Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Jūrmalas mēra vēstule iedzīvotājiem rada aizdomas par priekšvēlēšanu aģitāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Diena, lūdzu aizvāciet to balo zēnu
D
riebjas skatīties.
jūrmalniece
j
Ak, Dievs, cik mēs esam ļauni. Ja Truksnis nerakstītu iedzīvotajiem vēstules, tad teiktu, ka viņš neinformē, tikko raksta-atkal slikts. Mums nekad nekas nebūs labi, kamēr beigsim kult tukšus salmus un nosodīt katru, kurš kaut ko dara. Kopumā mūsu tauta kļuvusi par stukačiem, sūdzībniekiem, pabalstu lūdzējiem un sliņķiem.
eņģelis
e
Es arī saņēmu vēstuli no domes priekšsēdētāja, bija patīkami, izskaidrota situācija nekustamā īpašuma lietā. Nobeiguma vietā apsveikums svētkos taču bija tikai likumsakarīgi, ja amatpersona sūta vēstuli svētku laikā! Lai Trukšņa kungam veicas - suņi rej, bet karavāna iet tālāk!!!!
Labākais vadītājs Jūrmalā
L
Mani šāds Jūrmalas pilsētas vadītāja skaidrojums par N/Ī problēmām patika, jo ieviesa lielāku skaidrību. Gatis Truksnis ir viens no labākajiem pilsētas vadītājiem pēc LR neatkarības atgūšanas. Lai viņam veicas! Par rakstītāju bezsirdību un netaktiskumu gan nebūtu ko satraukties.Labākais vadītājs Jūrmalā, ir samierinājis visus kašķēties gribētājus, jo ir gudri cilvēcīgs. Vislabākie vēlējumi šādiem jaunajiem vadītājiem. Patriots. Pat Jauno Vilni ar Paula Krutoju nostādīja savā vietā.
Tikai Truksnis
T
Jā, balsošu par Truksni!Par to partiju vai sarkastu kurā viņš būs, jo 70% no zemes nodokļa ir Dieva dāvana. Paldies viņam par cilvēcību, varēs atdot iepriekšējo parādu un jutīšos mierīgs savā pilsētā.
Ziepītes nevajag?
Z
Ziepītes nevajag?
  • 0
  • 2
sīmans
s
Nē, nē, Jelgavā viņu nevajag un vispār te viņam nekas nespīd. Mums ir tāds mērs, kas pats neies prom un šo mešus neizmetīs. Lai vai kādas vēlēšanas notiktu, vai vispār nenotiktu- mūsējais vienmēr būs ievēlēts. Viņš var arī pats sevi ievēlēt un teiks, ka pilsētnieki tā gribēja. Nu gluži kā Baltkrievijā. Pēc vēlēšanām ir sajūta, ka esam Baltkrievijas sādža. Nu kur vēl Jūrmalas mēram te vieta? Nu nav, nu! Lai tik cīnās par Jūrmalu, viņš tāds bāls, a tur vairāk saules, liedags liels, visi pliki...pa burzmu var neatpazīt :))
Jūrmalnieks
J
Ko stulbeņi var vārīties-tā Jūrmalā nekad nebūs kārtības-ja mēri mainīsies ik 1-2 gadus!Speciāli tiek šūpoti esošie...Ar ko Tampe būtu labāks par Truksni?Ļaujiet Truksnim strādāt.
Stringi
S
Es neuzticos tam zenam string bikseles, vasara vinu redzeju tievs, bals string bikseles. No coment!!!
Oma
O
Kas Tu tāds? Kauguru pecliņš , visiem nopētīji ? A kādi Dombrovskim, redzēji ? :)
  • 1
  • 0
Frenks
F
Es saņēmu, Truksnim piekrītu, omāju, ka ļoti racionāls priekšlikums Jūrmalas patriotiem deklarēties Jūrmalā... paldies psr apsveikumu.
Tie nav zaudējumi
T
Ne tos 800 tūkstošus latu, ne pašvaldības finansisti paredz 2milj. latu nevar uzskatīt par zaudējumiem. Tā būs iedzīvotājiem neatņemta nauda ar kuru paši iedzīvotāji varēs rīkoties pēc pašu ieskatiem, nevis to atņems un notērēs deputātu ģimeņu un citu pietuvināto personu kabatu piestūķēšanai.
  • 3
  • 0
Frenks
F
www <- es domāju, par deklarēšanos Jūrmalā, tas taču ir pareizs lūgums, vai ne?
  • 3
  • 0
ww
w
Blefs, TV no Trukšņa mutes izskanēja informācija par 800 t Ls zaudējumiem. Pašvaldības finansisti paredz līdz 2milj.Ls zaudējumus
  • 0
  • 2
kaija
k
zaglīgs, melīgs, župīgs... tāds nu mums tas mērs gadījies. Jelgava, ņem savu auklējumu atpakaļ
visockis
v
Jācer, ka jūrmalnieki par viņu nebalsos. Jo kur ir truksnis, tur ir munkevics,hlevitskis,ābelitis,andžāns un citi klauni.
Laimonis
L
Dabīgi, Jurim jau gribas, lai balso par viņu kompānijā ar supermeteroloģi Blau, sīkajiem blēžiem Tampi un Starku
  • 0
  • 0
Uldis
U
Mani šāds Jūrmalas pilsētas vadītāja skaidrojums par N/Ī problēmām patika, jo ieviesa lielāku skaidrību. Gatis Truksnis ir viens no labākajiem pilsētas vadītājiem pēc LR neatkarības atgūšanas. Lai viņam veicas! Par rakstītāju bezsirdību un netaktiskumu gan nebūtu ko satraukties.
Gatis Truksnis patiesībā ir nodzēri
G
Gatis Truksnis patiesībā ir nodzēries nelietis, kura melnie darbi Jūrmalā sākās jau tad, kad viņš bija izpilddirektors un turpinās arī tagad.
  • 1
  • 2
Maksis
M
Man arī pienāca šī vēstule, bet nez vai Domes pr-jam personīgi jāuzrunā katrs iedzīvotājs ar savu foto un vēstuli, tas taču viss maksā naudu! Man gribētos tos Trukšņa darbus redzēt un sajust, ne saņemt check-list, kas ir padarīts. Man gribas zināt, kad manā ielā Majoros beigs nēsāties dragreisisti pa naktīm, kad policisti beigs stāvēt zem zīmes un kad pretīm manu vārtu iebrauktuvei iebraucēji neliks pretīm savus auto. Kad Jomas ielā pēc pasākumuem izvedīs miskastes un kad pludmalē kopā ar bērniem neskraidīs visu kalibru suņi!
  • 1
  • 1
Dace
D
Smieklīgs viņš ar to ķēdi!
jelgavnieks
j
Nevajag mums līdējus: te to papilnam!
lats
l
neiedomājama nekaunība reklamēties par nodokļu maksātāju naudu! grūti būs pirms vēlēšanām partiju atrast ar ķēdi, kaskopā ar zaglīgajiem padomniekiem, velk uz leju. nāksies atgriezties dzimtajā jelgavā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas