Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kampars rosinās grozīt normatīvos aktus par koku izciršanu pie elektrolīnijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Tagad atklāti var redzēt mūsu MINISTRU STULBOS LĒMUMUS.....
oranžais zābak
o
... izguli beidzot to dullumu!
Terorists
T
Iepriekšējais koments bija domāts jums,bet kas ir trīsfāžu skaitītājs kā sapratu nav jāskaidro vecam elektriķim.
Terorists
T
Tad kad jūs gribēsiet uzstādīt trīs ģimeņu mājā otru trīzfāzu skaitītāju tad sapratīsiet.
Opis
O
Absolūti nesapratu ko ar to trīskāršo dupsi man gribēji pateikt? Kāds tur sakars ar trīsfāznieku,būšu priecīgs arī par vienu fāzīti!!!
Terorists
T
Un kurš mani šrāpēs un kuram man būs jāmaksā.Idiņ,viens koks 500 LS un vēl būris par nelikumīgu koku ciršanu.
Kamperdings
K
Ej un cērt, kampēj, pats!
Terorists
T
Beidz dzīt zosi,ja mājā kur jau atrodas viens trīsfāznieks firma pasludina kad nu viss ir dupsī un tik grib iekasēt jo vadi dupsī tad viss saprotams kas ir dupsī.
Trahtenbergs
T
es jau televiizijaa redzot tos skatus , kaa čangalienaa izcirstas elektropaarvades liiniju trases mežos pabriiniijos , tas izteikts čangaļu slinkums jebšu skopums , redzot ka liinijas apakša iztiiriita teju vadu platumaa , kurzemee staigaajot pa mežiem cik atceros vienmeer bijis iztiiriits tik plata stiga , lai kriitošs koks neķertu vadus , tagad visa čangaliena bez elektriibas , nesaprotu vai tam vajadziigas speciaalas ministru direktiivas , driizaak stulbos priekšniekus vajag nomainiit , Kamparkungam driizaak vajag izpeetiit pamatojumu tam stulbumam , ko ieviesuši latvenergo pie jaunu liinuiju ieriikošanas pateereetaajiem , par taadas liinijas ievilkšanu paaris kilometru garumaa pleeš milziigus tuukstošus , bet ja tu esi pakalpojumu sniedzeejs tad arii savas liinijas ieriiko par savu naudu , nevis miljonus dividendees izmaksaa...
Opis
O
Dažs no mums šķiet ir dabūjis pa galvu ar krītošu koku,ja komentāros veltam tādus "mīļvārdiņus" viens otram. Es šajā sistēmā jaunībā strādāju,toreiz mūsu nosaukums bija =Latelektrostroj=braukājām pa visu Latviju,sākām no nulles pa kolhoziem un citām iestādēm ,petrolejas lampas mainījām uz elektriskajām,vārdu sakot-jau tajā laikā bija stingri noteikumi--augoša koka attālums līdz el.vadiem.kāpēc tagad gaidām kamēr kā saka--cepts gailis ieknābs pakaļā???
Terorists
T
Un normatīvie akti tiks ieskaitīti VIENOTĪBAS partijas budžetā.Kamparīt,ja gribētu būtu izdarījis jau agrāk,bet jānomaina vadība un galvenais lai izcirtēji atkal būtu Vienotības izcirtēji.
dakterīts
d
Nomierinieties, jo izskatāties briesmīgi uzbudināts. Vispirms izmēriet asinsspiedienu un iedzeriet piparmētru tēju. Varat lietot arī nomierinošas tabletes 3X dienā vai 15 pilienus uz glāzi ūdens.
He he...
H
Un tā šodien pados elektrību Latgales iedzīvotājiem.... hi hi... Un kādus ta spēkus mobilizēs , ja divas nedēļas neko nav spējuši mobilizēt... hi hi... Jāpieprasa kemperiņa demisija... he he...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas