Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kastēna ministrijas vietā grib veidot aģentūru, kuras funkcijas dublētos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rita
r
Kam un kāpēc ir vajadzīga Baštika ministrija.Bērnu adopciju uz ārzemēm sen vajadzēja uzticēt pašvaldībām.Pašvaldībām būtu vieglāk izdzīvot krīzē.Praktiski visu,kas saistīts ar bērniem veic Labklājības ministrija.Gan apseko bērnus bioģimenēs,gan maksā uzturnaudas.Karstais kartupelis ir tikai tā ārzemju adopcija.Tas ir galvenais Baštika pienākums.Man domāt,ka to pienākumu varētu uzņemties Integrācijas ministrija.,ja pašvaldības negribētu Baštikam ņemt darbu nost.
Nu
N
KUR mēs dzīvojam?! 4.maija Otrajā Republikā! Ar to arī viss izskaidrojams. Kaut kas uz labu sāks iet tikai tad, kad kā Finks pareģoja, šie šie bijušie komunisti un noziedznieki no varas kloķiem tiks padzīti. Starp citu, tiešām vienā no pareģojumiem par Latvijas nākotni bija tāda lieta, ka uz labo pusi sāks iet tad, kad valdību vadīs sieviete! Varbūt tiešām pienāks Sudrabas reize?
Nu
N
"kastēns neko neintegrēja, viņš tikai izvairījās" ---------------------------- Kā ta neintegrēja? Bet kā ta bija ar to meiču? Un kā vēl "integrēja"!
Nu
N
īstas žurku cīņas! Pretīgi, skatīties, cik šitādu liekēžu kantoru sadzemdēts un visas tik negausīgi ēd nodokļu maksātāju naudu, bet sbiedrībai labumu dod - apaļu "0".
Prezīc
P
Riebjas man tas kastēns
precīzi
p
aforismi 08:54 Lielākā politiķu daļa diemžēl ir izdzimteņi nevis no dzimšanas, bet pēc aicinājuma. /K.Vaithorna, Aforismu enciklopēdija, 211.lpp/
Minks
M
Šajos jostas savilkšanas laikos dibināt vēl vienu aģentūru, kas dublētu jau esošas veiksmīgi strādājošas institūcijas (SIF) darbu ir ABSURDS!!! KAM jānotiek, lai šo stulbumu izbeigtu?! No kurienes rodas visādas šādas murgainas idejas - radīt bezjēdzīgas aģentūras un rakstīt amnestijas likumus korumpantiem? KUR mēs dzīvojam?!
Andris Gobiņš
A
Ideja par aģentūru var tikai izbrīnīt un, diemžēl, laikam, ir raksturīga šīs valdības darbībai. Darbošanās jēga vai mērķtiecība nav būtiska, galvenais ir radīt ilūziju par rīcību. Manuprāt beidzot ir pienācis laiks nospraust skaidrus mērķus un strādāt tā, lai tos sasniegtu. Katra krīze ir iespēja. Vēlu mums visiem, lai tāda tā būtu arī Latvijā. Manuprāt lielu daļu mērķus varētu paņemt no Nacionālā attīstības plāna un stratēģijas Latvijai 2030. gadā. Būtiski, ka lēmumi tiek pieņemti ciešā dialogā ar ekspertiem un sabiedrību. Taupība budžeta tēriņos ir mazs, bet svarīgs solītis pareizā virzienā, bet pat par šo, elementāro punktu šajā valdībā nav vienprātības. Par to liecina dārgas un ļoti iespējams, ka liekas aģentūras veidošana.
reālists
r
Kastēns kā tāds ''karstais kartupelis'' - metā un mētā, bet jēga..?
Ha!
H
Lai kāds tur augšā kaut ko gribētu taupīt valstij no sava sagrābtā kampiena , ir neiedomājami Latvijā! Viņi ir kā blaktis, kas sameklēs visas spraugas, kur varētu ielīst, vairoties un izsūkt valsts budžetu. Viņi šo valsti galu galā arī nogremdēs!
dzeris - tam Fricis
d
Laikam vienkārši sen neesi mazgājies.
dzeris - dacīte
d
Iedzer nu Dacīte kaut ko nomierinošu, lai varētu sakarīgi domāt, kur te ir runa par homnoseksuāļiem? Nedomā tik daudz par viņiem, citādi sabeigsi pēdējos nervus!
dzeris
d
Vakar jau teicu, ka neko nelikvidēs, bet izveidos ar citu nosaukumu. Šeit ir Latvija!
Fricis Kuiļu Žanim
F
Žani, jūsējos var saost .
Kuiļu Žanis
K
Interesanti, kur Jums tik izsmeļoša informācija un kā Jūs to ieguvāt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas