Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kadastra spīlēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ilmars
i
cien gudrinieki ja musu 100 gudrie atjaunoja lidz 1940 g likumus par nekustamo ipasumu bet ar 2006g 1 janv darbojosos PSRS nornu likumu TAUTA SAUKTO [KASTRACIJAS ]LIKUMU visu sabojaja jo pec notara unzemesgramatu tiesnesu parakstiem NEKO BEZ TIESAS LEMUMA MAINIT NEVAR un GARANTM TO TIESA TESTA PATEICA ASV VESTNIECE [TIESISKAIS DEBILISMS bet diemzel musu AT senatori 2009 g 12 febr lemuma I Skultane J Briede A Gulans vel joprojam RAKSTISKI APSTIPRINA PSRS TIESIBU NORMU PIEMEROSANU LATVIJA un skumji ka tada gara maca jaunos specialistus
j
j
Latvieši slepkavo Irākā un Afganistānā vīrus kuri aizstāv SAVAS mājas un zemi! Ko tad mēs latvieši, kas nebaidījās no PSRS tankiem par SAVU valsti tagad nolaidīs rokas un tā mierīgi ļaus sevi izmest no SAVĀM mājām idiotiskas valdības idiotisko nodokļu dēļ! Kādi vispār drīkst būt nodokļi par MANU mājokli!
Svins
S
Man prieks par Tevi, Sandri. Tu esi progresējis. Ir identificēta milzīga problēma, tā ir dramatiski pasniegta un pats galvenais ir piedāvāts arī zināms ieteikums/risinājums - "ir nepieciešama ievērojami diferencētāka pieeja". Tā turpināt! Varbūt tā mēs nonāksim arī līdz kādiem ievērojami specifiskākiem piedāvājumiem. ;)
Ministry of Truth
M
Tā ir reāla problēma, jo skaitļi bieži vien ir uzpūsti vai citādi nereāli. Valsts vadātāji jau kādu laiku nepārprotami visiem sūta signālu: Ja jums te nesanāk, ja nemākat paši, mēs jūs neturam. Runā par parādu cietumiem, par kriminālvajāšanu. Tās nav gudras galvas, kas izvēlas šādu politiku. Tas ir jau kaut kad redzēts NEPA terors jaunās izpausmēs. Ir pienācis laiks arī mums uzstājīgi norādīt: Ja neprotat vadīt valsti, par spīti visiem saviem ielikteņiem valsts uzņēmumu valdēs un citiem auguļiem, jums būs jāaiziet. Valsts nevar dzīvot tikai ar konsolidācijas domu un konsolidācijas gaidās.
nn
n
janosaka norma, ka pasvaldibai vai valdiba ir pienakums pirkt ipasumu par kadastra vertibu, ja ipasnieks to pieprasa.. tad nevienam nebuutu iemesla sudzeties, ka kadastra vertiba ir parak liela..
1949. gads
1
Dombrovskis, Vilks un Štokenbergs vienkārši mēģina atkārtot 1949. gadu, kad okupācijas režīms ar nesamērīgiem nodokļiem padzina no mājām latviešu zemniekus.
xxx
x
"Īpašumu reāla tirgus vērtība bieži ir tik zema, ka to nevar vai negrib atpirkt arī pašvaldība" Te gan gali neiet kopā. Ja vērtība zema, pašvaldībai tieši vieglāk atpirkt. " Valstī ir tūkstošiem ēku, kuras netiek apliktas ar NĪN vienkārši tāpēc, ka tās nav reģistrētas" Tas vienkārši nav taisnība. Arī jaunbūves tiek novērtētas un apliktas, nodošana ekspluatacijā nepavisam nav obligāta.
dreebe
d
Vajag deportēt uz Sibīriju visu to mazbērna caurejas krāsas valdošo bandu
Dr.xy
D
Toc,pirms atver savu demagoga muti,vispirms parbaudi faktus.Kadastrala vertiba,zemei,2011. gada,salidzinot ar 2009.gadu ir samazinajusies par 50%.
latviešus ārā no Latvijas
l
Rīgas pašvaldībā jau daudzi gaida, kad nenormālie nodokļi novedīs ģimenes bankrotā un par prioritāti kļūs bezcerīgu parādnieku īpašuma nacionalizācija un pašu īpašnieku izraidīšana no viņu īpašumiem. Tad atkal daudzi politiķīši un ierēdnīši varēs savas rociņas pasildīt.
latviešus ārā no Latvijas
l
Varbūt vienkāršāk ir nomainīt dažus vadošus kadrus Valsts zemes dienestā, nevis vaimanāt, ka lielākā problēma ir par īpašumiem iegūto datu ticamībā?
no Jūrmalas
n
Ko Tu vaidi par Rīgu? Ja tu zinātu, kādi nodokļi jau šogad ir jāmaksā Jūrmalā, tad Tu par Rīgu nestenētu!
Latviešiem jāatbrīvo vieta
L
Nodokļu politika ir vienkārša - Latviešiem ir jābrauc uz Īriju un jāatbrīvo vieta Krievijas bagātniekiem.
nodoklis nav normāls
n
Tas nodoklis jau tagad nav normāls. Kas būs pēc tam, kad beigsies 25% ierobežojums?
latviešus ārā
l
Ja nodokļi jau šobrīd būtu jāmaksā pēc Valsts zemes dienesta noteiktajām kadastrālajām vērtībām, tad Rīgā un tās tuvumā daudzās vietās latviešiem vairs nebūtu vietas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas