Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kažoka: ZZS izredzes vēlēšanās bez Lemberga ir sliktākas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sens
s
parmet kazoku par 180 gradiem balso par SC bus labi ziedes latvija....
sniper's eye
s
Būtu nu Kaž(ač)oka priecājusies, ka Lembergs nekandidē. Pērruden Lembergs arī nekandidēja, bet beņķos un pie silēm ZZS cilvēkus dabūja tik viltīgi, -- Vienotība pati saprata, ka bez ZZS nu nekādi un Āboltiņa ar Dombrovski par ZZS koalīcijā turējās kā sarkanarmieši pie Staļingradas! Kad beidzās munīcija, paši uzleca uz Zatlera ambrazūras pat 28. maija svētdienas sarunās! Ivetiņ, iedomājies, kas būs jādara Āboltiņai, Dombrovskim, ja Lembergs kandidētu? Un atceries, ko Ventspilī Kristovskis darīja, kad sagribēja par politiķi? Sāka Lembergu lamāt un, redz, līdz ārlietu ministram izsitās. Ja nopietnāk, kas tā par politoloģi, kas atļaujas nedzirdēt, ka Lembergs stiprāks izpildvarā, nevis Saeimas mutuļošanā, kur blakus Āboltiņa, Zaķītis, Reirs mutuļotu... ZZS vēlētājiem Ventspilī, lai atbalstītu Lembergu pietiek ar to, ko izdarījuši Vienotības biedri Lasmaņi Ventspilī, pārējiem -- ar to, ko paveicis Kampars Tukumā, Zaķis Jēkabpilī, Bendrāte -- Kurzemes Radio.
Janka
J
Jā Kāžoka ir daiļa kā Sibīrija ! Nebeidzamas bagātības, bet nav neviena, kas gribētu apgūt.
azimuts
a
bez kažoka ziemā nav tik silti, kā ar kažoku. Tā nu tas ir
borcinsh
b
vai ta ir liepnieka masa ? pec sejas ari jau redzams ka - "ista zemniece" un no otrs puses - komjaunete !
ironija
i
un kapēc mēs vislaik runājam par bijušajiem, kad virzīsim un apspriedīsim nākošos- vienveidība virtuvē un politikā ir nomācoša
K-K
K
... Politologu pamatteze NO KA IZRIET VINU SECINAJUMI: 'Ja tantei B U T U ........ tad ta butu D Z I M B U L I S' !
miniBoy
m
vai tad dubultzods tas, lai svarīgāk izskatītos...nu kā maizi ēd, tā dziesmu jādzied...ja Lembergs maizi dotu tad būtu izskats pavisam cits :)))
ezis
e
Par ko viņai algu maksā? Tas ir pilnīgs sviests, ko viņa te dzen... Nepietiek jau, ka aplauzās ar referenduma %? Pēc tam bola lielas acis un taisnojas, kas un kā nebija pareizi, a to, ka pati šķība, nevar atzīt...
Bramanis
B
Šubovicien, ej noliec kluci un nomierinies, tāpat vsiem skaidrs, ka tava jaunā politmīla ir ZRP. Uz priekšu , vervelē ! Vecām meitā vervelis iznāk.:)
?
?
A ko, varbūt ZZS arī varētu pārsaukties par Premjera amata kandidāta Lemberga reformu partiju?
puaro
p
Ai nu, ko niekus, lembergs līdz vēlēšanā (un gan jau pēc arī) tik bieži un masīvi rēgosies visos masmedijos, ka ZZS fani i nesapratīs, ka šis jau tipa nekandidēs, bet tikai spoguļosies pats savā attēlā(un fanu dumumā)!
zvirbulēns
z
Kas mums šitā tāda te stellējās? :)
Gulbis
G
Gribu 17.sept. uz Saeimu ar savu balsojumu šoreiz atbalstīt Dombovski nevis Lembergu,kā iepriekš,vai zv.ir jau izlēmis.
  • 1
  • 2
Igors
I
Bet varbūt tieši otrādi - tagad ZZS tradicionālajiem vēlētājiem pievienosies tie , kas šaubījās un negribēja balsot par ZZS tieši Lemberga kunga odiozitātes dēļ - pieņemu , ka tie ir saprātīgākie ZZS līdzjūtēji.
VASJA
V
Nu neklausa meitene un murgo tik tālāk. Bija ieteikums komentēt plīša lācīšus Tedus un priekšautiņu izšūšanu, bet ne. Vai tad tiešām nesaproti ka tā nodarbe ko dari tagad nav priekš tevis. Visu ko raksti. lasīt pretīgi. Var ar jau nelasīt tās tavas muļķības, bet tu aizņem mediju laukumu un telpu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas