne jau velti Repše pirms budžeta sakustināja to pūzni, citā laikā jau tagad būtu izlidojis kā korķis ar visu premjeru.Tās vairs nav smieklīgas politspēlītes, bet gan ļoti nopietnas naudas plūsmas, kuras tāpat vien bandjugāni atdot negrasās.Tā kā labo paskatu kaut kādu reitingu dēļ ,arī noziedos vienā mierā, jo tikai nauda ir vienīgā ienterese latvju politikai.Iespējams, ja šiem labi samaksātu, jau rīt pašlikvidētos visa tā t.s. labējoe partiju buntīte. Baigi vajag ,ne :)
daunitis to Imka
d
Tas jau ir ,,viņu'' mērķis, lai tauta nemaksā nodokļus. Tālāk-valsts likvidācija un pievienošana Krievijai jau oficiāli.
dosim melu detektoru parbaudi
d
tas kas melo visvairāk liksim cietumā. tas kas nozadzis vairak pakarsim tas kas ir saistīts ar oligarhiem, pakarism oligarhu arī. bus jau labi. tauta saprot
Šampēteris
Š
Jakānam aizkritis širmis. Puika neredz, ka ir uzmests( ir sākusies priekšvēlēšanu kampaņa ).
Imka
I
Jakāns nesaprot galveno: kamēt viņš tur atrodas, un kamēr VID strādā TP labā, tikmēr tauta nodokļus nemaksās.
Anna
A
Jakāns diezgan neslēpti izturas kā mafiozs darbonis, kas apzinās aiz sevis stāvošu jaudīgu krusttēvu. Salīdzināt sīku pešku, ierēdni kura iestādē ņudz no savtīgām nelikumībām un tautas ievēlētu priekšstāvi, var tikai šis pats peška. Ej pa skuju taku, Jakān. Ej un nenāc atpakaļ. Un atceries, ka visi mēsli kādreiz noigrimst :)
Kaspars Gasūns
K
Ja vēl atcerās Jaunalksnes noklausīšanās lietu (kas nav bauma, bet pierādīts fakts!), tad vispār zūd šaubas, ka VID ir biku par daudz tās nelabi smaržojošās substances. Un tam atkal jau nav nekāda sakara ar finanšu sistēmas sakārtošanu. Patiesībā pēc tās lietas vajadzēja lidot pusVIDa vadošajām galvām. Turklāt, ja pieņem, ka šādā pierādītā formā parādās tikai daļa no kopējās tendences, tad VIDā ir ļoti nopietnas problēmas. Kāds paziņa, kas reiz strādāja muitā, skaidri un gaiši teica, ka pie oficiālās dokumentu aprites nav iespējams, ka lielā meroga kontrabandu nepiesedz kāds augstos VID amatos. Lai attiecīgās shēmas strādātu, tur jābūt jumtam. Tā ka nav tas viss pa tukšo!
Kaspars Gasūns
K
Kā jau teicu, neuzskatu Repši par diez kādu Dieva dāvanu. Vispār mani viņa izlēcieni biežāk dara bažīgu kā iepriecina. Bet nav absolūti nekāda valstiska pamatojuma, ka tāda iestāde kā VID ir faktiski vienas partijas privatizēta! NAV!!! Tā nav politiska iestāde. Kamēr Vaškēvičs nav iesēdināts, es neņemos spriest neko tālāk. Baumas, protams, ir graujošas, bet nevar tik nopietnus lēmumus balstīt uz baumām. Vismaz man nav pieejama tik augatas ticamības avotu baumas, lai viennozīmīgi iestātos kādā no pusēm. Bet neatkarīgi no tā VID nav politiska iestāde, un šāda Jakāna iznešanās nav nekādi saistīta ar finanšu sistēmas sakārtošanu, bet gan pozīciju, ka viņam ir dzelžaina politiskā aizmugure. A kādā sakarā? TP vajadzētu būt pilnīgi vienalga, kas vada VID kamēr VID darbs tiek veikts kvalitatīvi. Bet mēs redzam gluži pretējo - vēl nekad šī valdība nav bijusi tik tuvu krišanai dēļ pāris ierēdņiem (Vaškēviča, kuru piesedz Jakāns). Tas kaut kā neiet kopā ar finanšu sistēmas kārtošanu. Pavisam cita opera un cita smarža... Manuprāt!
Nešaubīgais
N
Mafijas laiks Latvijā drīz beigsies. Vai arī beigas būs Latvijai.
& un&
&
ABIEM - agrāk, vai vēlāk......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas