Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Jaunais Laiks" iesniedz jaunus grozījumus Satversmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
l'avocate
l
nu ko... koalīcija priecīga bet JL dabūs savu kumosiņu no piraga :))) ja tagad vēl citi opozicionieri piekapsies (tiks uzpirkti) referendums par Satversmes grozījumiem paliks par politisko farsu, un dažiem, iespējams, dalēks, ka visa tā kakafonija ap Satversmi - kārtējais gajiens tautas apčakarēšanai un acu aizmālēšanai! :))) JL&Ko paradīja koalīcijai kulaku, un tie būšot parak "smagi" lai cinītos - vnk nolēma padalīties ar varu. Gaidu ar nepacietību jaunumus par jaunajām amatpersonam no JL - RD un valsts nozimīgās iestādēs! :))))
Šovs
Š
..:)) JL strādā, smiekli nāk. Šie grozījumi, ko iesniedza JL bija jau izstrādāti un trešajā lasījumā pieņemti 1934.gadā. Ja šādus grozījumus iesniegtu tautas nobalsošanas laikā, noteikti aizietu uz referendumu.
Valsts Valodas Centrs
V
Ieteicams Dienas citātā labot arī divdabja galotni: Teikums "Pēc tam izdarām tautas nobalsošana." būtu jāmaina uz: "Pēc tam izdarāma tautas nobalsošana." Varētu arī tā: "Pēc tam izdarām tautas nobalsošanu." Bet tas kaut kā neskan tik labi.
zoss
z
oranžās kapeikžurkas komentē!
bija labāk
b
Pilsoniskās Savienības iesniegtie grozījumi, kas tika iesniegti tūlīt pēc referenduma un paredzēja vēlētāju tiesības atlaist Saeimu, bija labāk nostrādāti.
Kotdivuārs Aivorikousts
K
vispār jau partiju nosaukumos otro vārdu parasti neraksta ar lielo burtu... laikam bijība pret Jauno laiku šeit ir liela?! :)
JL rženīt- tavs cepums
J
njaaa, 18.08.2008 17:38 njaaa... paši nezinat, ko te rakstāt! Nevajag skatīties uz VZD vadības algām! Painteresējaties labāk, cik saņem klientu apkalpošanā vai vienkāršie darbinieki no kadastra! Ja tie 2-3 simti ir daudz, tad... un piedevām tiem vienkāršajiem darbinieciņiem jāsadarbojas ar tādiem kretīniem, kā te dažs labs komentētājs! Ned..š, ja nezin par ko runā! to njaa, 18.08.2008 17:49 Bet ko tad to biezo spici sev saradījāt ar trīs vietniekiem. Nu ja TM sekretāriņam- bijušajam vzd šefiņam tagad jau pieci vietnieki, tā ka divi vietnieki vēl vzd būs... Demokrātija.
Juris
J
JL flip-floping?
Raimonds
R
Totālais absurdums JL - jūk prātā. Jāparedz aprēķinu veikt nevis no pēdējā vai desmit gadu atpakaļ bijušā tautas skaita !!! Bet aprēķins tiek veikts no reāli tiem kas piedalās !!! balso par un tie kas pret, balso pret !!! arihmētika vienkārša, kas nepiedalījās , tie atturējās, tā tas ir saprātīgās un civilizētās valstīs. Paši tautu padzinuši no valsts darbu meklējumos pasaulē - un pensionārus nomērdējuši badā un nevar savākt vēlētāju elektorātu !!! idiotizms un tupizms !!!
JL rženīt- tavs cepums
J
vēzēdē, 18.08.2008 16:08 Ēst gribās, un ne jau tautisko kartupeli ar siļķi. Siļķēs, starp citu, ir dioksīni, tāpēc pārgājām uz dienvidjūru moluskiem. Nabadziņi..., tāpēc jāceļ izcenojumi, 18.08.2008 16:25 Kārtējā gada deklarācija - par 2007. gadu Vārds uzvārds: MĀRTIŅŠ LAZDOVSKIS Darbavieta: 'LR VALSTS ZEMES DIENESTS' Amats: Ģenerāldirektors Alga 30993,38 LVL Kārtējā gada deklarācija - par 2007. gadu Vārds uzvārds: OLGA GEITUS-EITVINA Darbavieta: 'LR VALSTS ZEMES DIENESTS' Amats: ģenerāldirektora vietnieks darba alga 25685,65 LVL zaķīte, ...,, 18.08.2008 16:31 Nu jā, vēl jau vajadzētu arī valsts atbalsu, kas noteiktu, ka minētos pakalpojumus drīkst saņemt tikai un vienīgi šajā kantorī ēku kadastrālo uzmērērīšanu un kadastra izziņu priekš ZG sniedz tikai un vienīgi VZD. firma, kas veica 2.līmeņa finanšu auditu projektam, pat pieprasīja izziņu, ka šīs lietas dara tikai VZD, un tāpēc nav jātaisa cenu aptauja. Tie nabaga vecīši, kas uz turieni dodas ar tikpat lielu pietāti, kā uz baznīcu, no darbinieku augstprātības dabū ciest visvairāk, jo pie dokumentu pieņemšanas iesniegšanai nepieciešamo dokumentu sarakstā ZG tantuki iemanījušies aizvietot vārdu "vai" ar vārdu "un". Uz turieni jādodas ar zināmu devu bezkaunības un uzstājības. ... to zaķītei, 18.08.2008 17:02 Tā arī ir , jo 2005.gadā likumā ir ierakstīt, ka ēku kadastrālo uzmērīšanu( veco tehnisko inventarizāciju) veic tikai Valsts zemes dienests. Tas atrodams Nekustamā īpašumu kadastra likumā, kura autors ir JL ar toreizējo gendiru lazdovski... Apsmējos!, 18.08.2008 17:10 Liels Paldies!Pirms 2 stundām un 5 minūtēm Viltīgajiem Siaāmas dvīņiem JL un TP, kas savās interesēs sačakarēja vzd, kā arī tupajiem TB, kas to tagad ir piebeiguši. Rudenī vzd bankrots tāpat kā Civildienesta pārvaldei un te neglābs nekāda izcenojumu pacelšana, jo 6 miljonu iztrūkumu budžetā ar pirts slotu nenosegsi.
jaunietis
j
Šis gadījums tikai vēlreiz apliecina, lai tiktu pie varas JL un citas sorosīdu satelītpartijas, ir gatavas veikt n-tos eksperimentus ar Satversmi. Pilnīgi neprognozējama un bīstama partija.
Savējais
S
Ir slikti, ka Rīgā vairs nav zirgu. Būtu jautra nodarbe zvirbulēnam.
M
M
VIsu cieņu S. Āboltiņai un Jaunajam laikam . Malači .Ļoti aktīvi strādā.
zvirbulēns
z
JL Solvita jau tikusi līdz šovam "Dejo ar Satversmi" ? :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PRIEKŠLIKUMA TEKSTS

Izteikt 48. pantu šādā redakcijā:

"Valsts Prezidentam ir tiesība ierosināt Saeimas atlaišanu. Viņam Saeimas atlaišana ir jaīerosina, ja to pieprasa ne mazāk kā viena desmitā daļa vēlētāju. Pēc tam izdarām tautas nobalsošana. Ja tautas nobalsošanā vairāk nekā puse balsotāju izsakās par Saeimas atlaišanu un ja par Saeimas atlaišanu ir izteikušies vairāk nekā puse no pēdējās Saeimas vēlēšanās piedalījušos vēlētāju skaita, tad Saeima uzskatāma par atlaistu un izsludināmas jaunas vēlēšanas, kurām jānotiek ne vēlāk kā divus mēnešus pēc Saeimas atlaišanas.


Izteikt 50. pantu šādā redakcijā:

Viena desmitā daļa vēlētāju nevar ierosināt Saeimas atlaišanu Saeimas darbības pirmajā un pēdējā gadā.

[izcēlumā norādīti JL ierosinātie papildinājumi]

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas