Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

Jaunais TAVA vadītājs: Latvijai jāuzsver kultūru daudzveidība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Spāre
S
Galigi nav skaidrs, kas te notiek. Valsts agentura veido valsts politiku. Tadel vajadzeja sai amata cilveku, kam ir gan valsts politikas veidosanas pieredze, gan marketings, gan valsts tels. Pat tikai turisma jomas cilveks butu plasaks redzejums!!! Bet panemt reklmistu ir tas pats, kas EM izveidot privatu biznesu, tam jau nevajag agenturu, bet pietiek, ka EM nosledz ligumu ar reklamas firmu. Atkal ta vieta, lai pienemtu darba strategisku vaditaju, ir pienemts sauras specialitates izpilditajs. Kam tad mums vajag valsti - varbut uzreiz to parverst par privato biznesu!!
Alda
A
jā, atmiņa tev nepieviļ :) skat - tik vien kā aģentūras direktoriņš, bet nu nāk ārā tāādi faili :)
Memory
M
Vai šis ir tas pats god. A.Slokenbergs, kas pirms 1997.g. strādāja Latvijas Televīzijā kopā ar slaveno duetu Bērtulis - Pulks - jebšu kāds cits ? Publicējiet tak' visu CV !
RēgaināsVirsotnes
R
No direktora amata par konsultantu ( par kādiem tādiem ''nopelniem'' pazemināja ? ) - un tagad - atkal par direktoru ( par kādiem ''nopelniem'' ? ). Latvijas - lielu iespēju zeme.
@
@
Latviešu kultūras daudzveidība ir jāuzsver. Pārējais lai tiek uzsvērts attiecīgajās, nebūt ne mazajās valstīs.
Ledus
L
Nesaprotu Tava priekšlikuma jēgu un mērķi? Vai tad līdz šim lauvas tiesa valsts budžeta netika sadalīta privātajiem uzņēmējiem?
Antiņš
A
Vai Jūs - profesionāle būdama - arī atbalstāt šīs iestādes - TAVA darbības turpināšanu? Vai nebūtu sakarīgāk šo iestādi likvidēt un tūrisma attīstībai paredzēto finansējumu sadalīt konkursa kārtībā privātajiem uzņēmējiem?
x
x
kapec vispar saglaba shadu viedojumu un vel sauc par agjenturu? tad jau vajag ari makskjereshanas attistibas, tamboreshanas, velobraukshanas, pusaudzhu lietu utt. agjenturas?:)
Elza
E
nu a bet es par ko ;oDDDD It īpaši ņemot vērā šībrīža mediju baijeru problēmas....;oD
Aija van der Steina
A
Interesanti! Gribētos dzirdēt, kādas ir amata kandidāta vīzijas un ieceres attiecībā uz tūrisma attīstību Latvijā. Tad arī varēs mēģināt novērtēt vadītāja potenciālu. Tūrisma politiku realizējošā iestādē nepietiks tikai ar spējām, zināsanām un sakariem popularizēšanas jomā. Viegli tai amatā nebūs, jo TAVA budžets un darbinieku skaits ievērojami samazināts, tūrisms pasaulē piedzīvo lejupslīdi, Latvijas kā ceļojuma galamērķa tēls pasliktinās, un tūrisma nozare Latvijā, pateicoties dažiem valdības lēmumiem, cīnās par izdzīvošanu.
voldis
v
japiesakas par konsultantu, jo parzinu radoso reklamas nozari un parzinu turismu :)
kanēlis
k
nu bet....darbu gribas katram vienam!
Elza
E
kanēlis Zdrasķe - ir tak vienalga, vai paidagogs, vai kanālu pircējs - galvenais sevi pozicionēt kā krutu reklāmistu un vēl vairāk - kā JL lojālu cilvēku ;o)
kanēlis
k
Šlokijs tak nav reklāmists, tādā ziņā, kā radošais, viņš ir mēdiju pircējs, kanālu plānotājs un cenu un atlaižu speciālists big time, AGE COM skola: tā nav kinderšpīle, tā ir klasika! :) Vai Latvijas kā tūrsima zemes tēls no tā iegūtu, ehehhee.....
Grieta
G
kaut kaa diivaini, ka par to Latvijas labako reklaamistu liidz sjim nekas taads vienkarsjiem cilveekiem, kuri arii sjad un tad saskrienas ar reklaamas nozari, laagaa nebija nekas dzirdams... bet nu - lai jau buutu. paldies par info.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas