Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kalvītis: grūti teikt, vai jāieklausās vandaļos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Kalvīt, beidz reiz melot!!!
xxx3
x
JAUTAJUMS GODMANIM,KALVITIM,SLESERAM,SEGLINAM,SLAKTERIM,DAUDZE, UN CO.... PALASOT AVIZES UN PASKATOTIES FOTO PIE KA NOVEDUSI JUSU VALDISANA.. MAN RADAS SLIKTS JAUTAJUMS.. 1 BIJA LIETUSSARGU REVOLUCIJA.. 2 IR BRUGAKMENS REVOLUCIJA.. KADA BUS TRESA? DEGMAISJUMA? varbut vajag tomer reformas? VARBUT JUMS VISIEM TOMER KOLEKTIVI ATKAPTIES?
Vol...
V
Gruti teikt,vai mums jaklausas Kalvitis? Trekno gadu ideologs tagad atkal visus lien macit! Mums pietiek ar Taviem treknajiem gadiem,vacies projam ar savu izkurtejuso Tautas Apzagsanas partiju!
Tāuntā
T
Visi "tautas kalpi", kuriem nepatīk šī Tauta, var pameklēt sev citu tautu.
Tāuntā
T
Tie Saeimas "tautas kalpi", kuriem nepatīk šī Tauta, var pameklēt sev citu tautu.
Tā.
T
Stokenbergs un Pabriks vismaz bija kopā ar tautu,izsaku savu atbalstu viņiem.,un nevis nosodījumu.
Robertam Zīlem.
R
Lai nu kā jums gribētos baroties uz tautas rēķina,un nekaunīgi pateikt,ka nekas nemainīsies,tad liekam pie sirds,vairs nebūt tik augstprātīgam,un saprast to ,ka latviešu tauta nav muļķe,un jums vairs netic.Tā kā jums vairs nav nekā kopīga ar mums,tad arī mums nav nekā kopīga ar jums.
Kalvītim.
K
Kalvīti proties, atvainojies tautai par saviem huļigāniskiem izteicieniem,tu met tagad bruģakmeni 10000 latvijas tautas cilvēku sejās un dvēselēs,nosaucot mūs visus par vandāļiem.Tu to personiski izsaki pret mums,tāpēc gaidām personisku atvainošanos tautaino tevis.
Kauns.
K
Kauns mūsu valsts vīriem , ka tautas daļu 10000 cilvēkus no mūsu vidus,vīrus,sievas ar sirmām galvām,tautas inteleģences pārstāvjus,policistus,ārstus,skolotājus,un dadzus citu nozaru cilvēkus,visus viennozīmīgi sosaukt par vandāļiem.Vai nebūtu mūsu valsts varai laiks atvainoties šai tautas daļai ,kas miermīlīgi izteica savu sāpi, un vēlas taisnīgu risinājumu.
Komentārs.
K
Ja viens cilvēks izdara otram cilvēkam kādu kaitējumu,kaitnieks tiek saukts pie atbildības. Pie kādas atbildības būtu jāsauc cilvēks,kas izdara kaitniecību veselai tautai. Kalvītis tika brīdināts gan no Latvijas bankas puses ,gan no citiem ekspertiem ,ka tāda vadības politika novedīs pie L:atvijas valsts sabrukuma.Vai tad viņam nav jāuzņemas par to atbildība,kopā ar savu partiju,par to ko darījuši. Vai tad tautai par viņu nemākulīgo saimniekošanu ir tagad viņu vietā dārgi jāmaksā ar savu algu, bezdarbu, iesaldētām pensijām u. c.Jāmaina gan politiķi,gan politika, jābeidz terorizēt tauta.Par savām kļūdām ko viņi apzināti darīja pret valsti un tautu, tautai ir jāpieņem lēmums,jo viņi paši kaunu neprot.
Winterzauber
W
Tik tiešām - vai tas bija viss, ko 'cien.' Roberts Zīle varēja tagad pateikt? Arī es nožēloju arvien vairāk, ka savulaik balsoju par TB/LNKK ..... :( PS: un vēl kas - visi šie Saeimas t.s. 'pozīcijas' deputāti (bet iespējams, ka arī daudzi deputāti vispār) ir aizmirsuši pavisam vienkāršu lietu - "Par naudu tu vari nopirkt sev stāvokli sabiedrībā, bet ne _cieņu_!"
uzsāktu sarunu ar
u
Diena, cenzējat? Lai dzīvo cenzūra!
Nu ko.
N
Vai tad pats Kalvītis nav vislielākais Latvijas valsts vandālists ,jo praktiski viņa valdīšanas laikā,rīkojoties pilnīgi nemākulīgi ar valsts ekanomiku,ignorējot ekspertu ieteikumus par nepareizu tautsaimniecības vadību,viņš neņēma neko vērā. Rezultāts,ekanomikas sabrukums valstī.Vai tas nav vandālisms valsts mērogā.Tauta tagad bauda šīs ekonomiskā vandālisma sekas.Treknie gadi piepildīja tikai pašu kungu kabatas,tāpēc arī tagad viņiem galva nesāp,ka Latviešu tautai jācieš,jo viņiem jau nav jācieš trūkums.Jaunie jau kaut kā vēl izķepurosies,jo tomēr jauni un spēcīgi,bet vecajiem ,kas visu dzīvi strādājuši,tagad nonākuši galējā trūkumā,kur mūsu valsts vīriem sidsapziņa.
par Revoluuciju!
p
vai tieshaam kaads ir jaauzcep, lai kkas mainiitos un politikji ieklausiitos shajos vandaaljos?
infanterists J. Šveiks
i
par to ka garanteeji mums šitos meeslus un pats seedi sauliitee un tagad gudri spried par vandaļiem saukdams visus kas nostaajušie tev opoziicijaa , buutu pelniijis ka tevi nodod karalAuka tiesai...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas