Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

KNAB pašlaik izmeklē vērienīgu korupciju veselības nozares iestādēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja
L
Tas,ka tā notiek kā te Strīķe stāsta bija nojaušams pēc situācijām,ka aptiekās ir lētākas zāles kādai diagnozei,bet dakterīte uzraksta noteikti dārgākās(kura pabraukājusi ar zāļu firmas atbalstu atpūsties-to jau dara arī ģimenes ārsti -ne tikai slimnīcu vadītāji, tos kā jau mazākus klientus ved uz tuvākām vietām)un slimnīcās tie medikamenti un iekārtas protams "pareizajos" konkursos pa dārgāko pirktas,viss kā visās citās jomās,kad TP ar satelītiem pie varas.
Lelle
L
Tapēc jau tā vecā karga lauzās par ministri ar varu, lai vēl kadu laiciņu piesgtu tās rebes. Kad, beidzot, sāks kusteties Maizītis un tiesu sistēma, vai joprojam ar Grūtupu pa ķēķi ņemas? Grūtupam,redz, pat vadoni sagribējies, vecais mērglis jūt, ka kalpi mūk projam no šitās izzgtās valsts, nebūs no kā asinis sūkt...Šodien tai Domburšova izskatījās pēc nožēlojamiem garīgiem kropļiem abi ar Birkavu un kā satraucās par Zandera repliku attiecībā uz to piļu dedzināšanu...labi, ka tikai dedzinās...
māsiņa
m
Dakterai! Dakerai pliks dibins.
Vai, vai...
V
Medicīnā ir bardaks! Cilvēku jau gada garumā vazā pa slimnīcām, meklē un izmeklē, sūta no vienas vietas uz otru (kratās vaļā!), un neviens nevar uzstādīt diagnozi, un viņš pamazām iet bojā. Ir maksāts pa labi un kreisi, bet katrs dzied savu dziesmu un rezultātā - visus medikamentus nav iespējams norīt, cik sarakstīts!
Oskars
O
18 gadus klusēja ļāva lai ZOG . NETICU , kad tagad kādu APCIETINĀS un PAKĀRS .
Grads
G
Nezinu ko šeit vēl komentēt, vai tāpat nav skaidrs ka VM ir bijusi viena no TP shēmotāju galvenajiem finanšu avotiem. Nespeciālistiem taču nav ne mazākās iespējas saprast, kuri medikamenti vai medicīniskas iekārtas cik maksā (dažādi nosaukumi u.c. mahinācijas). VIC bija viens no veidiem čakarēt valsti... tagad blondā bestija turpina šmaukties, lai vēl piesegtu, ko vien var un iešņauktu pēc iespējas vairāk. Ja kāds kaut iepīkstas tad ALFA ir klāt - izzadzēju OMON... Bet vai Latvijas iedzīvotājus atturēja OMON + desantnieki... Barikādes būs jāceļ vēlreiz... citas iespējas Latvijai nav.
filozofs
f
ar šaadu darbiibu paliidziibu tiek pie pasuutiijuma , vienreiz paņeema ņems arii naakošreiz , uz šii principa dažu darboņu bizness plauka un zeela , praktiski organizeetaa noziedziiba ar amatpersonu iesaistiišanu un valsts naudas šķeerdeešanu, lauku slimniicaas sapirka daargas iekaartas ar kuraam tur neviens riikoties neprot un tagad jaaklapee ciet , kur tad tie miljoni palika ? uz šo jautaajumu Rozentaale Laaciitim taa arii atbildi nesniedza , tie ir atsevišķu darboņu kabataas
daunitis
d
Kārtējais Strīķes šovs: ,,Liela brēka,maza vilna''.
nv
n
tu i laikam tipisks latvietis. visu salīdzini vārdos 'skauž' vai 'neskauž'. vai variants 'godīgums pret valsti un apkārtējiem' tavās smadzenēs nav iedarbināts? gēni?
zuze
z
Rigas Dzemdiibu nams, Stradinji.. palasot murgainaas konkursu specifikaacijas jau daudz kas klust skaidrs...
neskauģis
n
jums skauž, šai nozareij vajag dot pieprasītos milionus. lai arī liesajos gados kungi varētu paceļot un iepazīt pasauli. varbūt kautkā gudrību pavairos!?
vai es kļūdos?
v
Vai Lībane-Šķēle arī nebrauca āzemju dārgā ekskursijā par zāļu firmu naudu?!
kritika
k
Tapec jau Rozentale ir tik neruniga un nevariga, kad japarada naudas izlietojums pa nozarem! Luk, tur tas suns aprakts. Vina piesedz valsts naudas izsaimniekosanu medicinas iestades, bet nekaunas atnemt lidzeklus cilveku arstesanai slimnicas. Neliete!
Stādos priekšā
S
Stādos priekšā Indonēzijā pabijušo izjūtas, - aukstas kājas un sirds dauzoņa, ka galvā dzird.
nv
n
saderam vienalga uz ko, ka neviens nesēdēs! bet tik ļoti gribētos lai vienreiz, nu kaut vienreiz, notiktu kā jānotiek godīgā valstī un viss tas bars, kas tur iesaistīts, tiktu ielikt aiz restēm ar mantas konfiskāciju.kāds naivums no manas puses, nē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas