Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Jansons sola pievērsties diskriminācijai; Kovaļevska iestāsies par labu pārvaldi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
taisnis
t
Kas ir Brigmanis? Varbūt viņš tikai uzdodas par pareizo?
taisnis
t
ZZS stipri jādomā, ko viņi dara un kam kalpo? Tautai gan uzspļauj ! Kas ir Brigmanis???
puaro
p
Nepārstrādājies, nespēs tev samaksāt!
A ko?
A
Nevar abus? - būs smuks priekšnieks ar asiem elkoņiem un gudrā vietniece, kas padara melnos darbus, kamēr šefs reprezentējas? Nu kā Strīķe un Loskutovs savulaik. Un viens otru uzmana arī!
ieslēdziet loģiku
i
Tikko nesen meiču par tiesnesi ART apstiprina, tas viņai vairs neinteresē, lec uz šo amatu, kāpēc? Vai tiešām vēl dzīves pozīcija nav nostiprinājusies?Paskatieties acīs labi viņai, vai Jūs varētu šadam ombudam uzticēt savu sāpi un ticēt ka palīdzēs? Džeks? Tas tak traki nervozs izskatījās, kad par partijām runa aizgāja, nezinu, bet parasti - kas vainīgs tas bailīgs. A vai mums vajag to ombudu? Viņa atbilde pat nav nekur piešujama kā dokuments vai pierā'dijums. Manas tiesības policija un tiesa sargā ???, vajag optimizēt tomēr valsts budžetu vispārējās taupības labad.
Lembis
L
Tikai Jansonu! Iespējams drīz vajadzēs pieņemt lēmumu par saprātīga tiesāšanās laika pārsniegšanu,Jansons būs piemērots tiesībsargs.
ass de hujava
a
Nu nekas draudzīgs jau tur gan nav un par nakts veļu vari ar savu veceni tērzēt, ne portālā savas iedomas kakināt vai kacināt...
he he...
h
Kad ir ŠMUCES, tad ir jāņem vērā visi viedokļi!
Milda Zeberliņa
M
Varētu gandrīz domāt, ka tu esi bez draugiem - ja nepatīk jenoti, var taču ar hiēnām, šakaļiem un boa draudzēties, varbūt pie reizes ko atmet...? hihihi-hahaha
!
!
Tu tā nesaki. Vienotība visu laiku ir meklējusi veidu, kā SC uzaicināt valdībā, palasi arhīvus.
Par Jansonu
P
100 % par Jansonu. Kulturāls,mierīgs,varēja just ka ņem vērā visus viedokļus, ne tikai savus un soriskos. Un kur jansona FOTO?
slimnieks
s
Tas kantoris tikai velti norij mūsu nodokļus, un basta! Liekēžu bars, kam viņi vajadzīgi? Tikai izkārtne, un vēl kaunu dara. Ja nav likumīgas tiesības rīkoties, tad kam tādas izrādes izdevīgas. Par daudz mūsu mazajā, ļaudīm nabadzīgajā Latvijā visādu iestāžu un liekēžu kantoru daudz par daudz. Nav jau tikai Rīgā, arī novadu centri un pagasti pilni ar tādām ēkām , kurās jau nu noteikti nenotiek ražošana, bet gan papīru cilāšana, un valsts attīstības bremzēšana.
He he...
H
Tādi paši tipiņi ir saviesušies arī tavos jenotu laikos, kurus sauc par tautas glābējiem -jenotiem, bet īstenībā tik savu sili glābj un priekš ārzemju onkām tautas naudu grābj.... he he.... mazais murmulīt, ..... hi hi.... Un šitā jenotu damočka arī tikai izrādās, jo, iepriekš strādādama Tiesībsarga birojā, nekā nav izdarījusi tikai bīdījusi papīriņus savu kungu- jenotēnu intetresēs.... he he... ak, jā vecajam apsainim esot bunti taisījusi, lai tas vēl paklausīgāks jenotu iegribām.... hi hi....
Jonis
J
Jansons kopā ar savu izvirzītāju interfronti ķersies klāt latviešus diskriminēt ar jau nodrāztu piesegu "mazākumtautību tiesības", kur slēptā veidā tiek bīdītas okupantu palieku privilēģijas mūsu valstī un mūsu zemē.
Gatis
G
Tas, ka piemērotāka kandidāte ir Kovaļevska, ir skaidrs. Zinoša, izglītota, bet godīga. Tadi ZZS un SC neder. Viņiem labāk patīk par valsts līdzekļu izšķērdēšanā aizdomās turētais jansons. Viegli saprast kāpēc. Vēlētāji - nu tak veriet vaļā savas lembja pabalstiņu aizmiglotās actiņas! Par SC pat runāt nav vērts, redzams tak kā vārna vārnai acīs neknābj - bemhens atstādināts uz izmeklēšanas laiku - cirks bez naudas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas