Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kampars: TEC-2 rekonstrukcijas izmaksas pašlaik izskatās pārāk lielas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NF
N
Ka tikai šis nav kārtējais izsmieklu objekts dārdzības ziņā, par Dienvidu tiltu pasaulē jau smejas. Cik ilgi vēl ļausim sevi tā čakarēt?
Kaspars Gasūns
K
Lūdzu, izvērsiet plašāk, jo šādi saukļi neko neizsaka.
a
a
citas valstis taisas apzivot MĒNESI tie plitis kurinas
Anna
A
TEC-2 taču ir TP privatizācijas projekta gardais kumosiņš, kā no valsts nokāst pāri par 30 miljoniem gadā!!! Labi, ka Kampars šo neprātīgo projektu bremzē.
Kaspars Gasūns
K
Tas, ka viņš nav nekāds dižais ekonomists, tas tā pat ir skaidrs. Bet ir arī skaidrs, ka Latvijā nekāda maģiskā glābšana diennakts laikā nenotiks. Un mazos soļus viņa pakļautībā EM ministrija realizē efektīvāk kā līdz šim. Neredzu, ka TP piedāvātu ko vairāk par maziem soļiem vai vispār nesaturīgiem saukļiem... tipa, Zalāna plāns, Šķēles plāns. Šķēle Domburšovā arī neko grandiozu no reālajiem pasākumiem tā arī neminēja. Un bez revervēm nekā cita kā mazi uzlabojumi arī būt nevar. Izņemot devalvāciju, kuru paši noraka Slaktera laikā un arī tagad no tās baidās, jo vēlētājiem nepatīk. Godīgi sakot, es tādiem muļļām, kādi tagad ir LV politikā, arī devalvāciju neuzticētu. Pie tik lieliem iedzīvotāju kredītiem un atkarības no ārzemju finansēm te vajadzēs ļoti elegantus risinājumus, kurus šie nez vai "pacels".
Kaspars Gasūns
K
Ko jūs ārdaties? Pirmkārt, gāzes un šķeldas lobiju spiedienu viņš arī atklāti atzīst, bet šeit patiesībā tiek minēts izmaksu aspekts. Un tur, ja labi padomā, ekonomija nav neiespējama. Kad tika rīkoti konkursi un kāda tad bija situācija tirgū? Neizslēdzu, ka pat ar visiem štrāfiem pie šī brīža cenām ir iespējama ekonomija. Ja viņš ir būtībā pret gāzi (kurai šim projektam reāli nav alternatīvu) vai būtībā pret šo projektu, kurš jau gadiem ir ticis gatavots un no Latvenergo viedokļa ir ļoti pārdomāts... tad gan cirvis! Bet pagaidām neredzu pamatu panikai. Vai arī mums pietrūkst ministru, kuri rīkojas pārsteidzīgi un neapdomīgi... vai arī praksta vairāku miljonu līgumus īsi pirms Jaunā gada?! Turklāt mūsējie jau visos stūros bļauj, ka vajag lobēt savējos un piesauc protekcionismu. Tad nu nebrīnīšos, ja šāds protekcionisms sāks parādīties - tikai mūsu politikai ierasti perversās formās.
Mg
M
Pats svarīgākais mums tagad ir rūpēties par Eiropas fanasēm un censties ietaupīt ERAF naudu...
Justas
J
Protams, kamēr šitāds ministrs ar kaut ko tiks skaidrībā, tikmēr pūcei aste ziedēs. Un tik ļoti izdevīgi viņam patīk runāt par ogļu staciju, kuru pat projektēt vēl neviens nav sācis un nekādi lemumi šim ministram jau nu droši nebūs jāpieņem.
Nožēlojami
N
Jēlīšu "ministram" ir parādijušās prāta spējīņas, jo beidzot pielecis, ka Rīgā ar šķeldu kurināt TEC-us ir neizdevīgi, jo tā var iegūt tikai vienu trešo daļu elektroenerģijas, bet siltuma ražošana pat ziemā Rīgai ir nodrošināta jau tagad! Bet ko tas dod, ja kā jēlītim- "te ir afēra""...rēgojās pat zem gultas savā guļamistabā!
ješka
j
ak tu nabadziņš - tik vien spēj atcerēties no Kampara padarītā :) bet taviem mazvērtības kompleksiem laikam nenāks par labu fakts, ka pavisam nesen bargais zviedru finanšu ministrs ir labi izteicies par visas valdības, tajā skaitā arī kampara darbu... jeb varbūt vari precīzi nosaukt,cik tad zviedru investoru ir aizgājuši no latvijas vai nav atnākuši uz latviju? ja nav tādas info, tad moš beidz te velti dzisināt muti
mala
m
ja ir laba alga,tad nekas nav jāsaprot!!!
kā vienmēr
k
Tu varbūt mazliet painteresējies par to, kas notiek; palasi avīzes, piemēram, šodienas Db pirmās lpp raksts "Sadala naudu ražotājiem, vai arī priekšroku dod neveiksmnieku tandēmam Šleseram un Flikam, kuri', kā šodienas dienas komentārā trāpīgi uzrakstījis Didzis Meļķis, degungala priekšā nepamanīja 128 tūkst. ls izsaimniekošanu.
Protams
P
nav jau ielu tīrīšana ar muti, celšanās debesīs ar spīdīgu papīriņu kaisīšanu un 5 000 000 darba vietu 1 mēneša laikā. Lūk tas ir darbs!
Ella
E
Kamparam nepatīk, ka rekonstrukcijas konkursā par labāko piedāvājumu tika atzīts turku iesniegtais, nevis kāda vietēja komrādes sacerējums. Kad šis pīrāga dalīšanas sindroms vienreiz tiks izslimots un pāriesim nākamā līmenī - ar mums VISIEM izdevīgākiem konkursu uzvarētājiem?
Sekas infantīliem
S
Varētu smieties par šādu ....."ministru", ja vien šāda jēlo infantīlu izdarības nebremzētu Latvijas attīstību! Tukuma nakts kluba izrīkotājs, pārtratuma dēļ nokļuvis amatā, dabiski, ka nespēj sajēgt savasrīcības sekas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas