Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kaktiņš: vēlēšanās iegūtais Vienotības uzticības kredīts iztērēts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pols
p
Nu Vienotībai jau rokas sasietas, jo ZZS tak met sprunguļus visu stratēģisko un valstiski svarīgo lēmumu pieņemšanā. Cita lieta, ja viņiem būtu 51 % Saeimā, tad varētu no šiem arī atbildību prasīt.
!
!
No kādiem līdzekļiem sabiedrības domas tiek pētītas, vai zinātnes ministrija tos pētījumus finansē vai tam kantorim ir kādi savādāki ienākumi? Ta visi tie pētījumi ir tādi suņa murgi, kas jauc galviņas, kuras pašas nedomā. Mani kā sabiedrību neviens nav aptaujājis, vai viņiem tur aptaujājamie ir štata sarakstos vai?
vēlētāja par V
v
Nav tādu kopējā darba tirgus prasību - runāt krievu valodā. Šeit nav Krievija.
patiesība
p
Nevis Vienotība,bet reāli tieši Kaktiņš ir iedzīts kaktiņā un tur viņš sēdēs ilgi.,kamēr pieņemsies prātiņā.
ārsts
ā
Memmis smaida kā debils.
Zirka
Z
Kaktiņ, nerunā manā vārdā. Un domā, ko Tu saki un kam!!! Tu ko saki.
neaizmirstulīte
n
Nevajag uzbrukt ziņnesim par sliktām ziņām. Nožēlojami, ja valdošās partijas fani nejūt, ka daudzi vēlētāji ir smagi vīlušies. Cik var dzīvot ar Repšes filosofiju: kā var nesolīt. Vienreiz beidziet solīt to, ko nespējat izpildīt. Nebrīnīšos, ka nākošajās vēlēšanās būsiet kārtējie caurkritušie.
tante v
t
Nu Kaktiņš jau vienmēr ir pakoriģējis savus datus sev vēlamā virzienā.Manas domas ir,ka ZZS ir sapinis savos valgos Vienotību,tāpēc arī tie rādītāji drusku zemāki.Viens otrs arī Vienotībā ir kangars.
viesis
v
Pareizāk sakot- nevis 'pat iztērēts, bet izšķērdēts visādos Kristovskos, Mūrniecēs, Kamparos un tml., kuru izteikumi liecina, ka viņi no labas valsts pārvaldes atrodas vēl tālāk, kā Latvija no Marsa. Līdz Marsam latviešiem ir cerība aizlidot, cerība, ka šie cilvēki sāks saprātīgi vadīt valsti sabiedrības interesēs........ P. S. man vieglāk, par Vienotību nebalsoju, tāpēc nav jākož tagad pirkstos :))
K-K
K
... Vienotibas funkcija (nobloket 5. kolonnu) ir pabeigta - valsts politikanu divkosiba ir atklata un turpinas nacionalas pasapzinas atplaukums, kas nodrosinas pareizu Saeimas valdoso sastavu ...
vēlētāja par V » who cares 11:59 Jūs, šķiet, savā apziņā vēl dzīvojat Krievijā================= Bet jūs -- nacistiskā Vācijā, ja vēlaties atbrīvot latvieti no kopējām darba tirgus prasībām.
monitors
m
A kā tam Kaktiņam vajadzēja runāt? Attiecībā uz vēlētāju uzticību varētu būt vismaz četras atbildes - A) uzticības kredīts Vienotībai pieaug; B) uzticības kredīts zūd Vienotībai, toties pieaug VL; C) uzticības kredīts zūd Vienotībai, toties pieaug Lembergam un Šķēlem; D) uzticības kredīts zūd Vienotībai, bet, diemžēl, pieaug SC. Kā redzi katrā gadījumā pavisam atšķirīgs politiskais scenārijs. Un raksti, lūdzu, ar garumzīmēm citādi teksts "Kremla cekistu filiale Latvija" ir ārkārtīgi divdomīgs, ja nezina kurā vietā garumzīmes likt.
Dr.xy
D
No kada SC un ZZS kakta ir izlidis kartejais " eksperts" kaktins?! Latvija ir savairojusies, pedeja laika, dazadi "eksperti",kuri izplata dazadus izdomatus- provokativus smerejumus,lai destabilizetu Latvijas Valsts attistibu. Kremla cekistu filiale Latvija turpina savu, pret Latvijas Valsti un tautu,noziedzigo ricibu.
hm
h
Nez vai kas palicis pāri arī no uzticības kredīta SKDS, - pārāk skaļi un populistiski skan viņu "pētījumu" rezultāti.
gaiļbiksis
g
Kaktiņš tūlīt ņems piemēru no Rumpīša un noziedos PLL 25.000

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas