Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kā mēs braucām atlaides lūkoties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ja-smīns
J
Ja mēs nepārmaksājām šos 15%, tad šī nauda taču gaisā neizkūpēja??? Iebudžetēta taču viņa noteikti tika. Ups! Tātad Zīle pateica pašu galveno!!! Pārlasiet uzmanīgi, vēlreiz. Un diezin vai irn taisnība tam, kurš teica apm. tā, citāts: "ka Saima pilna ar tādiem analfabētiem, kā kravcovs, urbanovičs, pabriks, šlesers, šķele, āboltiņa, brigmanis, zaķis, kabanovs utt." Ja viņi prot skaitīt un saprast, ka 15% tas nav sū.. un vēl to ielikt pareizajā kabatā. Es par analfabētismu to gan nesauktu!!!
eksperts
e
Neticu nevienam tūdaliņu nacionālajam zaglim! Paši Latvijas gāzi par kukuļiem uzdāvinājāt čekistiem!
anonīmais šakālis
a
Zini, TB/LNNK Rīgu izsaimniekoja vēl labāk, nekā pleskavas šoseja Latvijas republiku, tā kā vienas hidras divas galvas, nekas vairāk.
Andrievs
A
Vai viņš skatijās nākotnē, kad LG tika uzdāvināta krieviem? ------------------------------------------------- ------------------------------ Vai viņa viedokli uzklausīja, kad Latvijā (iz)saimniekoja "Pleskavas šoseja" un taukmūļi solīja 7 treknos gadus!
Capo
C
Jo tālāk prom no krievijas, jo labāk. Ir vērts nedaudz pārmaksāt par stabilām elerģijas piegādēm, nekā paļauties uz autoritārās korupcijas pārņemtās krievijas dāsnajiem it kā solījumiem (un nevajag te salīdzināt ar korupciju latvijā, tas nav salīdzināmi :)). Nevienā postpadomju valstī krievija netiek uztverta kā stabils, paredzams partneris, tāpat arī visās valstīs, kur krievija un krievi ir ķērušies pie kārtības ieviešanas, tas ir beidzies ar krahu.
GAZPROM
G
Ожидается, что по итогам 2010 года прибыль Газпрома от продаж на внутреннем рынке составит 110—120 млрд рублей прибыли, то есть почти в 15 раз превышает показатель 2009 года (8,2 млрд рублей). Гендиректор Фонда национальной энергетической безопасности Константин Симонов считает, что Газпром будет повышать цены на газ для соседей, так как это значительно повлияет на прибыль концерна: «Уже практически двадцать лет — с момента распада СССР — Россия пытается привести цены на газ для ближайших соседей в соответствие с европейскими. С Прибалтикой это уже удалось (цена для стран Балтии в 2010 году превышала $330 за 1 тыс. кубов), но остальные страны получают газ ценам значительно ниже европейских. Это если не вспоминать Украину и Белоруссию — крупнейшие рынки СНГ, которые в 2010 году получали российский газ со скидкой в 30%». Эксперт добавил, что Газпром уже начал повышать цены – в качестве примера он назвал Белоруссию, которая с нового года платит за российский газ больше. Он также отметил, что рост цен вызовет недовольство со стороны стран СНГ. «Аргументы и факты»
ceru
c
ka nākamajās vēlēšānās sabiedrība izdarīs pareizo izvēli nobalsojot par Visu Latvijai un TB, kur ir daudz cilvēku ar skaidru problēmu un darāmo darbu redzējumu.
anonīmais šakālis
a
Jonis 09:57 Žēl, ka mums ir tik maz tādu politiķu, kā Roberts Zīle, kuri skaidri skatās nākotnē. Diemžēl mūsu saeima ir pilna ar tādiem analfabētiem, kā krabcobs, urbanovičs, pabriks, šlesers, šķele, āboltiņa, brigmanis, zaķis, kabanovs utt. ------------------------------------------ Vai viņš skatijās nākotnē, kad LG tika uzdāvināta krieviem? Ne nu skatās, neko, saka vienu, domā otru, dara trešo.
anonīmais šakālis
a
Ir juridiski jāapšauba "privatizācijas" likumība, jo netika izpildīts privatizācijas galvenais mērķis - valsts uzņēmuma nodošana privātās rokās.
И что значит оборот автора "Daži analītiķi paredz"? А значит он то, что другие аналитики предсказывают полностью противоположное. Сколько аналитиков придерживаются одной версии, а сколько другой, и насколько обоснованна его собственная версия, -- автор даже не трудится объяснить. АВТОР НЕ ТРУДИТСЯ ОБЪЯСНИТЬ, НАСКОЛЬКО ОБОСНОВАННА ЕГО ВЕРСИЯ. Латыши заслужили именно такую элиту. Молодцы. Жизнь в иллюзиях вместо реальности.
anonīmais šakālis
a
Kas Zīlem ir sakāms par Latvijas gāzes "privatizāciju"? Tagad jau var gudri tirst, bet visa putra tika ievārīta, uzdāvinot LG, Krievijas un Vācijas valsts uzņēmumiem. Kāda tad ir privatizācijas jēga, ja bija Latvijas valsts īpašums, tagad Krievijas/Vācijas valsts uzņēmums? Manuprāt prihvatizātori ir valsts nodevēji, kuru vieta uz nārām.
Tā viš ir....
T
Krievi jau arī saprot ka "Gazprom" var zaudēt savu monopolstāvokli tādēļ "Iterai" tāda interese būvēt sašķidrinātās gāzes termināli un "Gazprom" nevēlēšanās šķirties no gāzessadales tīkliem. Šķiet to nesaprot tikai mūsu pašu bāleliņi - "Gazprom" lobētāji, "labās Latvijas"biedri.
И что, США будет производить сжиженный газ, а Россия не будет? Где логика? Чей газ будет в Латвии дешевле, американский или российский? "Daži analītiķi paredz, ka (Amerikas) slānekļa gāze ar gadiem kļūs par vadošo pasaules enerģijas avotu" -- Когда? Через сто лет? Как всегда у латышских политиков, главное -- это своровать, а народу можно лепить на уши любую брехню.
game
g
spēle '"enerģētiskā neatkarība"" patiesībā ir cīņa par to kas pirmais pagulsies zem gazproma!
Как можно верить человеку из провинциальной страны с таким узким кругозором? Латыши обычно выдают желаемое за действительное, а правду ищите по-английски и по-русски.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas