Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kanādas vēstniecība: ar imigrācijas politiku valsts var pelnīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ministry of Truth » Patiesība 15:31 Patiesībā Kanāda var gan. Prasības ir tādas, kuras, piemēram, Lužkova vai Baturins NEKAD neizpildītu. =============== Зачем им Канада? Разве в Канаде говорят по-русски так, как говорят в Латвии? У них же бизнес в Лондоне. Кстати, подумайте об этом: почему британцы пустили Батурину к себе делать бизнес.
borcinsh
b
...un tagad (!) ir laiks publicet ..... par ziemelkoreju ! salidzinajiet jau Canada ar Latviju ????
Patiesība
P
Jā, pārspīlēt nedrīkst. Jānosaka limits, cik cilvēku drīkst šādi iegūt pilsonību. Kad mums naudas būtu gana, pateiktu - stop. Bet nav ko prātot, pie mums tāpat ideju nerealizēs.
no Kanadas
n
Kanada jau ir pilna ar imigrantiem un darba nav! Vakances ir tikai augtiem amatiem, parejiem nekaa.
vairis
v
viņš nav biznesmenis šī vārda nozimē, viņš ir buldozers. viņš redz kur nauda metajas un izstumj ceļu lidz tai, pec tam savāc piķi par savu darbu, un tālāk lai strādā tie kuri pasutija atiecigo biznesa nišu.
Šlesbergs
Š
Man nevajag latviešus kā nāciju, lai viņi izzūd tautu pārvārīšanas katlā, bet man vajag naudu un teritoriālu vasaļvalsti ar nosaukumu "Latvija"!
reālists
r
Kāpēc tad viņš šo biznesu neturpināja? Atbilde - tāpēc, ka viņa bizness ir "kupi-prodaj" izmantojot Latvijā ļotipopulāras shēmas, kuras šķiet, ka Jums pašam ir labi zināmas!
Pepe
P
Nu, par tām investīcijām jau nu gan ir bišķi dzirdēts - Dressmann, Cubus, Linstow Varner, Rimi, veikali Mols, Dole, Alfa, Origo, Galerija Centrs ("Šlesera spiediens") viesnīcas Rīdzene, Latvija. Šlesers bija akciju īpašnieks, un uzņēmumu vadītājs. Vai tu maz atceries, kāda miskaste bija centrālā stacija, pirms to iznomāja Šlesera uzņēmumam? Narkomānu un bomžu midzenis, kur pēc tumsas iestāšanās bija bail kāju spert.
vairis
v
bet ja konsolidacijs vārdā nogriežam visus bērnu pabalstus, kā vel to varētu nosaukt? tikai par upurēšanu, kas ir patiesiba nosaukta vārdā nepatik?
Ministry of Truth
M
Tu taču neesi latvietis. Un kas tie par mēsliem par bērnu upurēšanu? Tu esi psihiski vesels?
vairis
v
kur nu latviešiem, mums jau naudu nevajag, lai bagātā kanāda pelna. mēs labāk SVF kurpes bučosim un nesisim bērnus upurešanai lai vel ko iedod:)
Ministry of Truth
M
Patiesībā Kanāda var gan. Prasības ir tādas, kuras, piemēram, Lužkova vai Baturins NEKAD neizpildītu. Tāpēc viņš osta gaisu Latvijā, kur Šlesers piedāvā no viņa neko neprasīt, tikai pieņemt naudu. Neizliecies jau nu pavisam, dēls. Te ir kaudze reālu prasību.
Ministry of Truth
M
Tāpat, kā Austrālijas gadījumā, ir redzams, ka nav runa tikai par naudu - ir vesela rinda prasību. Šlesera piedāvājumā, kas seko pēc 50 000 darba vietu radīšanas un paša investīcijām Latvijā (kur tās ir?), ir runa par pliku "nauda no rīta - pilsonība un krēsls vakarā". Austrālijā biznespenim pat prasa, lai viņš būtu ne vecāks par 45 gadiem.
Ja būtu
J
Zinam, zinam! Šlesers jau tādas naudas kaudzes sapelnīja! Un, kad vēl uzbūvēs stikla kupolu un sāks aATKLĀTI par naudu tirgot pilsonību...Ak, vai! Naudu nebūs kur likt! Pateicīgai tautai Šleserim kā faraonam vajadzēs vēl dzīvam esot būvēt piramīdu.
nepareizā Kanāda
n
Jāaizsūta uz Kanādu Dzintars un Zīle, lai paskaidro kanādiešiem cik viņi dumji!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas