Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jaunās valdības nākotne atkarīga no spējas vienoties par budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
JURIRIM taisniba ieklausaties taja. citi celi ved uz NEBUTIBU.
dzeris
d
Lielās pensijas, kas tika "nopelnītas" kad Šķēles laikā tika uz kādu nedēļu mainīts pensiju likums apcirpt varētu mier;īgi, tas pat būtu taisnīgi.
pendža
p
ir totāla bezatbildība necirpt, ja vajag, tad arī pensijas! Vai būs labāk, ka paliksim vispār bez, kas mūs visus apraks, badā nomirušus, a? Ja līķi paliks pūstot, var sākties epidēmijas.
balelins
b
KUR EKONOMET? visas Latvijas budzets ar 2 miljoniem iedzivotaju butiba ir nelielas pilsetinas budzets salidzinajuma ar tadam lielam pilsetam ka Nujorka, Maskava, Tokija utt KAPEC NELIELAI PILSETINAS BUDZETAM VAJADZIGAS 14 MINISTRIJAS? UN MILZIGS LERUMS VALSTS AGENTURAS?
conyto dzeris
c
..ja profesori,docenti,audzinaataaji,skolotaaji un citi tautas izgliitotaaji buutu efektiivaak straadaajushi,kaa mediki,kas ljoti labi ruupeejaas par Laventa veseliibu, tad mees buut pratushi labaak skaitiit naudu un naudas gruutiibas nebuutu tik lielas.Samazinaajumi tikai paarvaldee,nedos tos vairaaku simtu milijonu iztruukumu budzetaa.Shiis dienas darba samaksas samazinaajums nav sods,bet taada aiznemshanaas uz neatdoshanu muusu beernu labaakai naakotnei,kura var tikpat aatri iestaaties kaa shiis gruutiibas.Viss atkariigs no mums pashiem,tas viss jaauznjem viegli,ar smaidu,bez spriedzes.
JURIRIS
J
NEKAVĒJOTIES JĀLIKVIDE UZŅĒMUMU PADOMES UN AGENTURAS,JASAMAZINA PADOMNIEKU SKAITS. IESTĀŽU VADITAJIEM IR JAATBILD PAR ŠO IESTĀŽU DARBA REZULTATIEM.JAIEVIEŠS VIENOTĀ CIVILDIENESTA APMAKSAS KĀRTĪBA-AUGSTĀKAJIEM IERĒDŅIEM JASAMAZINA ALGAS.JĀPĀRTRAUC VALSTS UZŅEMUMU SPONSORĒŠANAS. IZVEIDOT GODIGU NODOKLU SISTĒMU-PVN 18%. PAAUGSTINĀT AKCIZI-TABAKAI,ALKOHOLAM,DRN. PAAUGSTINĀT NEAPLIEKAMO MINIMUMU UN ATVIEGLOJUMUS PAR APGĀDĀJAMIEM.
balsotaj - tu esi latviesu kap
b
Es nekad neesmu balsoijis par LPP/LC!!! Tieši otrādi par JL, bet tavs priekšlikums taupit uz gimenēm un berniem ir NOZIEDZIGS!!!!!
cony to Balss-otaajs
c
....nelogisks komentaars.Kaapeec paldies Dievam? Kaadeelj veerteejat tik zemu Latvijas cilveekus un partijas,es esmu paarliecinaats,ka visiem cilveekiem ir ruupes par beerniem,maaminjam un arii par veciem cilveekiem.Ko noziimee ?Tas nav sviests bet darva.
dzeris
d
Izskatās, neviens īsti nesaprot, ka Latvijai vienkārši nav citas izejas, kā ievērot SVF noteikumus, un atkal notiek kaut kāda fantazēšana. Pie kam SVF jau arī nesēž idioti un redz, ka taupīt šinī valstī ir kur. Un to redz visi.- nu nevajag samazināt algas skolotājiem, samaziniet algas ierēdņiem, kam virs vidējās, samaziniet viņu skaitu, mums ko - vēl arvien vajadzīgas piecas valsts valodas aģentūras ar vienādām f-jām, atstājiet uz katru ministriju dažas automašīnas, kundziņi, kas dz;īvo uz nodokļu maksātāju naudu, var pabraukt arī ar tramvaju, kā to dara daudz bagātākajā Dānijā vai skandināvijā, galu galā - lai brauc ar personīgo, kā visi pārējie, nu pilnīgs murgs, citiem krīze, citi dzīvo kā leiputrijā., laikam gaidīs, kad tā valsts pilnībā sabruks, bet šos neaiztiks.
Fricis
F
Nu,ķerieties beidzot oie tiem.kuriem algas un citi "ienākumi"ir skaitāmi tūkstošos un desmitos tūkstošos,nevis pie minimālajām un zemajām algām,kā arī pie visādām piemaksām.
balelins
b
KARTEJAS MULKIBAS.. visi runa par pensiju samazinasanu, par skoltaju un arstu algu samazinajumu bet neviens neruna par BIBLIOTEKAS CELTNIECIBAS APTURESANU par valsts ipasumu izpardosanu kas dotu papildlidzeklus budzeta un mazinatu ierednu skaitu (taisit biznesu nav valsts uzdevums, valsts uzdevums ir iekaset nodoklus) neviens neruna par dazadu sporta klubu likvidesanu vai pardosanu kurus sponsore valsts uznemumi, TADA SAJUTA KA KRIZE VISPAR NAV JO PAR LIETAM KUR PATIESAM VALSTS VARETU IETAUPIT VISPAR NEVIENS NERUNA.
Balss-otājs
B
Budžetu varētu labi lāpīt uz jauno ģimeņu rēķina. Paldies Dievam, Jaunais laiks un ZZS "atšuva" LPP/LC ar visām viņu "mā'miņu algām", alimentu fondiem, audžuģimenēm un brīvpusdienām. Tagad LZS ar Jauno laiku atkal mierīgi varēs naudiņu no ģimenēm ar bērniem pārdalīt pensionāriem, kuriem, atšķrībā no bērniem, vēlēšnās ir balss tiesības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas