Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Keris: Pabrika izteicieni, ka par 100 latiem strādā tikai muļķi, ir ciniski

Vai tie, kas vēl palikuši medicīnā un glābj cilvēku dzīvības, pēc valdības domām, ir muļķi? - vaicā Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības priekšsēdētājs Valdis Keris, komentējot aizsardzības ministra Arta Pabrika teikto, ka par 100 latiem strādā tikai muļķi. V. Keris atgādina, ka pēdējos divos gados medicīnas aprūpē algas samazinātas par 20 procentiem, savukārt tautsaimniecībā kopumā – par 8 procentiem.

“No Pabrika teiktā izriet, ka tādas vērtības kā humānisms, entuziasms un pienākuma apziņavairs nav nekādā vērtē. Svarīgākā valsts reforma – reforma valdošo politiķu galvās – nav notikusi. Man ir patiešām žēl, ka Pabriks ir tik ciniski izteicies,” tā V. Keris.  Lūgts komentēt algu celšanu premjera birojā, A.Pabriks trešdien LNT ziņās pauda viedokli, ka tas vajadzīgs, lai valsts pārvaldē noturētu tik nepieciešamos profesionāļus.Artis Pabriks: "Konsolidācija nenozīmē tikai to, ka valstis var vadīt tikai muļķi. Un par 100 latiem var strādāt tikai muļķi. No šāda viedokļa skatoties, tas ir mūsu visu interesēs, lai valsts pārvaldē mēs tomēr paturētu spējīgus cilvēkus."

Otrdienas vakarā savā tvitera kontā Pabriks ierakstījis: “Atvainojos par nekorekto izteikumu par 100 Ls. Vēlējos pateikt, ka diez vai spētu atrast profesionālu cilvēku, kas šo darbu darītu par brīvu.”



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas