Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kairišs naudas grūtību dēļ apsver iespēju doties peļņā uz Īriju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma
Z
'Tāds mākslinieks - viņš vēlas visatļautītbu. Piedzerties un ālēties, izrādīt savu pārākumu pār citiem - viņš ir padomju produkts. Visi citi ir idioti, viņš gan gudrs un labs. Cienījamais mākslinieks ar smagām alkohola problēmām. Kurš teātris gan vēlas tādu kadru, kas pierāda, ka viņa darba devējas ir muļķis? Un skatītāji arī neko nesaprot, tikai vajadzīgi kādi idioti, kas maksā par to "CĒLO" mākslu. Ir teiciens: Lielīb" naudu nemaksā, pietais bikses - jāmazgā.
Armands
A
Kairišs noteikti varēja Nacionālo teātri pilnveidot, tikai tam vajadzīgs laiks un pacietība (arī iecietība pret māksliniekiem ar "sliktu raksturu"). Arī Hermaņa izrādes novērtēja tikai pēc ilgāka laika. Ja Kairišs izrādes Latvijā neiestudēs vai iestudēs maz, tas būs zaudējums, arī Nacionālajam. Var jau pēc kāda laika labā kvalitātē atgriezties, kā Lūriņš, bet vai obligāti vajadzīgs "izmisuma periods"? Vai esam tik ļoti bagāti ar savdabīgi strādājošiem režisoriem? Savukārt, situācija ar policiju nepavisam nav viennozīmīga, galīgi nešķiet, ka Kairišs būtu kādu aizskāris (toties visai bieži ir redzētas situācijas, kad policijas palīdzība nudien būtu nepieciešama, bet tās nav).. Daudzi komentāri gan ir šausmīgi (laikam tos raksta tie, ka savā profesijā ir izcilnieki).
Principā
P
Isti neesmu kompetents vērtēt ržisoru,teātra direktoru kompetences un varēšanas līmeni,bet saprotu tikai to,ka mūsu sabiedrība vēl nebauda cilvēka tiesības un brīvību izvēlēties vismaz valsts finansētajos teātros vislabākos režisorus un direktorus,jo to vēl joprojām nosaka kaut kāda spalavaina roka.Vai notiek konkursi uz režisoru un Direktoru vietām.
i
i
Tas ir jebkura radošās profesijas pārstavja neizbēgams liktenis - te vins ir pieprasīts, mīlēts, aicināts un ari pelts, bet tad pienāk bridis, kad tu vairs nederi, nepatic, ir jauna ,,manta''...Tāpec vieniga izeja ir jau laikus meklēt kādu ,,maizes darbu'', ka Virga - sargāt kugi, piem.
Māris
M
Šķiet šeit komentārus raksta garā vājie......Turies Viestur,būs labi.........
Kamikadze
K
Man atkal ir skaidrs ka tava dzives jega ir materialu labumu krasana ceriba ka visu to varesi panemt sev lidzi uz vinsauli :)) Vienmer mani ir parsteigusi sadi pratvederi kuri "viedi" medz pamacit lidzpilsonus par "uzkrajumu" svarigumu, bet atbildi uz jautajumu par pasu dzives jegu vainu neatrod, vainu jegu saskata pasa krasanas fakta :))) Nu tads kamisa- krajeja tips....
Sols
S
kairišs vienkārši taisa savu PR gājienu, lai par viņu apželojas. Bet. bet kad viņš kā bomzis uzrausās uz skatuves Spēlmeņu naktī, kad tiek apkopots SEZONĀ paveiktais un LABĀKIE tiek apbalvotu, šis pats PLUKATA Kairišs teica, ka viņam tā Spēlmaņu nakts un balvošana esot pie mazā krāna un it kā neviens to neņemot par pilnu, lai gan zāle bija pārpildīta ar teātru ļaudīm... No tā laika šo PLUKATU vnk NECIENU ...un diezin vai arī teātru cilvēki viņu ciena ...
vieteejais sams
v
.....aaamen,lai veicas!
Mantrausis
M
Esmu redzējis daudzas Viestura izrādes. Viņa labākais laiks bija JRT un arī opera. Patlabanējām lietām sekot ir interesanti, bet... Varoņu laukums bija ar lielisku pirmo, bet pajukušu otro cēlienu, Hipnotiskais brauciens, savukārt, saplīsa... Man šķiet, ka domā viņš pareizi, bet ar radošo garu ir apsīkums.
kaka
k
nu i pis nah. straadaat negribi un nemaaki, lasies.
usne
u
Kads primitivs un rupjs komentars ! Tu vispar zini, cik maksa maksliniekiem ??! Aizej pats un padziedi vai padejo vai uzglezno ! Talantu nevar nopirkt vai iemacities.Izradas, ka Latvijai rezisoru ir par daudz ! Siatuacija, kur vispar pa visu Latviju ir kadi desmit teatru rezisoru ! Ne, nu musu iedzivotaju aprobezotiba ir neparspejama ! Jums jau Janais vilnis vai kaut kada Lady Gaga ir kulturas virsotnes. Dzivnieki Jus esiet, primitivas butnes...
deksters
d
Bija Kairiša laiks kad deva naudu valsts , Tagad pienācis Meikšāna laiks . jāiztur, jānobriest un jasaprot , ka it pa laikam jāuztaisa (Karolines gadījumā , ko Rubenis gaidīja )- kases gabalu , vienkāršu šlageraptauju -kompreses daudzcietušai latviešu tautai . A Vāgners tam 1000 domājošo un ārzemniekiem , lai tēlo gudros .
Lily
L
Te izpaužās brīvā tirgus nežēlīgie principi pārprodukcijas /krīzes situācijā : piedāvājums pārsniedz pieprasījumu. Brīvā konkurence. Radošās brīvības otra-tumšā puse . Varbūt režisoru ir par daudz ?
>>>
&
laimīgu ceļu » uz neatgriešanos 13:39 Un neaizmirsti paņemt līdzi "ģeniālo" Asmiku. ------------------------------- un paliks Latvijā tikai resnpakaļas pašvaldības policisti, kukuļņēmēji un kukuļdevēji, sīki roklaižas un pēc āža smirdoši komentētāji dienā!
laimīgu ceļu
l
Melno PR cilvēks uztaisīja pats sev, piedzēris vazājoties pa sabiedriskām vietām un vēl konfliktējot ar policistiem. Policijai tiešām nedrīkst pretoties, un tas ir nevis pieņēmums, bet likums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas