Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Koalīcija vienojas par provizorisko konsolidācijas apjomu 150-180 mlj. latu apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cilveks
c
zem NULLES......... hahahahahahahaha
cilveks
c
tā konsolidācija drīz neaizies jau mīnusos kaut kur............... hahahahahahaha
olafs
o
Dombrovskis malacis, pamazam un parliecinosi ved ara Latviju no bedres, kura to iedzina Kalvisa valdiba. Ka ari, apsveicama ir vina stingra nostaja sarunas ar aizdevejiem. Bus izaudzis par lielu valstsviru. Veiksmi !
cony
c
Mums ir paveicies ar ekonomikas ministru Kampara kungu,kas ir palīdzējis uzņēmējiem vairāk pievērsties jebkuras produkcijas eksportam.Es vēl atceros no vēstures,ka pirms okupācijas brīvā Latvija guva lielus panākumus un tautas labklājību,jo Prezidents Kārlis Ulmanis ļoti atbalstīja Latvijas zemnieku ražotā sviesta un bekona eksportu,arī nodrošinājās ar pašražotu cukuru,žēl,ka pie Kalvīša valdības,lielie zemnieki,cukura fabriku īpašnieki,izvēlējās vieglāku ceļu un saņēma milzīgas kompensācijas,bet pārējies ļaudis un zemnieki palika ar gariem deguniem.
nazis
n
Tieshi tas pats kas pagaajushajaa gadaa. Un tad uzreiz fiksi budzheta groziijumi veel par 50 ljimakiem. I togo tie pashi 250 vien sanaaks beigaas..
Jukums
J
Un neaizmirstiet ieviest progresīvo nodokļu sistēmu. Jau tā šis pasākums ir nepiedodami ilgi ļaunprātīga veidā novilcināts.
Sniper'sEye
S
Ne Vienotība, ne prejmers un Vienotības ministri, kas reālajā ekonomikā nekad neko nav darījuši nav spējīgi attīstīt ekonomiku. Dombrovskis = vienīgi primitīvs varas tehnologs, kurš bailēs no diskusijām prasti atstumj/izolē pārējos iespējamos lēmējus, info izsniedz sīkās porcijās un SVF un EK, kā arī zviedru varenajiem vienīgi pielabinās. Kāda viņam interese par attīstību, ja pats aplauzās ar NĪ Dreiliņos un Stopiņos, Kampars aplaužas da jebkur un Kristovskis bāžas jebkur. No shit-iem neko labu nesagaidisi, toties Dombreovskis vienīgi gaidīs, kad atkal Obama piezvanīs un Merkele pa plecu paklapēc, -- citu stimulu viņam nav.
I.Gr.
I
Ja valdiiba liidz 2012. gadam samazinaas bezdarbu un attiistiis ruupnieciibu tad nebuus nemaz jaagriezh penzijas un jaapalielina nodoklji! Pozitiiva attiistiiba vajadziiga!
nnn2
n
kārtējie meli no ministru puses......
Nu nu
N
Normāla vienošanās. 150-180 miljoni ir daudz mazāk, nekā LZP kongresā Vējona izziņotie 400 miljoni :-) Vai nu ZZS mēģināja radīt paniku, vai vnk nesaprot, ko runā.
padoms
p
Iemācies rakstīt bez gramatikas kļūdām un tad varēsi ņirgāties.
BALTS
B
Urā mūsu valdībai ir pati humānākā valdība pasaulē lai dzīvo mūsu valdība urāaa ...., kā tajā anegdotē par čigānu un zirgu :"Zirgs nelaikā nomira, bja au gandrīz pieradis neēst ....."
Demisija
D
Smagakais aiz muguras bus, kad bus atdoti 5 MILJARDUS Ls lieli paradi!!!
Fiksais
F
Par cik tiks samazinātas pensijas?
hmmzzz
h
labi, ka smagākais ir aiz muguras :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas