Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Kameņeckis: Aļeksejenko ir ļoti labs speciālists

Strādāt vajag, nevis sasaukt šādas bezjēdzīgas domes sēdes. Uzskatu, ka Rīgas domes (RD) Mājokļu un vides departamenta direktoram Anatolijam Aļeksejenko bija jāpaliek savā amatā, portālam Diena.lv sacīja Saskaņas centra RD frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Mihails Kameņeckis.

"Kā speciālists Aļeksejenko kungs ir ļoti labs. Pagājušajā sasaukumā Pulka kungam nekādu pretenziju nebija. Nevaru saprast, kad Pulka kungs nolēma, ka Aleksejenko kungs ir kļuvis slikts cilvēks?" pauž M.Kameņeckis.

Viņaprāt, Aļeksejenko nebūtu jāuzņemas politiskā atbildība korupcijā aizdomās turētās Ārijas Stabiņas vietā – ja izrādīsies, ka Ā.Stabiņa ir vainīga, viņai arī būs jāuzņemas atbildība par notikušo.

"Politiskā atbildība Vienotībai ir ierocis pret citām partijām, nevis pret savu koalīciju. Kāda politiskā atbildība ir iekšlietu ministram, kad šokējošā, neticamā reibumā policists dienesta mašīnā, formā, netālu no policijas pārvaldes avarē un gandrīz nogalina zīdaini? Neviens nerunā par politisko atbildību iekšlietu ministram," uzskata deputāts.

Tāpat M.Kameņeckis uzskata, ka ārkārtes sēdes pieprasīšana no opozīcijas puses liecina par priekšvēlēšanu cīņu sākšanos. "Tagad viņi vēl sasauks vēl vienu sēdi, lai atlaistu Ameriku, Ušakovu, lai atlaistu visu koalīciju. Par ko mēs te runājam?"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas