Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Koķe cer, ka skolotāji nestreikos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
odze
o
Ak, svētā vientiesība... Vai kāds viņas solījumiem vēl tic?
artūrs
a
Un kā būs ar mūzikas un mākslas skolu skolotājiem.Vai tiem arī būs piemaksa par gatavošanos stundai un par darbu ārpus klasei?Šķiet,ka šajās skolās nepārtraukti jāgatavojas katrai stundai,jo darbs notiek indivuāli vai mazās grupās ar īpašu pieeju katram bērnam.Arī ārpus klasei arī notiek darbs ar bēniem.Kāpēc šie skolotāji vienmēr tiek apdalīti.Mūzika un māksla ir augstāk nekā vispārizglītojošā sistēma,kuru profesionāli nevar apgūt mājmācībā.
Oskars
O
STREIKOS visa LATVIJA arī BEZDARBNIEKI,BĒRNI un KOĶEI liks IZGĒRBTIES VALDĪBU gaidīs ABRENE.
@
@
Nu, tad būs pierunājami naivuļi. Tad es neatbalstu skolotāju prasības, ja viņi izrādās nespējīgi kaut 2 nedēļas neaiziet darbā.
Mārtiņš
M
Hmm, nez kur tad Krastiņa kungs Eurostat datos ir atradis "pavisam citu ainu". Es skatos un man rāda to pašu, ko ministrijai.
nelūk!
n
Vai mums, reņģu ēdājiem, kāds skaļi toreiz stāstīja, ka valsts tiek izsaimniekota. Mēs darījām savu ikdienas darbu nevis 'izsekojām izsaimniekotājus. Bet sekas mēs jūtam smagi, un tāpēc ir jāprotestē pret visām tagadējām netaisnībām, pat īpaši necerot uz kādiem algu pielikumiem. Bet pie varas esošajiem, Koķi ieskaitot, ir jādara viss iespējamais un neiespējamais, lai līdzekļi būtu. Kaut visādiem karginiem, krasovickiem, godmaņiem un citiem tamlīdzīgiem "varoņiem" pēdējais ancūks jānovelk, izsolē jāpārdod un nauda izglītībai ( mūsu nākotnei) jāieskaita!!! Bet ja vara ir tikai tāpēc, lai mazinātu, optimizētu, likvidētu, tad pie visiem velniem tādu varu! Tāda vara nekalpo tautai, bet iepriekš minētajiem "varoņiem", pēc kuriem skumst cietuma kameras. Un tāda vara ir noziedzīga...
Lūk!
L
Šobrīd nav jēgas streikot, jo nauda no gaisa nenokritīs! Ko klusējām, kad valsts tika izsaimniekota? Visus zaglēnus vajadzētu izvilkt dienas gaismā un prasīt atbildību!
cony
c
Es atbalstu labāk kopīgās sarunas ar Izglītības ministrijas ekspertiem un pašvaldībām par atalgojuma likmes paaugstināšanu pie pirmajām iespējam,kas drīz var rasties,kāda jēga izkliegt savas valsts iepriekšejo gadu saimnieciskās neveiksmes. Skolas var ļoti pamatīgi izanalizēt valdību darbību starpvēlēšanu periodā un mums visiem izskaidrot savus viedokļus,lai mēs labāk varētu orentēties izvēloties jaunos Deputātus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas