Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Koalīcija darbu pie nodomu vēstules SVF turpinās svētdien

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PETERIS
P
Atcreies studiju gadus ! Pirms sesijas visi nemas pa nakti , jo dienas bija "svarigakas lietas " ko darit !
marfa
m
Strādāt ārpus darba laika ir slikts stils, nespēja padarīt savu darbu vai nepietiekams resurss! Kas ar jums tur ir? Tie "nakts" lēmumi jau ir apnikuši un visiem zināms kur tie noveduši! Varbūt ja nespējat tikt galā dodiet iespēju citiem!? Nu nevajag tikai teikt ka esat jau uzsākuši 100 labus darbus un tulīt būs rezultāts, jums tāpat valsti vēl vadīt, nu labākajā gadījumā līdz 2010. rudenim!
jautrais
j
Man tāda doma, ka Dombrovskis un vadītā komanda neorentējas nevienā jautājumā. Jābūt pilnīgam pajoliņam lai nojauktu strādājošu valsts sistēmu, un zagtu atklāti no savas tautas, lai man iestāsta kāds, ka tā nav.
chingacguks
c
Lielā slepenība rosina domāt, ka top pret Latvijas tautu vērsts darījums un valdība nespēj vienoties par savu starpniecības atlīdzību - 30 sudraba grašiem.
DOMBROVSKI un REPŠE!!!
D
VARBŪT BEIDZOT VARĒTU PUBLICĒT SVF PRASĪBAS UN JŪSU UZSTĀDĪJUMUS UN ATSKAITES PAR PAVEIKTO? šīs slēpšanās un informācijas noklusēšana runā pati par sevi. ja kaut kas tik ļoti jāslēpj no sabiedrības, kuru visu laiku apčakarējat, tad tas vien jau nav tīri. PRASĀM PUBLISKOT VISUS DOKUMENTUS UN SARUNU GAITU AR SVF!!!
kaka
k
ai nu davai publicee kaads tos svf kontaktus un lai visi bombi vinjus, kaadi suudi muusu vecie veezhi ir...
R(8)
R
SVF varetu uzrakstit vienkarsu vestuli ar ludzibu sakt kriminalizmeklesanu pret Latvju tautas iznicinasanu un valst izlaupisanu , visus tos , kas ir bijusi pedejos 18 gadus pie varas un piemreojot viniem tiesas spriedumu pec starptautiskajiem likumiem ar muza ieslodzijumu un mantas konfiskaciju vsai vinu gimenei ...............................
dzeris
d
īsti nesaprotu par to nodomu vēstili, zinu tikai, ka galvenā SVF prasība, kurai Latvija izmisīgi pretojas, ir strukturālas reformas valsts pārvaldē un valsts aparāta samazināšana vismaz uz pusi. Saprotams jau, kuras partijas tam izmisīgi pretojas, un kurām jo sliktāk, jo labāk, jo nav vairs ko zaudēt, un, tomēr, grūti to saprast - SVF grib mums piespiest darīt to, kas mums pašiem vitāli nepieciešams, jo viņi saprot, cik daudz lieku līdzekļu apēd mūsu uzblīdusī un neefektīvā birokrātija, bet mēs tam pretojamas, lai tikai visi savējie liekēži arī turpmāk mierīgi var parazitēt uz valsts rēķina, kaut arī tas draud ar neprognozejamām sekām. Jā, iespaids, ka latvieši savu valsti vēl nav pelnījuši, jo prot rūpēties tikai un vienīgi par savām personiskām interesēm. Tāds jēdziens kā atbildība un valstiska domāšana mums ir sveši. Tāpat, kā solidaritāte.
zvirbulēns
z
Nodomu vēstuli?????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas