Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kardināls Pujats aicina nākotnē raudzīties ar optimismu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ļeņins
Ļ
Padomju okupācijas laika smadzeņu mazgāšana un antireliģiskā mācība tagad nes raženus augļus. Sātana pielūdzeju bars salasījušies šajos komentāros. Mēs ar Jozipu baigi priecājamies.
:o)
:
Kardināls Pujāts lai iet savas gudrības sludina Šleseram, mēs kaut kā bez tām iztiksim.
Āpsis
Ā
Sodi nu sevi pats par savu pagrimumu.
Āpsis
Ā
Bet dievu gan viņš pārdotu, ja vien pret to kautko varētu iemainīt. ( J. Hašeka atzinums ). Ja Pujāts par labu samaksu dievnamus pārvērš "pareizās"partijas aģitpunktos, tad manuprāta viņam ir vieta elles katlā. Neklausoties uz to ko šis liekulis skandina aģitpunktā. Man vajadzīgs dievs, kurš nāktu manā pieticīgajā miteklī nevis zeltītos aģitpunktos. Ka tas baznīctēvu bizness nav tīrs liecina tas, kā politiķi nokaunejušies lavījās prom no Melngalvju nama pēc slepenā saieta ( lai šos nesūtot uz elli ). Bērziņš slāja kā pieslapinājis bikses.
Lelle
L
Ar optimismu vien neizdzīvosi, maizi arī vajaga.... Beidz nu vienreiz gvelzt muļķības un neved kristīgo baznīcu sektantu apskāvienos... Es ticu Dievam, nevis tādiem pujātiem, vanagiem, ļjedjajaeviem....
> Āpsis
&
Tas bija Vanags ar to Mercedesu. Ūsainis Jēzus vēsti par visas mantas atdošanu trūcīgajiem acīmredzot neuztvēra.
Lasītājs
L
Arī es esmu optimists. Jūtos optimistisks par domu, ka nākamajā gadā Pujāts atjēgsies un beigs gvelzt nebeidzamas muļķības.
tv skatītājs
t
Šonakt, skatoties Latvijas televīzijā translāciju no Vatikāna, bijām liecinieki kaut kan šausminošam - notika atentāts pret pāvestu. Par laimi, pāvests, notriekts zemē, palika dzīvs un netika pat ievainots, bet uzbrucēja tika apcietināta.
Anna
A
Pujatam nav Mersedesa, un nekad nav arī bijis. Esi kaut ko sajaucis.
papucis
p
Izņemot to,ka ""beidzās sausā malka"'neko citu nesaraudzīju..Ā un vēl veselu sektantu baru tradicionālo reliģiju pastāvēšanā!
Pēteris
P
kādi vārdi te Ziemsvēkos skan.... traki ar to mūsu tautu un komentētājiem. Smags morālais pagrimums. Pār tik pagrimušām tautām mēdz nākt sods. Cerēsim, ka Dievs būs mums grēciniekiem žēlīgs. Neesam gan pelnījuši...
prāts
p
Pats labākais cilvēku ticības vairotājs ir nevis Shļesers,ko Pujāts atbalsta agitēdams,bet gan Zatlers un Dombrovskis,kas uzņēmušies to Golgota ceļu,lai izvestu savu tautu no purva,kurā ieveda pirmkārt LPP/LC,TP,bet garīgajam domātājam to nesaprast,.īsts domātājs,gaismā saucējs ir garīgais tēvs Cālītis.
:):):)
:
es jau visu laiku ar cerībām dzīvoju,brīnumu gaidās...
Andrejs
A
Vēlējos, vēlos, vēlēšos optimismu. Paldies Kardināl. Neapmierinātie rakstītāji ! Jums nav izvēles. Optimisms atrodas pirms Jums. Tā tas no iesākuma bijis, ir un būs !
tufte
t
lai izvairiitos no kariem, uzskatu kariem ir JAALIKVIDEE VALSTIS un RELIGHIJA... ja nebuus valstis, tad arii valstis savaa starpaa nekaros. liidziigi ar aprobezhoto relighiju...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas